Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
mdlosci? ba! ja nawet mam wymioty, biegunke i wiele innych symptomow,ale to wszystko przy migrenie,wiec nie wiem, po czym ja sie zorientuje,ze jestem w ciazy,chyba dopiero jak mi brzuch urosnie hahaha
Nie ma @, jest nadziejaJa mam czasem mdlosci przed @ - ja sie duzo wody we mnie zbierze bleeeee
![]()

nie narzekajcie,my tam nie mamy zadnych pakietow,a jak na tlusty czwartek byly pączki to juz bylismy w szoku,ze szef sie wykosztowalLore to ty masz męża dyrektora:-)
Bo mój dostał z firmy podstawowy pakiet.Pracuje w Skodzie a tam dobre pakiety mają tylko ci na najwyższych stanowiskach.![]()

moze byc miod pitny???uwielbiamSkoro podczytujesz to już wiesz, że wpisowe to flaszka

to jest dla mnie jakas MASAKRA i calki i siec wodociagowa,ale w sprawie zebow moge pomoc (jakby co), a prace mgr pisalam o migrenach (zeby zdobyc wiedze,jak sie uleczyc hehehe-teraz juz wiem,ze sie nie da)oj jak ja nie lubilam calek! rozniczek i wsiego podobnego!ja studiuje inżynierie srodowiska a prace pisze pt: "Dobór urządzeń do monitorowania przepływu i cisnienia na wybranej sieci wodociągowej"
i musze opisac najpierw wsie mozliwe dostepne na rynku urządzenia do mierzenia przepływu (kolezanka o cisnieniu) zrobic jakąs klaswyfikacje milion podzialow
tych urządzen czysta automatyka bleee.... a pozniej na wybranym fragmencie istniejącej sieci zaprojektowac wybrany model urządzenia z określeniem miejsca montarzu i pelnym uzasadnieniem
![]()
a jestem dopiero na etapie klasyfikacji urządzeń robienia mapy ... i ukladania tego sobie w jakis ludzki i zrozumialy sposob!
no jasne Witam! dawaj pytanie!
![]()
sie wie...sie pasieMnie też
Ja to się nawet reklamować nie muszę
Zajebi..sta jestem pod każdym względem

bardzo mi przykro Slonce (przytulam)Oj ale dziś to przeszłyście same siebie - tyle czytania, że mi do dr.House'a zejdzie;-)
Daria - ja leczę tarczycę (choroba Haschimoto) od stycznia 2006r. - raz udało mi się zajść, ale niestety ciąża obumarła - hormony mam dobre, nawet poziom przeciwciał zmalał ale leki biorę stale (teraz euthyrox 100/125) - mój endokrynolog mówi, że najlepiej jak TSH jest w okolicach 1-1,5 (a norma jest do 4,2).
Pamiętaj - nasza choroba może nam utrudnić, ale nie uniemożliwić zafasolkowanie i nam też się uda
a z nami będzie Ci czas płynął raźniej więc witaj na BB - najlepszym forum (ale to już zdążyłaś zauważyć):-)
ja lecze sie od marca 2008r.,mam to samo co Ty,biore euthyrox 100 ale wciaz wyniki nie do konca dobre,nie wiem jaki mam poziom przeciwcial,bo endokrynolog kaze mi tylko kontrolowac TSH i fT4,ale wierze,ze nam tez sie uda :-)
mam dokladnie tak samo,heheHanka
I slusznie. Ja wale driny codziennie...i obzeram sie slodyczami:-)