reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Może i jestem jakaś dziwna... :baffled:
Ale jak od 1 stycznia dostałam (pomimo "kryzysu") sporą podwyżkę a za kilka dni dostałam polecenie wypisać 5 osobom wypowiedzenie to coś we mnie pękło... Jak można? :angry:...... Ja już nie wytrzymałam...:-(
Powiem ci że taka postawa jak Twoja to rzadkość. Na pewno słyszałyście o tej sytuacji w stanach z bankiem AIG. To się nazywa świństwo do kwadratu:crazy::crazy::crazy:
Z tym kryzysem to temat rzeka jak dla mnie!!!! jedna wielka nagonka bo jak dla mnie wielkiego kryzysu nie ma tylko zrobili nagonke medialna to kazdy chce sie na niego przygotowac i dmucha na zimne!!!!!! :confused2:
Dokładnie też tak uważam!!!! Sami się cholera napędzają!! U mnie w firmie normalnie. Jeden miesiąc gorszy drugi bardzo dobry. Jak wcześniej. Jesteśmy małą firmą (11 pracowników). Jak słysze od bossa, tego nie kupować, bo niepotrzebne/ zadrogie a kryzys jest to mi się nóż w kieszeni otwiera.... No tak - trzeba oszczędzać żeby na projektanta ogrodów miał!!

reklama
Pytanie mam.... Robię sobie od paru dni pomiarki temp. Mam wykresy w formie papierowej, ale chciałabym je nanosić też do kompa. Jakie stronki tego typu możecie polecić??

witam z wieczora

gratulaje fasolki.......

no i cos smutnego..:wściekła/y:..mego pancia zwolnili z pracy...znaczy sie albo chce zeby go zwolnili albo pisze o urlop bezpłatny na 6 miesiecy.....i dupa......

ide czytac dalej

Głowa do góry, wszystko na pewno się ułoży!! Wiem co czujesz: "czemu cały czas nie może być dobrze?", ale czasami tak jest i po prostu trzeba to przetrwać!!
Hej - witam z rana przy kawce jak zwykle...
żmierzyłam dziś tempkę dwa razy
o6 wyszło 36,8 a o 7 36,9 - oczywiście bez wstawania zł.óżka... Podsypiałam sobie przez godzinkę. Ale wyszło te 0,05st na pół godz... Tak, że na razie jestem dobrej myśli...Oby tak przez następne 40 tc..:-):-):-) ale nie zrobię testu - nie ma mowy - może dopiero w poniedziałek;-);-)

Czekaj cierpliwie, bo po co potem sie rozczarować.

Hahaha, mnie bić nie wolno :-D Co tam słychać ciekawego? Co u Lilu?
Wczoraj zapomniałam dać Wam masę fluidków, wiec nadrabiam zaległości:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaczki dziewczynki :-)

Ja ich trochę chętnie złapię:-)

Siemacie Lachony z rańca.

Miałam se dzisiaj pospać no ale się nie da, bo ta pierdzielona męda tak chrapie że trupa by obudził. Któregoś dnia przypadkiem poduszka mi się wymsknie i wyląduje na jego twarzy na 5 min. No nie wytrzymam.

Ja dziś znowu latanie do tego gości będziemy mieć do końca tygodnia więc dla testujących w tym tygodniu niepowtarzalna szansa bo nie będę miała czasu was odwiedzać.

Wiem co to znaczy chrapanie, mój to czasami tak zapodaje, że mi się śni np., że starym traktorem jadę:-)
No moze moze... Ale nie chce mi sie wierzyc, ze bylabym takim przypadkiem ;-) Kusicie mnie dziewuchy... oj kusicie... Ale moze poczekam jeszcze ze 2-3 dni na spadek tempki...

Moim zdanie powinnaś się wstrzymać z testem, ale jeżeli masz cały czas o tym myśleć, to zrób i będziesz miała to z głowy!!

Może i jestem jakaś dziwna... :baffled:
Ale jak od 1 stycznia dostałam (pomimo "kryzysu") sporą podwyżkę a za kilka dni dostałam polecenie wypisać 5 osobom wypowiedzenie to coś we mnie pękło... Jak można? :angry:Pół zakładu przerobione od połowy listopada na pół etatu, co miesiąc schodzenie z zatrudnienia... A ja dostałam podwyżkę!!! :angry:Poczułam się okropnie nie fair wobec tych biednych ludzi. :-(Wiem, wiem to nie jest moja wina, ze mi dał podwyżkę...:zawstydzona/y: Ale widocznie mam taki dziwny charakter, kasa nie jest dla mnie najwazniejsza... Od stycznia po prostu byłam chora jak szłam do pracy... Dodam jeszcze że co miesiąc mialam (ja i jeszcze kilka osób) premię (pomimo "kryzysu")!!! :angry:Skandal! :angry::angry:
Jak na którymś z zebrań rzuciłam tekst, że w ramach walki z kryzysem proponuję zrezygnować na jakiś czas z przyznawania comiesięcznych premii uznaniowych a tym samym uratować (w sensie pozostawić) jakiś etat to szef na mnie spojrzał jak na idiotkę.. I robił swoje... Ja już nie wytrzymałam...:-(

Pamiętaj, że większość ludzi to piep... egoiści, patrzą tylko na siebie i nikim inny się nie przejmuję, więc nigdy nie zrozumieją twojego podejścia (które moim zdaniem jest jka najbardziej godne pochwały!!)

Ja w sprawie kryzysu :)
wiecie ze polska otrzymala upomnienie od komisji europejskiej za to ze jako narod jestesmy ZA MALO zadluzeni... Bo europejczycy sa zadluzeni w 100% a my jedynie w 50% - wiec sorry ale nie mozna nas zaliczyc do elyty europy :rofl2:
Tak tak kochane nic tylko leciec i sie zadluzac...

Powitac,
Wreszcie dzien wolny i moge sie troszeczke poobijac, musze nadrobic moje zaleglosci w czytaniu by widziec co sie u was dzieje. Ale najpierw ide cos podjesc :tak: Bede pozniej.

wszystko nadrobiłam... jednak odpisywać będę jutro bo dzisiaj już muszę lulu... mój M zabronił mi pić kawę więc jestem cały dzień śpiąca. Zwykle piłam 2 z mlekiem ale on gdzieś na necie wyczytał że to niezdrowe, a on nie chce mieć dzieciaka z ADHD po kofeinie :)) dobranoc

Nie popadajmy w paranoje z ta kawa jak to mowi moj gin :-) jedna slaba dziennie nic nie bedzie, nie mozna popadac w paranoje :-) co innego 10 kaw dziennie a co innego 1 i nie bedziesz miala zadnego ADHD a kawka pomaga na 2 rzeczy : sennosc jest masakryczna na poczatku przez hormonki a dwa b. duzo dziewczyn ma migreny i bole glowy takie ze u nas jedna pogotowie wzywala nie do wytrzymania, ja tez mialam 3 dniowy bol i tylko apap w ostatecznosci badz oklay i wtedy tez mala pomaga...Aaaa i jeszcze polecam bezkofeinowa tchibo na smaka "night day" jakos tak taka granatowa, parzona smakuje jak kawa normalna :-)

W 1 ciazy tez tak swirowalam i gin sie smial ze nie mozna przesadzac bo jak to sie ma do pijacych cpajacych i palacych matek w ciazy jedna kawusia...wiec mu uwierzylam i pilam 1 i urodzilam zdrowe dziecko nie chwalac sie wybijajace sie ze swojej grupy, b. inteligentna i madra coreczke

reklama
O bez kitu dziewczyny... ja sie nie dziwie, ze ja mam rano w ... tak wysoka tempke, teraz mierze pod pacha (innym termometrem) i mam 37.4 :szok: Ale nie czuje sie przeziebiona, nic takiego!

Ostatnia edycja:
Do góry