reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej dziewczyny... mam taki problem... rano o 10 robilam test owulacyjny i pokazal on wyrazne 2 kreski natomiast powtorzylam ok 16 i test owulacyjny pokazal juz tylko 1 kreske... co to oznacza?? i odlaczego nie pokazuje nadal 2??

SPEŁNIENIA MARZEŃ DLA SOLENIZANTKI:-)

A w ogóle skoro o mamach:
moja biologiczna mama nie żyje i bardzo mi przykro z tego powodu bo dzidzia nigdy nie będzie miała dziadków, ja też nie miałam prawdziwych dziadków i wiem jakie to smutne
wychowała mnie siostra mamy i zawsze mówiłam do niej mamo, ona twierdzi, ze czeka na "wnuka/czkę" ale wiem, że zawsze oni będą tylko przybranymi dziadkami
teściowa, nie wyobrażam sobie jej w roli babci z prawdziwego zdarzenia, zresztą skleroza u niej za bardzo postępuje wiec nie nadaje sie w ogóle na babcię

A w ogóle to podziwia mnie moja mamuśka ponieważ wie, że pragnę dać dziecku to czego sama nie miałam co jest wybitnie trudne z tego względu że ja nigdy nie miałam prawdziwej mamy i mam pełne prawo nie wiedzieć co to znaczy postępować jak mamusia, wszystkiego będę musiała nauczyć sie sama.

zresztą, zanim na nowo rozpoczniemy starania to jeszcze 5 miesięcy:nerd:

hej dziewczyny... mam taki problem... rano o 10 robilam test owulacyjny i pokazal on wyrazne 2 kreski natomiast powtorzylam ok 16 i test owulacyjny pokazal juz tylko 1 kreske... co to oznacza?? i odlaczego nie pokazuje nadal 2??

Dlatego ze w moczu rannym jest wieksze sterzenie LHT..jesli dobrze pamietam..a potem w ciagu dnia juz mniejsze.Nigdy nie rob w ciagu dnia,,a jesli musisz to nie mozesz sikac 4 godziny:-)
To masz owulke..gratulacje:-)

Hei dziewczynki:-)
Moje zle samopoczucie znow mi dokucza..wczoraj spalam caly dzien,tak sie czulam jakby ktos po mnie traktorem przejechal:-(Brzuch na dole mnie boli i nogi tez..i mnie mdli..calkiem niezle..w piatek ma byc @...mam nadzieje ze bedzie w tym czasie!!!

