reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moje dziecko wpadło w szał śmiechawki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC01991.jpg
    DSC01991.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC01993.jpg
    DSC01993.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 30
my już po szczepieniu jakoś poszło antek waży 6420 i mierzy 68 cm:-Dpani doktor pochwaliła jego rozwój że dożo gaworzy itp no a ja jako mama puchłam z dumy:tak::tak:ide czytać co u was
brawo i mama miala puchac z dumy:tak:
ja mam do przychodni 200 metrów:-D
za plotem :))
śliczna jest,jaka strojnisia z niej :-):-):-)

My też mamy teraz mało czasu w dzień, a Oliwka wszędzie za nami łazi :-D:-D:-D:-D więc nie ma jak, ale jak zawieziemy małą do babci na cały dzień co coraz częściej się zdarza to nadrabiamy zaległości :-D:-D:-D:tak::tak::tak:

macie jakieś dobre przepisy na sałatki????
to jedna rzecz ktorej nie da sie nadrobic:-D:-D
a ja przez ta pogode i @ to nie mamocoty nic robic
tylko nakompie siedziec:-D
no a dzis długo z wami nie posiedze o ile wieczorem mnie P do kompa dopusci,bo jutro ma wolne wiec nie wstaje rano.ja jade jutro z Paulinana kontrol do CZD a on zostaje z małą,wiec jutro w dzien tez mnie nie bedzie
no to mozemy sobie podac rece bo ja mam lenia:-D
Moja Helena wstała, wyszła z łózka poszła w miejsce gdzie zazwyczaj stoi nocnik i zaczęła siadać :szok: Szybko podstawiałam nocnik :szok::-D Wysikała się i poszła do wyrka dalej spać :-D:rofl2::-D:rofl2:
super! Zuch dziewczyna
A do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniała :tak::tak::tak: ale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden :-D:-D:-D:-D

I z tego strachu usnęła mi na kolanach: :-D:-D:-D:-D:-D
Laura chrzestnego to widziala moze pol roku temu albo wiecej bo na roczku go nie bylo:crazy:
rozmaiałam z moją panią doktor na temat szczepionek i ona powiedziała mi tak obowiązkowe szczepionki zaleca dodatkowe zdecydowanie odradza powiedziała że to cztsty biznes firm farmaceutycznych i że za pare lat dojdziemy do takiego absurdu że będziemy dzieci szczepić na czkawke kichanie i latające ptaki:rofl2:opowiedziałam jej historie pierwszego szczepienia antka skwitowała to krótko i między innymi dlatego ta pani doktor w naszej przychodni nie pracuje:szok::crazy: a ja na pani miejscu napisała bym wtedy na nią skarge do izby lekarskiej:wściekła/y:

mam babka racje!!

No normalnie słodkie to było:-D
Ja też mam sporo zaległych prezentów, np za ząbki naszej Wikuni.

Ładną mam księżniczkę???
Śliicznitka. Mała modnisia:)

a ja wlasnie ogladam allegro bo chcialam sobie cienie kupic i zastanawiam sie nad tymi
Miss R. + Professional MakeUp + MAT i PERŁA w 1 (580558261) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne, tylko dla mnie za dużo kolorów ja i tak bym zużyła pewnie tylko 1/5 a reszta by została:-D:-D

My w samochodzie zaszaleliśmy jeszcze w zeszłym roku :tak: tylko, że policja przyjechała i chcieli nam mandat wlepić, ale jak zobaczyli dowody i po ile mamy lat i że jesteśmy małżeństwem to się uśmiechnęli i pojechali :-D:rofl2:

anabuba, wszystko doszło :tak: dzięki
:-D:-D To mieliście przygode:-D

My też w aucie kilka razy ale policja nas nie przyłąpała:tak::-D:-D
Ha ha ha ,dobre,mieli co chłopaki w domu opowiadać!!!My jak jest ciepło też jeżdzimy w plener ,w wakacje pojechaliśmy do takiego prxydrożnego lasu ,wydawało nam sie że nikt tu nas nie zauważy ...w trakcie, jakieś 50 metrów od nas przejeżdżał facet na rowerze ,o mało w drzewo nie walnął,wstydzę sie do tej pory jak mi sie przypomni ..ten to dopiero błyszczy na imprezach...:-)Oczywiście nastrój mi od razu minął,,,,
:-D

My to jeszcze w lesie też kiedyś nad morzem, na plaży w przebieralni.... i nie pamiętam w sumie więcej grzechów..:-D:-D

No mam już gg teraz nic nie bede robic tylko siedziec na kompie:-D
spac przestaniesz :-D:-D

reklama
Do góry