gosia:)
z nadzieją w przyszłość
uff - jesteście niemożliwe - nie można nawt obiadu zrobić, żeby nie znależć potem 20 stron do czytania:-):-)

GRATULACJE!!!!! TEŻ BYM TAK CHCIAŁA I DZIĘKI ZA FLUIDKI - ZŁAPAŁAM WSZYSTKIE
ja i małż pracujemy nad drugim i dalej nie jestempewna co to będzie - czasem czuję się jakbym czekała na pierwsze. Może to i chore ale tak już mam...Ja czasem sie zastanawiam, czy w ogole doroslam do roli matki ( a mam 28l.).
Siema Gosia![]()
mój też nie chciał myśleć o drugim - twierdząc,że jedno mu wystarczy więc były wojny i groziłam mu, że jak nie z nim to z innym i myślałam poważniehej wrocilam!nadrabialam zaleglosci i jednoczesnie doprawadzam moje paznokcie do ladu!
męża nakarmilam to poszedl spac! wiec mam czas dla was!
![]()
jestem zla na wlasnego meża ze nie chce mi dac dziecka!a on tego nie rozumie! :-(

W piezdu z @, bierzesz prochy??
ja wlasnie zaliczylam klotnie mega ekstra wypas o to ze latam ta bete tak robic... i wydawam ciezko zarobiony pieniadz (przeze mnie ale to kij...), lepsza polowa nie w sosie, musi sprzatac bo ja odmawiam styku z ostra chemia![]()
i dobrze mu tak, niech sprząta - bo facetom się wydaje, że takie ogarnięcie mieszkania wieczorem to pestka...niech poczuje ten smaczek...Lepszej polowie wreczylam wiaderko i gabeczke oraz kilka innych atrybutow sobotniego sprzatania i obecnie klnie i zapierd..ala
a nie mówiłam ci tego!!!:-):-)A teksty HankiM są po prostu... Nie no jak się śmieje to mnie jeszcze bardziej brzuch boli... wymiękam!!!
jutro piekę sto...placków...Jednym slowem - trzeba wiecej plackow jesc, to moze i nam sie uda:-):-)
WITAJ...Dzien dobry dziewczyny
Chcialabym zyczyc wam szybkiego zafasolkowania i przeslac moc fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~´
Powiem wam ,ze jestem w strasznym szoku,podejrzewalabym kazdy inny miesiac ale nie ten!!!
Ciaza jest potwierdzona juz przez gina :-)
GRATULACJE!!!!! TEŻ BYM TAK CHCIAŁA I DZIĘKI ZA FLUIDKI - ZŁAPAŁAM WSZYSTKIE
no to dawaj i się nie ociągaj...Sorka, mam dzisiaj jazde na kawaly![]()