A mi teściowa przyniosła obiadek mniam mniam:-D:-D:-D
Mieszka w mieszkaniu obok więc są tego czasami plusy:happy:
Ja się niestety nie mogę przekonać do mojej teściowej - na szczęście mieszka we Włoszech i nie widujemy się zbyt często;-)
Ale macie niefajnie z tymi facetami by ich musieć siłkami do seksiku zmuszać. Mój to by mógł 2x dziennie.. Ale mamy urozmaicenia bo nie zawsze sam seks, są też pieszczoty, są dni kiedy to ja go zadowalam, on mnie;-) Takie urozmaicenia są świetne:) Najgorzej jak facet myśli, że chcecie się kochać tylko w dni płodne. My jesteśmy parę, która uwielbia seks, więc nie jest tak, że tylko w płodne się kochamy bo prawie dziennie (chyba, że jest @ to raczej nie kochamy się).
u mnie nie jest tak często - mam przez tp wyrzuty sumienia bo to chyba ja mam słabsze libido:-(
Witam Laski!:-)
Humor poprawil mi zakup biletow na koncet U2 do Cardiff! Pucha mi sie caly czas cieszy i juz chyba nic nie jest w stanie tego zepsuc!:-):-):-)
też lubię U2 i jeszcze Stinga:tak:
A ja jestem przemęczona na maxxxxx-a.
M w nocy dobrze nie sypia, budzi się z bólem a ja razem z nim.
W dzień wszystko ja robię, na zakupy rowerem.
W domu słyszę tylko podaj to, podaj tamto, o kulach jeszcze dobrze chodzić nie umie.
Tylko czasu teraz na cokolwiek dla siebie brak.......
A gdzie koniec kwietnia...............
Nie mogę doczekać się kiedy będzie miał pełny gips żeby zaczął normalnie chodzić, bo teraz nie może.
Nawet na sex jestem przemęczona za bardzo:-p
oj bidulko:tak: to odpoczywaj kiedy możesz bardziej intensywnie by na dłużej wystarczyło;-)
Na razie odpuściłam obsesyjne myślenie o bobasku i powiem Wam szczerze, że się udaje:-) Zaczęłam myśleć intensywnie o wakacjach i 4 Kątach, jeszcze przed Św. będą zrobione:-):-) Wielkanocnymi:p
Obiecałaś, że jak Tobie się uda to mnie nauczysz:tak::-)
obliczylam sobie co by bylo gdybym byla teraz w ciazy. Termin 6.12.09- :-D ale fajnie... za tydzien okaze sie czy bylam grzeczna dziewczynka i czy Mikolaj przyniesie Bobaska! Byloby super spedzac swieta juz w 3 :tak:och .... marzenia...
ja też marzę o świętach z maluszkiem - albo chociaz fasolką w brzuszku:tak:
Czesc!!! Jak mnie korci zeby zrobic sobie testa ale okres mam dostac dopiero za tydzien i od dwoch dni bola mnie piersi.
Ada - witam, nie miałyśmy jeszcze przyjemności:tak:
Jak dasz radę, to wytrzymaj:tak:
Czesc laseczki,
W angielskim Dniu Matki zycze:
-tym co w czasie @ by nie bolalo i szybko sie zwijalo ;-),
-tym co przed owul. by piekny pecherzyk sie pojawil,
-tym w czasie owulki goracego sexu,
-tym po owul. pozytywnej implantacji,
-tym przed @ by nigdy (przynajmniej przez 9 miesiecy) przyjechala.
Wielkie buziaki od Matki Polki (przyszlej mam nadzieje wkrotce)
Ide do jedzonka PAPAPAPAPA
I wzajemnie - super by było, gdyby się spełniło:-)
Cześć dziewczyny, co słychać, fasolki już w brzuszkach? Ja się dalej zastanawiam nad tym moim wykresem, dziś mój 31 dzień cyklu, tempke rano miałam 37. Z cyklu niby wynika, że okres powinnam dostać wczoraj a dalej go nie mam, a z tego nieszczęsnego wykresu, że dopiero jutro. Nie rozumie tego. No ale mam nadzieje, że z czasem się podszkole. Pozdrawiam :-)
ewelaa - trzymam kciuki by nie spadła tempka:tak:
Kaprycha masz podobny gust!
Mnie bardzo bardzo podoba sie Amelia,ale moj M twierdzi,ze brzmi prawie jak emalia :-(
Co do chlopca to podoba mi sie jeszcze Kamil,Kacper (mojemu M nie),no i Franek (to moj M akceptuje)
A tak poza tym,to pojechalam dzis pierwszy raz sama autem do wawy,stracha mialam jak cholera,pozniej problem z parkowaniem,ale...
sa plusy,zajechalam do apteki i kupilam termometr owulacyjnu,wiec od jutra mierze tempke.
Jak narazie nikogo nie zabilam,ale mojego M nie ma przez caly tydzien i waham sie czy zaryzykowac i jechac autem,czy 2 razy dluzej autobusem, cholera,mam pietra...
Do odważnych świat należy - jedź i szlifuj te swoje umiejętności:tak:

Dziewczyny pisałyście o imionach
dziewczynka - Michalina, Antosia, Ania
chłopiec - Bartosz, Borys

Moje zle samopoczucie znow mi dokucza..wczoraj spalam caly dzien,tak sie czulam jakby ktos po mnie traktorem przejechal:-(Brzuch na dole mnie boli i nogi tez..i mnie mdli..calkiem niezle..w piatek ma byc @...mam nadzieje ze bedzie w tym czasie!!!
Może to głupio zabrzmi ale dobrze że masz takie złe samopoczucie i takie objawy!!! to może oznaczać fasolkę- i trzymam kciuki by tak było!

Oby nie przyszła i coś miłego zostawiła;-)

Pracujesz jeszcze z dzieciakami?

reklama
Do góry