reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wiem ile czasu mi to zajelo, ale mala zdazyla zjesc i oddac na twardo:-)
No ale dojszłam
Mamy drugiego ząbka
Moje wielkie gratulacje!!!

moj P tez mnie dzis :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pol dnia sie krecil i udawal ze cos robi a potem wlaczyl film i mial w dupie ze dziecko placze bo on musi film obejrzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj mój by miał już pooglądane! Postarałabym się, żeby nic z tego filmu nie wiedział

Na łopatki, że kjest pusta wiedziałam, ale ten program jakoś mi umknął.
Ja wogole super wspominam lata z technikum:tak::tak::tak:
Wiecej blałek niz obecnosci:-D:-D:-DAle było git:tak:
No ja też taka przykladną uczennica bylam. 2 razy mieli mnie wyrzucic, ale u dyrka mialam dlug wdziecznosci-dzieki Bogu.

przed 22 dalam Weronice nurofen w czopku,mierze jej o 1 w nocy temp. miala 39-dalam pracetamol w czopku zeby nurofenu nie przedawkowac.poszlam sie kapac jak jej zmeirzylam przed 2 jeszcze raz temp to miala 40stopni:szok::szok::szok:
szybko dalam jej pol czopku pyarlginy(dobrze ze jakis czas temu wzilema od sasiadi 3 czopki) i wyciagnelam z lozeczka i zaczelam robic zimne oklady na glowe i lydki.mala na poczatku niezle wyla,alepotem juz sie przyzwyczaila i jak zmienialam oklad to tylko troche marudzila.jak zaczelam jej spiewac to sie uspokoila i gadala ze mna:-)przez pol godziny zbilam jej tem do 38,5.potem jeszczedo 3 rano trzymalam jej oklady i temp.zeszla do 38,2 no i pewnie pyralgina zaczela tez dzialac juz.3.30poszlam spac,lae i tak sie krecilam bo wzielam mala do siebie zeby sie obudzic w razie potrzeby szybko.Bo jakbym ja polozyla w lozeczku to bym twardo zasnela.
obudzila sie 8.30 na kasze i juz nie ma temp.mam nadzieje ze juz jej temp.tak nie bedzie rosla.jak do jutra nadal bedzie miala goraczke to trzeba bedzie isc do lekarza:-:)-:)-(

spaaaaaaccccccccccccccccccccccc
Okropna noc, ja jeszcze takiej nocki i temp nie doswiadczylam, straszne
no i prawda jest taka ze dzieci choruja akurat jak nie ma kasy:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
święta prawda/racja
a powiem Ci ze dostal materac do drugiego pokoju - oczywiscie sam sobie go musial nadmuchac bo co ja sie kobita przemeczac bede i spal w drugim pokoju na podlodze a ja w wygodnym lozku :-D:-D:-D:-D
nawet nie slyszalam kiedy przyszedl ale kolo 24 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wpadaj na obiadek jest wystarczajaco :tak::tak::tak:

lece zobaczyc moja pieczen

Pisze że jest nie aktywna ale może czyta i ją wylogowalo.
A jak to sprawdzic, czy ktos zalogowany jest?

Ja widzę Lunę na gg! :tak::tak::tak:
Bo u nas komp to czasem na noc wyłączony

Moja Lenka dzisiaj włozyła sobie mój palec do buzi i jak mnie ugryzła to myslałam że wyskoczę :-D w końcu przebił się jej pierwszy zabek :-):-):-)
prosimy o głosiki dla Lenki rosniemyrazem.pl
Zagłosowane.
Gratuluję pierwszego zębolka
No bo głupia i tyle znowu dzisiaj z bratem pojechali podobno na basen no i Wojtusia(ich synka 6mie)zostawili z mamą a mama jest chora coś ją grypa łapie no i musiała sie nim zajmowac znaczy oni Wojtka nigdzie nie biorą i nawet wnocy go z mamą zostawiają a oni sobie jeżdzą niewiadomo gdzie a w domu nic nie robi i jeszcze sie jej dziecka bawić nie chce wielka paniusia z niej niby botuje osobno a mamie wszystko podbiera i nie oddaje a jak mama coś ugotuje to ona wezmie na góre i zadowolona no jak byś kopną w dupe to by sie opamiętała.A moja mama pracuje a dotego jeszcze ma spore gospodarstwo a ta p...da sie do niczego nie ruszy a lubi se franca pociągnąc z butelki:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No poprostu nie dorosła do roli matki bo ma dopiera 16 lat. Mam ochote jej dać w pysk tak już brzydko mówiąć.No to tak w skrócie bo dużo by pisać na jej temat:tak:
Kochana, normalnie historia mojej bratowej i brata. Tyle, że ta nie chleje i jest starsza. A i tak nie dorosła.
No wiesz ale brat to też taka dupa sie z niego zrobiła bo jak by ją zjebał raz czy drugi to by zaczeła coś robić a on nic ja tak
Moj to samo
Kiedyś Nil sobą kontakt zasłonił,bo mały chciał nożyczki włożyć.Mądry pies.
Znam ja takie historie. Zwierzaki, to madre stworzenia, nawet mój stary kot jest tego przykladem.

