Rozumiem.mąż ma olig...spermie po prostu słabe plemniki!
reklama
W pracy. Kości w stopie ma połamane a to najgorzej bo teraz leży a później też nie szybko wskoczy w buty. Mieli mu pełny gips założyć ale opuchlizna nie schodzi i w dodatku krwiaki się porobiły.
Znam niemiecki, więc ja na zachód.
Oj to wspolczuje...dali mu jakies proszki na ta opuchlizne?Wiem ze kapusta zwykla gotowana pomaga i owin bandarzem..moja babcia tak robila..I stopy na poduszcze trosze uniesione..bedzie krazyc krew!
A to pewnie do niemiec..tam jest duzo polkow.A masz tam kogos zanjomego?
Haszitka
może kiedyś...
Oj to wspolczuje...dali mu jakies proszki na ta opuchlizne?Wiem ze kapusta zwykla gotowana pomaga i owin bandarzem..moja babcia tak robila..I stopy na poduszcze trosze uniesione..bedzie krazyc krew!
A to pewnie do niemiec..tam jest duzo polkow.A masz tam kogos zanjomego?
Oj okładów nie można bo ma usztywnioną nogę i tego ściągać nie możemy.
Jak będę jechać to ze znajomą.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Witam wieczorowo
Ku...wa
Cudow nie ma w moim przypadku. Powtorzylismy test i znowu potwiedzony calkowity brak zolnierzykow.... Chcial, nie chcial - prcoedure rozpoczynamy.
Jutro dzwonimy do lekarza na umowienie terminu 1szej wizyty. Mam madzieje ze przed swietami damy rade...
Ku...wa
Cudow nie ma w moim przypadku. Powtorzylismy test i znowu potwiedzony calkowity brak zolnierzykow.... Chcial, nie chcial - prcoedure rozpoczynamy.
Jutro dzwonimy do lekarza na umowienie terminu 1szej wizyty. Mam madzieje ze przed swietami damy rade...
lolitka200
Martynka
Z ta cena IUI versus IVF to wiesz jak jest - jak bedziesz podchodzic 3 razy do IUI to wyjdzie cena jednego IVF
Mam oczywiscie nadzieje ze wam sie uda za 1szym razem....
Z ta cena IUI versus IVF to wiesz jak jest - jak bedziesz podchodzic 3 razy do IUI to wyjdzie cena jednego IVF
Mam oczywiscie nadzieje ze wam sie uda za 1szym razem....
Witam wieczorowo
Ku...wa
Witamy.witamy pani Lolitko:-)

Hmm to wiecie na czym stoicie...zaczynajcie jak najszybciej!
TRZYMAM OGROMNE KCIUKI!!:-)
martyna222
udało się ! :)
Lolitko bardzo mi przykro- nie poddawaj się i zaczynaj procedure!
Wiem że to tak wychodzi cenowo- jestem optymistycznie nastawiona i musi się udać za pierwszym razem!
źle się czuję a to dopiero pierwszy dzień...
Wiem że to tak wychodzi cenowo- jestem optymistycznie nastawiona i musi się udać za pierwszym razem!
źle się czuję a to dopiero pierwszy dzień...
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
pewnie -im szybciej zaczniecie tym lepiej...A co zamierzacie zrobić bo nie pamiętam?? Skorzystać z innego nasienia??Witam wieczorowo
Ku...wa
lolitka200
Babo
Ano. Moj chlop sie podlamal bo sie mocno staral - i kawe i alkohol rzucil, intensywnie cwiczyl, brak garscie witamin i innych swinstw, zdrowo sie odzywial....a tu dupa blada.
Ale go wstrzasnelam, zeby mnie tu nie pierdzielil bo negatywne emocje na nic sie nie zdadza. Zabralam do restauracji na obiad i juz mu lepiej
Ano. Moj chlop sie podlamal bo sie mocno staral - i kawe i alkohol rzucil, intensywnie cwiczyl, brak garscie witamin i innych swinstw, zdrowo sie odzywial....a tu dupa blada.
Ale go wstrzasnelam, zeby mnie tu nie pierdzielil bo negatywne emocje na nic sie nie zdadza. Zabralam do restauracji na obiad i juz mu lepiej
reklama
lolitka200
Gosia
Nie. Moj bedzie mial robiona biopsje i wyciagane zolnierzyki z najadrza. Zawsze tam sa jakies....
A poniewaz mowimy o pojedynczych sztukach, to musi byc ICSI - inaczej nie da rady
Pierwsze podejscie chce zrobic ze swiezakow, dopiero w razie porazki beda mrozonki
Nie. Moj bedzie mial robiona biopsje i wyciagane zolnierzyki z najadrza. Zawsze tam sa jakies....
A poniewaz mowimy o pojedynczych sztukach, to musi byc ICSI - inaczej nie da rady
Pierwsze podejscie chce zrobic ze swiezakow, dopiero w razie porazki beda mrozonki
Podziel się: