reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam kobitki :tak:

Anabuba, dawaj namiary na tego gina :tak: W prawdzie zapisałam się do innego na poniedziałek, ale zobaczymy :sorry2:

Dowikla, Anka ja nie uratowałam dywanu od zsikania :baffled: wszystkie plamy są zapierane, nie śmierdzi, ale odchowam drugie i na śmietnik z nim :tak: A kanapę kupuję z eko skóry :tak: Nie będzie tak wsiakać a i tania bedzie więc podzieli los dywanu pewnie :rofl2:

Neska, Emmi witajcie :blink:

Aleksia, moja Helena też nie lubi jak siadam do kompa :baffled: rób teścik, oczywiście czekam na wyniki :rofl2:

Madziulanatasza, STO LAT
Joe alex, u mnie dzisaj były naleśniczki na sniadanie :rofl2: M chyba z 10 wchłoną :-D

Malinka1, ja też ospy nie szczepiłam, Helena przeszła już w lato :tak: i z głowy :tak:

Wiktroia, gratki dla Kamilka :happy:

Greti, ja robiłam tak: max 5 min na nocniku, na poczatku pielucha i intuicujne sadzanie na nocnik co jakis czas. Jak już zaczęłam łapać regularnie to zdjełam pieluchę, ale zaczęło się sikanie po nogach i marudzenie :baffled: więc pielucha spowrotem na tyłaek. A potem od nowa, tylko, że poszło dużo szybciej :tak: i sukces :tak: a wramach nagrody, było gromkie hurra i oklaski, przytulanko lub wygłupy :rofl2: Połączone z z zachwalaniem :tak:

Luna, ale masz śliczna damulke :tak:

Przebrnęłam :szok::rofl2:

U mneie od ran albo słońce, albo sypie śniegiem:szok:

M wczoraj wrócił jednak normalnie do domu :tak: Mój foch zadziałał :rofl2:

Za to Helena zrobiła koncert z sikaniem:no: Zaczęła płakać przy sikaniu i mówić ze kuku ma :baffled: A ja dzisaj nie dałam rady jej zapisac do leakrza :crazy: Ale daję jej uroseopt, narazie działa... Juto musze wcześniej do przychodni polecieć:dry:

M dzisaj do 12 siedział w domu:rofl2: W związku z tym nie miałam wcale czasu... Ale wydzwonili go i pognał do pracy. A w czwartek jedzie do Gdańśak, zawsze się martwię ajk rusza w terasę :dry:

Jeszcze przed chwila sypał snieg, a teraz mnie słońce razi :szok:

pada u nas grad w wielkosci grochu i tak lecial sobie ptaszek i musial fest oberwac bo az sie lekko zagial i spuscil o pol metra na dol :baffled::sorry2:

Witam :-)
Madziulanatasza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZADOWOLENIA Z DZIECI MĘŻA I ZDRÓWKA :-D:tak:
JA wymarzłam jezdziłam jak szalona :-p;-) wracajac zaczepiłam o biedronkę i kupiłam Warzywa na patelnie Ja poszlam po Zuzię a mój mąż mial je zrobić i jak przyszłam to :szok: wrzucił do rondla podlal woda i sie zrobila mamałyga :eek::wściekła/y: zjadlam bo co maiłam wyrzucić :crazy: tak sie kims wyreczyć :wściekła/y:

patrysia bo pogoda jest dziwaczna nawet ptaszka zaskoczyła:szok::rofl2:
na moja julke też mamo helenki urosept działa kiedyś miała często takie infekcje ale od ponad roku odpukać cisza:tak::tak::tak::tak: ale ja też kiedyś często miałam infekcje pęcherza mało przyjemne niestety:no:

Witam :-)
Madziulanatasza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZADOWOLENIA Z DZIECI MĘŻA I ZDRÓWKA :-D:tak:
JA wymarzłam jezdziłam jak szalona :-p;-) wracajac zaczepiłam o biedronkę i kupiłam Warzywa na patelnie Ja poszlam po Zuzię a mój mąż mial je zrobić i jak przyszłam to :szok: wrzucił do rondla podlal woda i sie zrobila mamałyga :eek::wściekła/y: zjadlam bo co maiłam wyrzucić :crazy: tak sie kims wyreczyć :wściekła/y:
joanna nie ma to jak się chłopem wyręczyć:rofl2::rofl2: chociaż nie powiem mój piotr dobrze gotuje raz zrobił tylko nie dosmażonego kurczaka no i hitem jest u nas ja k jechałam do piotra pierwszy raz przez pół roku znaliśmy się tylko telefonicznie no i w końcu zapadła decyzja że trzeba by się poznać osobiście no i umówiliśmy się że odwiedzam go no i on się zaoferował że z okazji mojego przyjazdu zrobi sernik na zimno z galaretką i to w kilku kolorach:szok: spotkaliśmy się na kawie a potem idziemy do niego na ten serniczek ale on coś ociąga się z jego podaniem.... w końcu mówi robiłem ten sernik do 2 w nocy ja wow no to dawaj postawił na stół a tu kilka warstw pięknej galaretki teńczowej tylko sera brak:szok: zapomniał go dodać:-D:-D i teraz to hit u nas sernik bez sera:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ja poszlam po Zuzię a mój mąż mial je zrobić i jak przyszłam to :szok: wrzucił do rondla podlal woda i sie zrobila mamałyga :eek::wściekła/y: zjadlam bo co maiłam wyrzucić :crazy: tak sie kims wyreczyć :wściekła/y:
no wlasnie tak jest z facetami albo to zpieprzy albo wogole nie zrobi :dry:
heh ale ta ptaszynka taka biedna musiala byc boroka :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

na moja julke też mamo helenki urosept działa kiedyś miała często takie infekcje ale od ponad roku odpukać cisza:tak::tak::tak::tak: ale ja też kiedyś często miałam infekcje pęcherza mało przyjemne niestety:no:

Ja ma problemy w szczególności w ciąży :baffled: Urosept w domu musi być...

Ale dla świętego spokoju, mocz jej muszę zrobić... Chociaż to pewnie tylko infekcja, bo dzisiaj już nie narzeka :tak:

reklama
a ja wlasnie ogladam allegro bo chcialam sobie cienie kupic i zastanawiam sie nad tymi
Miss R. + Professional MakeUp + MAT i PERŁA w 1 (580558261) - Aukcje internetowe Allegro
pełen wypas:-)
A poważnie, nie zastanawiaj się, sama bym wzięła, ale mam podobne

Kazał Pan musiał sam:crazy:
Ja do 9 roku życia wszystkie połówki wakacji spędzalam w szpitalu. Pęcherz, nerki, drugie pół na wsi. Wiem co to jest. Masakra

Do góry