zawsze dochodze!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::cool:
A głodnej chleb na myśłi, szkoda tylko że jeszcze @ mam:-)
a tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju
świetne
Wojtek wlasnie przyszedl a mój ojciec zadzwonil i kazanie mi chcial robic wyłączyłam telefon Nie bedzie mi mówił jak mam dzieci wychowywać on zamiast nas wychowywać to chlal wódę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakbysmy sie ojcami zamienily to roznili by sie tylko tym, ze moj teraz juz glosu nie ma, bo od tej wody i fajek wycieli mu wszystko w gardle
masz racje:tak::tak::tak::tak::tak: dziadkowie juz swoje dzieci wychowali.a jak sie dzieciom ustapi to potem beda gadac ze jak dziecko wychowane,ze takie ropzuszczone.
moja tesciowa tez nieraz probuje sie wtracac ale szybko ucinam gadke ze to ja wychowuje i tyle.moi rodzice czasami tez cos radza,ale radza a nie nakazuja jak moja tesciowa.dobrze ze mieszkamy sami:-)
malinka to Ty masz teraz luzy jak Julki nie ma:-D
zapisalam Weronike do lekarza.na 15
Ja mam tesciowa, ktora wpiernicza sie do wszystkiego, jakie spodnie ma P kupic, jakie staniki ja powinnam nosic, jak i czym dziecko karmic..... no normalnie od A do Z
Jeszcze wam się pochwalę, że zakupiłam wczoraj dwie pary nożyczek do strzyżenia:tak: Będę Helenie włoski skracać:tak:
Ja też mam takie, ale jak mała obcielam ostatnio, to teraz spineczki jej zakladam:-)
Dziewczyny o ma~łu zawa~łu nie dosta~łam
w~łoży~łam moj~ą Lenke do bujaczka zapielam pasami wszystko pieknie ladnie tylko ze ja w kuchni i nagle slysze gruchniecie biegne a tam mala placze przerazona bijak sie przerw~óci~ł :angry:
niby super firma \z atestem itd. a tutakie cos normalnie sie wkurzy~łam
dobrze ze ma~ła r~ączek nie z~łama~ła bo pad~ła na pod~łogę a bujak na nia i na te biedne ma~łe r~ączki..
Fisher-Price - Akcesoria Dziecięce
Ja mam/mialam identyczny i bardzo go sobie chwalilam. Fakt-tego nigdy nie zostawia sie bez opieki-dziecko - zywe sreberko
Mi sie czasem tak zdaża ze jak naciskam klawisz Z to mam Y a jak naciskam Y to wychodzi Z
To funkcja skrótowa komputera. Moja mała ciągle mi ja wlącza. Wystarczy jednocześnie wcisnąć shift i ctrl
Słuchajcie, ja takie długie te posty piszę, że aż mnie wylogowuje :-D
No moj chyba tez taki bedzie, niechcący;-)

Pochwalę się wam jeszcze moim małym malarzem! :-D
rewelaca, radocha az sie udziela
Zdjęcie - zagadka! Gdzie jest Piotruś? :-D
Daj podpowiedz, czy jest pluszowy, bo może być problem:-D
Dziewczyny czysciłyście dywan lub wykładzine proszkiem do dywanów Vanisz bo zastanawiam sie czy go kupić bo wsumie jest drogi.:confused:
Jest do d... Szczerze odradzam.
Dostałam takie coś od koleżanki:
Demotywatory - - komentarze
:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chyba skończyłam

