larkaa i lajfik mój mały miał taka samą wysypke zaczela sie od kilku krostek pod oczkiem pozniej przenioslo sie na policzek na czółko i na drugi policzek. polozna stwierdzila ze to od diety.. chociaz gowno prawda.. aczkolwiek chleb smarowalam masłem - to tez ma cos wspolnego z nabialem. i poleciła krochmal albo zasypac buzię mąką ziemniaczaną.. i naprawde dalo to rewelacyjny efekt!! wlasciwie "pokleilam" mu buzie ta mąką, jak obtarl sobie to znowu zasypalam i tak przez caly dzien i na noc krochmal zeby sie dluzej utrzymalo. Na drugi dzien byla juz wysuszona kaszka ktora nadal przypudrowalam i w koncu samo przeszlo.
larkaa a co do ciastek owsianych to moja "kochana" tesciowa wniedziele przyszla w odwiedziny i przyniosla mi paczke ciastek musli z Biedronki. podobne do Oskroby ale dodatkowo z laskowymi orzechami i rodzynkami i byly przepyszne.. skonczylam ta paczke w nocy ok 4 przy karmieniu bo mialam kryzys.. rano sie dowiedzialam ze to opakowanie 200g mialo 1100kcal!! haha sie urządziłam.
larkaa a co do ciastek owsianych to moja "kochana" tesciowa wniedziele przyszla w odwiedziny i przyniosla mi paczke ciastek musli z Biedronki. podobne do Oskroby ale dodatkowo z laskowymi orzechami i rodzynkami i byly przepyszne.. skonczylam ta paczke w nocy ok 4 przy karmieniu bo mialam kryzys.. rano sie dowiedzialam ze to opakowanie 200g mialo 1100kcal!! haha sie urządziłam.
Ostatnia edycja: