reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nie ma @, jest nadzieja :-D
Ja mam czasem mdlosci przed @ - ja sie duzo wody we mnie zbierze bleeeee :baffled:
mdlosci? ba! ja nawet mam wymioty, biegunke i wiele innych symptomow,ale to wszystko przy migrenie,wiec nie wiem, po czym ja sie zorientuje,ze jestem w ciazy,chyba dopiero jak mi brzuch urosnie hahaha:-D bo migrene mam srednio 6 razy w miesiacu trajaca od 3 do 8 dni :baffled:

Lore to ty masz męża dyrektora:-)
Bo mój dostał z firmy podstawowy pakiet.Pracuje w Skodzie a tam dobre pakiety mają tylko ci na najwyższych stanowiskach.:-D:-D
nie narzekajcie,my tam nie mamy zadnych pakietow,a jak na tlusty czwartek byly pączki to juz bylismy w szoku,ze szef sie wykosztowal :tak:

Skoro podczytujesz to już wiesz, że wpisowe to flaszka
moze byc miod pitny???uwielbiam :-p musze sobie podgrzac, bo juz mi slinka cieknie-ZAPRASZAM :-)

oj jak ja nie lubilam calek! rozniczek i wsiego podobnego! :baffled: ja studiuje inżynierie srodowiska a prace pisze pt: "Dobór urządzeń do monitorowania przepływu i cisnienia na wybranej sieci wodociągowej" :nerd: i musze opisac najpierw wsie mozliwe dostepne na rynku urządzenia do mierzenia przepływu (kolezanka o cisnieniu) zrobic jakąs klaswyfikacje milion podzialow :baffled: tych urządzen czysta automatyka bleee.... a pozniej na wybranym fragmencie istniejącej sieci zaprojektowac wybrany model urządzenia z określeniem miejsca montarzu i pelnym uzasadnieniem :baffled::nerd: :eek: a jestem dopiero na etapie klasyfikacji urządzeń robienia mapy ... i ukladania tego sobie w jakis ludzki i zrozumialy sposob! :dry:no jasne Witam! dawaj pytanie! :tak:
to jest dla mnie jakas MASAKRA i calki i siec wodociagowa,ale w sprawie zebow moge pomoc (jakby co), a prace mgr pisalam o migrenach (zeby zdobyc wiedze,jak sie uleczyc hehehe-teraz juz wiem,ze sie nie da)

Mnie też
Ja to się nawet reklamować nie muszę
Zajebi..sta jestem pod każdym względem
sie wie...sie pasie :cool2:
Oj ale dziś to przeszłyście same siebie - tyle czytania, że mi do dr.House'a zejdzie;-)
Daria - ja leczę tarczycę (choroba Haschimoto:wściekła/y:) od stycznia 2006r. - raz udało mi się zajść, ale niestety ciąża obumarła - hormony mam dobre, nawet poziom przeciwciał zmalał ale leki biorę stale (teraz euthyrox 100/125) - mój endokrynolog mówi, że najlepiej jak TSH jest w okolicach 1-1,5 (a norma jest do 4,2).
Pamiętaj - nasza choroba może nam utrudnić, ale nie uniemożliwić zafasolkowanie i nam też się uda:tak:
a z nami będzie Ci czas płynął raźniej więc witaj na BB - najlepszym forum (ale to już zdążyłaś zauważyć):-)
bardzo mi przykro Slonce (przytulam)
ja lecze sie od marca 2008r.,mam to samo co Ty,biore euthyrox 100 ale wciaz wyniki nie do konca dobre,nie wiem jaki mam poziom przeciwcial,bo endokrynolog kaze mi tylko kontrolowac TSH i fT4,ale wierze,ze nam tez sie uda :-)

Hanka

I slusznie. Ja wale driny codziennie...i obzeram sie slodyczami :-D:-)
mam dokladnie tak samo,hehe

reklama
kurcze...spicie?? ledwie nadrobilam zaleglosci, a Was juz nie ma :( czekam na M az wroci z pracy,dodam, ze jest tam od 9 rano,ach ten nielimitowany czas pracy...
prosze umilcie mi czekanie

:tak:

witaj i czytaj - nie ma litości;-)
no i przeczytałam :) ufff

hej dziewczyny! Wybaczcie ze nie odpisze na nic, ale wpadlam na forum tylko na chwilke... Wrocilam od chirurga i niestety musze miec operowane to kolano -termin do szpitala 1 czerwca:-(
Wiec oficjalnie zawieszam starania...do odwolania, pewnie jesienia...chyba ze z moim szczesciem jesienia wysiadzie mi druga noga i tak w kolko...
MEGA DÓŁ!
Ok teraz ide pozalic sie rodzicom...
buziaki!

Kurde , szkoda ! Juz myslalam ze obedzie sie bez operacji, szkoda ze termin dopiero w czerwcu :/ Ehh czasem wiatr w oczy wieje, niewiem czemu tak sie dzieje, juz sama czesto trace wiare, nadzieje na porzadek tego swiata ale moze faktycznie nic nie dzieje sie bez przyczyny... widocznie musi tak byc... ale kiedys napewno nadejdzie czas na dzidzie i to bedzie ten własciwy moment, bredze moze bez sensu bo juz padam, wymeczona jestem jak niewiem...

Elfa75
chrzanie czekanie nastepne 5 dni :wściekła/y:, chce mi sie przytulac, ida moje owul. dni wiec test zrobimy za tydzien :tak:

no i dobrze, ja z m czekalismy z badankiem na moja @ akurat było 5 dni abstynecji

uciekam spac, dobranoc , do jutra !!!!

Dzindybry!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to ja pisze z mej lepianki :-D ale fajnie! juz mi przeszly wyrzuty sumienia! :-D:rofl2: ide po kawke i zaraz wracam!!!! milego dnia dziewczynki! :rofl2:

reklama
CZEŚC STOKROTKI

Dobrze, ze to ostatni dzień tygodnia i jutro odpoczynkek bo mozna zwariować.

Eva a od czego te twoje wyrzuty sumienia?:rofl2:

Do góry