U nas wicher az drzewa do ziemi sie gną. Na ścianie szczytowej pourywalo w nocy srodkowe mocowania od piorunochronu i teraz na tym wietrze wali w sciane az uszy puchną. Nie wiem jak ja mala poloze spac

reklama
Słuchajcie jestem w szoku :szok: Moja mama kupiła sobie nowe auto- to akurat wiedziałam :rofl2:
No a stare postanowiła oddać mojemu młodszemu bratu. Kończy w tym miesiącu 18 lat i zaraz zamierza zrobić prawko. A on na to że nie chce bo stare i brzydkie :szok:
a to braciszek:szok::szok::-D:-D jak nie chce on to ja wezmę mi sie przyda może być stare i brzydkie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
a tak miedzy nami to jakbym swoją bratową słyszała:-D:-D mieli kiedyś z moim bratem malucha i mieli gdzieś nim jechać a ona że brat ma od taty pożyczyć auto bo ona do malucha nie wsiądzie bo się w nim źle prezentuje:-D:-D:-D:rofl2:

a to braciszek:szok::szok::-D:-D jak nie chce on to ja wezmę mi sie przyda może być stare i brzydkie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
a tak miedzy nami to jakbym swoją bratową słyszała:-D:-D mieli kiedyś z moim bratem malucha i mieli gdzieś nim jechać a ona że brat ma od taty pożyczyć auto bo ona do malucha nie wsiądzie bo się w nim źle prezentuje:-D:-D:-D:rofl2:
:szok: A co, do koloru torebki jej nie pasował? :rofl2::-D

Piękne :-D:-D:-D:-D

Ja nie pogardziłam tym autem :-D Mamy teraz M 3 :-D:rofl2:
W zeszłym roku nabyliśmy kombiaka, coby sie rodzinka mieściła :rofl2: Ale malucha ( fiat sc) sobie zostawiliśmy do jeżdżenia po mieście :tak: Jest nieźle podrapany i troszkę obity ponieważ obydwoje uczyliśmy się nim jeździc :rofl2: Mama dała matizka wiec sprzedamy malucha a za pieniażki podrasujemy mamy nowe auto i matizka :tak: Ja jestem zadowlona :tak::-D:rofl2:

a pro pos matizka, to nasz dzis do blacharza jedzie. W koncu wplacili kase z odszkodowania. Starczy na wymiane drzwi i na nowy fotelik dla malej.

A ja mam obiad gotowy. Wczoraj nagotowalam cały gar jarzyniówki, az slodka

Witam po dwóch dniach niebytności na BB...

U mnie troszke się pokomplikowało...
Teść wyszedł ze szpitala ale jest bardzo słaby
Moja noga jakoś wytrzymuje szaleństwa dzieci... A co do tych ostatnich, to maluszek gorączkuje... Dziś w ogóle nie spałam bo był bardzo marudny...:no:.

A tak poza tym strasznie wieje...:szok:.
Zaraz poczytam co u was...:happy:

moja bratowa to długa historia...........................:wściekła/y: powiem tak my się tylko tolerujemy bez zażyłości i mamy mały ze sobą kontakt i tak jest lepiej bo inaczej to pewnie byśmy się nienawidziły:rofl2:
musze narazie oddać kompa synkowi bo ma godzine na gry potem wpadne:tak:

reklama
Dziewczyny o ma~łu zawa~łu nie dosta~łam
w~łoży~łam moj~ą Lenke do bujaczka zapielam pasami wszystko pieknie ladnie tylko ze ja w kuchni i nagle slysze gruchniecie biegne a tam mala placze przerazona bijak sie przerw~óci~ł :angry:
niby super firma \z atestem itd. a tutakie cos normalnie sie wkurzy~łam
dobrze ze ma~ła r~ączek nie z~łama~ła bo pad~ła na pod~łogę a bujak na nia i na te biedne ma~łe r~ączki..

To dobrze że małej nic sie nie stało :tak::tak::tak:

Mi sie czasem tak zdaża ze jak naciskam klawisz Z to mam Y a jak naciskam Y to wychodzi Z

Ja tez tak mam po bawieniu się Oliwki klawiaturą :-D:-D:-D:-D trzeba w tedy zresetować komputer i jest juz ok.Wypróbowane. ;-)

Pochwalę się wam jeszcze moim małym malarzem! :-D

No ślicznie.Ale tej piżamki to raczej nie dopierzesz :-D:-D:-D:-D

też na poprawę humoru.Zobaczcie czego można nauczyć psa.
Fun Size Bytes - Source
:-D:-D:-D:-D:-D
Jak dla mnie bomba.Gdyby Nil mnie ważył.....a tak 40 nie dam rady wziąsc na ręce :-(

boski jest ten psiak :-D:-D:-D
Dziewczyny czysciłyście dywan lub wykładzine proszkiem do dywanów Vanisz bo zastanawiam sie czy go kupić bo wsumie jest drogi.:confused:

też ostatnio chciałam go kupić ale jeszcze tego nie zrobiłam :no: bo tak go reklamuja :confused:

Dostałam takie coś od koleżanki:
Demotywatory - - komentarze
:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niezłe :tak::tak::tak::tak:

Do góry