Loree
Fanka BB :)
Witam z pracy 
Widzę, że ciągle jesteście przy temacie roślinek! Trochę mnie zaskoczyłaś z tujami. Myślałam,że szybciej rosną. Ja chcę kupić już takie większe. Teraz są już w sklepach takie 80-100 cm. No chyba, że takie też odradzasz?
No i GRATULACJE!!!!

moze niekoniecznie na roslinkach...ale troche na kwiatkach balkonowych i ogrodowych......ogrodnik z przymusu....hihihihi......co do tuj...to jak masz juz działke to mozesz powoli je sadzic bo on szybko nie rosna i jak juz wybudujesz domek to bedzie ładnie....i niebedziesz sie wkurzac ze sa takie małe i nierosna......ja mam kilka i maja chba z 10 lat...hodowana z ziarenka (niepolecam)...i maja jakie niecałe 1,5m.......pamietaj za drzwka wolno rosna...zreszta zeby tuja była ładna nalezy ja przycinac..bedzie wtedy gesta....a i bedziesz miała wysokosc jaka ci sie podoba
Widzę, że ciągle jesteście przy temacie roślinek! Trochę mnie zaskoczyłaś z tujami. Myślałam,że szybciej rosną. Ja chcę kupić już takie większe. Teraz są już w sklepach takie 80-100 cm. No chyba, że takie też odradzasz?
No i jeszcze jedno, zrobiłam dziś test w końcu i ?
No i GRATULACJE!!!!