No serio serio to raz z moja kumpela w technikum miałam taką głupawkę że popuściłam ze śmiechu no i raz jak byłam w ciąży p o 24 włączył śmieszne filmiki na you tubie wyłam posiusiałam się a śmiech to nawet sąsiedzi słyszeli a p powiedział że jakby wiedział że takiej głupawki dostane to by mi tego o tak późnej godzinie nie włączył:-d:-d:-d:-d słuchałyście na yutubie głucha babcia i telefon z tp???? Albo najgłupszy smiech??? Można pośmiac się do łez:-d:-d:-d
reklama
medeuska
październikowa mama'09
A tak sobie myśle że ten wątek powinien sie nazywać mamy siedzące przed komputerami a nie mamy siedzące w domu z dziecmi![]()
Dobre!!!

...
mi polozna powiedziala ze dziecko to co jadlo jak bylas w ciazy to jest do tego przyzwyczajone ale nie na samym poczatku owszem potem mozesz mu wprowadzac rozne dania ale na sam poczatek bedziesz musiala sie troche ograniczyc
.
...![]()
Zobaczymy czy dam rade sie ograniczyc

Ja już przytyłam chyba z 10 kg....
Ja przytylam w ciazy 15kg
.....

Aż mi sie mój egzamin przypomniałmusze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie
ale wroci dopiero kolo 19-20 bo musi ustalic jazde i zanik dojedzie ze stolicy...ale to tez dobrze
wiecie co ta noga to mnie wczesniej bolala tylko przy chodzeniu i to tez nie zawsze a teraz juz zaczyna mnie rwac,tak jak ostatnio.oj chyba bedzie zle i chyba sobie bede musiala zrobic badania jak powtorzy
ostatnio to skakalam na jednej nodze bo nawet stanac nie moglam.ale Weronika byla mniejsza i mnie wazyla a teraz,....

Ale najbardziej byłam dumna że zdałam za pierwszym razem jazdy

Chwile mnie nie było a tu tyle zaległości... ah Ci klienci po co oni przychodza

wiktoria12
Mama i żona :)
No mi synuś też taki numer zrobiłSIEDZĘ SOBIE Z WAMI KLIKAM ANTOCHA NA KOLANKACH NAGLE JAKOŚ CIEPLUSIO MI SIE ZROBIŁOMOJE MALEŃSTWO SIĘ PRZESIKAŁO
NO OLEWA MATKĘ OD MAŁEGO
![]()
No ja też musze pranie zawiesić a dzieci też już spiąceKurcze, muszę jeszcze pranie powiesić,
Helen śpiąca i płaczliwa
ja niewiem jacy ci klijenci upierdliwi przychodzą i przychodzą jak byś w pracy była:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddobre!!!:-d:-d
zobaczymy czy dam rade sie ograniczyc
Ja już przytyłam chyba z 10 kg :-d:-d:-d:-d musiałabym sie zwazyc, która mi pożyczy wagę? :-d:-d jutro sobie kupie!
Aż mi sie mój egzamin przypomniałMiałam testy wykute na blache ze robilam w 2 min a mój na mnie wrzeszczal jak wyszlam po chwili od wejscia ale tez zdalam bezblednie:-d
ale najbardziej byłam dumna że zdałam za pierwszym razem jazdy(skromnośc) haha... A tak naprawde tylko dlatego ze jezdzilam do pracy i spowrotem przez 3 miesiace sama.. Gdybym miala opo samym kursie zdawac pewnie bym nie zdala.. Wprawa jest najwazniejsza;-);-)
chwile mnie nie było a tu tyle zaległości... Ah ci klienci po co oni przychodza:-d:-d:-d
medeuska
październikowa mama'09
ja niewiem jacy ci klijenci upierdliwi przychodzą i przychodzą jak byś w pracy była:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
No właśnie nie wiem kurcze po co

Powaznie!!

i znow przerwa w BB..

Mama Helenki
i Aniki :D
...
MAMA HELENKI A CO TÓJ MAŻ PO NOCACH W PRACY ROBI??? MA PRACĘ ZMIANOWĄ???
Mój mąż na co dzień ma prace biurową 10-18. Ale jak jest sesja to raz w nocy, raz w weekend, zdarzają się wyjazdy. Istna ruletka, nigdy nic nie wiadaomo... W kwietniu nie bedzie go npa przez ponad 2 tyg

As 76 Odrazu napisałam

widocznie już wie na ile może sobie pozwolić.SIEDZĘ SOBIE Z WAMI KLIKAM ANTOCHA NA KOLANKACH NAGLE JAKOŚ CIEPLUSIO MI SIE ZROBIŁOMOJE MALEŃSTWO SIĘ PRZESIKAŁO
NO OLEWA MATKĘ OD MAŁEGO
![]()

Mój pracował wczoraj.Wrócił przed 4 rano.Kurcze, muszę jeszcze pranie powiesić, atak się obżarłam, że się ruszać nie mogę
Helen śpiąca i płaczliwaA ja mam przed sobą wizje samotnego wieczoru, M pracuje dzisiaj w nocy
![]()
Ogładałam i potwierdzamNo serio serio to raz z moja kumpela w technikum miałam taką głupawkę że popuściłam ze śmiechu no i raz jak byłam w ciąży p o 24 włączył śmieszne filmiki na you tubie wyłam posiusiałam się a śmiech to nawet sąsiedzi słyszeli a p powiedział że jakby wiedział że takiej głupawki dostane to by mi tego o tak późnej godzinie nie włączył:-d:-d:-d:-d słuchałyście na yutubie głucha babcia i telefon z tp???? Albo najgłupszy smiech??? Można pośmiac się do łez:-d:-d:-d
Uciekam kochane rozejrzec się po domku

Trzeba przynajmniej poudawać,że coś się zrobiło,anie cały wolny czas na BB

reklama
Podziel się: