reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
Dziwne jak maja taki popyt na solary to dlaczego nie produkuja :confused:

Co do mnie to mamy Wolksvagen Polo tylko ta mniejsza wersja nie wiem jak sie to nazywa i mierzylam ten bagaznik wszesz skos i wydaje siwe ze nie wejdzie cos długiego ale zamierzam to sprawdzic w sklepie jak mi cos wpadnie no bo zakladajac ze moze w przyszłosci doczeka do drugiego to raczej niemozliwe zeby jezdziła w środku bo sie nie zmiescimy
Jeśli chodzi o Graco to sie zastanawiałam bo wpadl mi kolor woko ten brazowo zielony
*Mirage plus* GRACO 7,5 KG +FOLIA+W.24h - Mulan_pl (578560551) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle ze kazda opinie jaka przeczytalam o nim byla zła wiec odrzucilam ale mówisz Kangurka ze nie najgorszy ?

Kinia ten Portofino wydaje sie naprawde fajny i mam pytanie widzialas go bo nie moge nic o nim znalezc zadnej opini ani wymiarów regulacja czy rozklada sie na płasko i czy ma regulowany podnózek bo podobno to wazne zwlaszcza to oparcie no i jak taki nieznany to w razie czego gdzie jakies czesciZnalazlam jeszcze fajna parasolke 90iles po zlzeniu to sprawdze w sklepie bo to baby desing to powinni miec a tak ogólnie to podoba mi sie ten co ma szopek Zooper hula tylko teraz juz nie moge pisac bo P. z projektami wchodzi

Sylwia nie oglądałam Portofino na żywo. Zdecydowaliśmy się na inny więc już go nie szukałam. Z małych wózków to myślałam nad Peg Perego Centro lub Aria OH :-)
znalazłam stronę producenta CAM SPA
o bardziej szczegółowe dane musisz zapytać się u importera lub na allegro.
myślę, że w którymś ze sklepów internetowych podadzą Ci tel. do importera :-)

Sylwia ja mam Twista czyli mniejszy niż Hula. Mój to typowa parasolka. Widziałam Hula na ulicy i fajnie wyglądał, tylko kółka ma małe jak na taki już większy wózek.
Nie wiem czy jasno się wyraziłam.
hula
376273676_627a1362a9.jpg

http://www.flickr.com/search/?q=zooper twist&w=all&s=int&referer_searched=1twist

zooper bolero się składa , tak jak chcesz, ale cenę ma z kosmosu moim zdaniem

Szukając ich znalazłam świetną " promocje" w babyfancie.:-p;-)

Dziwne z tym Solarem.
Dziwne , że coneco nie ma strony www ( a wydawało mi sie, ze kiedyś była).

No właśnie Puchatko miałam wrażenie, ze na niej kiedyś byłam teraz jak wpisywałam w Google to mi nie wyskakiwało.

Dla mnie to jest jakieś podejrzane, z tym Solarem. Weszłam w zakończone aukcje Coneco Solar, sprzedawcy nie sprzedali wszystkich a nie wystwiają ponownie :dry:.
Coneco to to samo co Baby Point i Pierre Cardin ( a przynajmniej V3 i foteliki sprzedawali pod tymi nazwami) wiec moze gdzieś Solara takiego sprzedają?
UFO je porwało?

Jeśli chodzi o Graco to sie zastanawiałam bo wpadl mi kolor woko ten brazowo zielony
*Mirage plus* GRACO 7,5 KG +FOLIA+W.24h - Mulan_pl (578560551) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle ze kazda opinie jaka przeczytalam o nim byla zła wiec odrzucilam ale mówisz Kangurka ze nie najgorszy ?

Sylwia, ten kolor z zielonym jest śliczny! Niestety mnie nie pasował do Nikolki jakoś i tylko dlatego zdecydowałam sie jednak na niebieski.

A co takiego mówią inni o tych wózkach??

Ja uważam że wad ma sporo niestety, ale mimo to odpowiada mi pod innymi względami i doprawdy go lubię :-)
Podstawowe wady to:
- Nieregulowany podnóżek (to by się przydało)
- Regulowanie oparcia dosyc kłopotliwe (ale można się jakoś przyzwyczaić, jednak dwie ręce potrzebne)
- W pozycji leżacej oparcie krótkie (teraz Nikolka już miesci się na styk), w pozycji siedzącej i półsiedzącej (której praktycznie najwiecej uzywamy) - nie ma problemu.
- kosz dosyc płytki (zmiesci się sporo, ale może wypadać przy duzym nachyleniu wózka do tyłu np przy podjazdach stromych).

reklama
Graco ze stelaż sie łamie:szok: bardzo kruchy materiał sie drze i go trzepie -to zapamietałam ale mysle ze trzeba to brac przez palce bo wiadomo ze by sie zadnego nie kupilo No i chyba ci co sie wysilaja na opinie to musza sie pozalic no cóz moze akurat im sie trafiły felerne jednostki Ogladne sobie go jescze raz w sklepie bo go widziałam mi sie zawsze wydawalo ze Graco to dobra firma wiec bylam zaskoczona

Do góry