reklama
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
a dzień dobry Panią;-);-);-);-)
pyszna kawka i piffko.....
u Agatki było suuuper pobalowałysmy ostro

a Jacek robi pyszną kawkę;-);-)i w ogole Agatka super się przygotowała:-):-):-)dzięki wielkie Agatko

dzięki za miłe spotkanko dziewczynki...kiedy nastepne co???

pyszna kawka i piffko.....
u Agatki było suuuper pobalowałysmy ostro

a Jacek robi pyszną kawkę;-);-)i w ogole Agatka super się przygotowała:-):-):-)dzięki wielkie Agatko

dzięki za miłe spotkanko dziewczynki...kiedy nastepne co???

ania.chlopcy
Fanka BB :)
Dzień dobry
Dzisiaj w końcu wiosenna pogoda.
agunia271 Zdrówka dla Wojtusia.
massiek Na Lobby jestem prawie rok, kilka spotkań zaliczyłam, staników kilkadziesiąt pomierzyłam to i trochę się już orientuję. :-)
Dziewczyny, jak będziecie chodzić po sklepach za stanikami to pytajcie o obwody 60-65. Dużo z was powinno te przynajmniej 65D/E nosić. Jak wam ekspedientki będą mówić, że takich się nie produkuje to informuję - z polskich firm, które szyją albo 65 albo 60 i 65 są: Comexim, Dalia, Ewa Bień (te są droższe bo cena powyżej 90zl) Milena, Kostar, Konrad (te w granicach 50-100)) Im więcej osób będzie pytać o takie rozmiary tym większe szanse, że w końcu można je będzie dostać w stacjonarnym sklepie a nie tylko w internetowych.
Udanej soboty dla wszystkich.
Dzisiaj w końcu wiosenna pogoda.
agunia271 Zdrówka dla Wojtusia.
massiek Na Lobby jestem prawie rok, kilka spotkań zaliczyłam, staników kilkadziesiąt pomierzyłam to i trochę się już orientuję. :-)
Dziewczyny, jak będziecie chodzić po sklepach za stanikami to pytajcie o obwody 60-65. Dużo z was powinno te przynajmniej 65D/E nosić. Jak wam ekspedientki będą mówić, że takich się nie produkuje to informuję - z polskich firm, które szyją albo 65 albo 60 i 65 są: Comexim, Dalia, Ewa Bień (te są droższe bo cena powyżej 90zl) Milena, Kostar, Konrad (te w granicach 50-100)) Im więcej osób będzie pytać o takie rozmiary tym większe szanse, że w końcu można je będzie dostać w stacjonarnym sklepie a nie tylko w internetowych.
Udanej soboty dla wszystkich.
Agawa25
to super że spotkanko udane :-)
ja dziś mam kope pracy a mały szaleje jak pijany zając i chyba już z dziesięć razy zaliczył spotkanie bliskiego stopnia ze szczebelkami łóżeczka
a jak go dam na podłogę to zaraz do gniazdka leci
szok co to się dzieje nie do opanowania towarzystwo ;-) a starszy na plac zabaw wybył a zapomniał że zeszyty ma przepisywać z piątku 
no nic idę coś poodkurzać
ja dziś mam kope pracy a mały szaleje jak pijany zając i chyba już z dziesięć razy zaliczył spotkanie bliskiego stopnia ze szczebelkami łóżeczka
a jak go dam na podłogę to zaraz do gniazdka leci
szok co to się dzieje nie do opanowania towarzystwo ;-) a starszy na plac zabaw wybył a zapomniał że zeszyty ma przepisywać z piątku 
no nic idę coś poodkurzać

crunch
i ja się melduję po super imprezie
dzięki Agata - pysznie było ;-):-)
parafianki spisały się na medal
a pan mąż Agatki świetnie podaj kawkę
;-)
ania dzięki - kupiłam flavamed - może lepiej zadziała
z przychodnią się zastanawiam bo jednak rzadziej kaszlą ;-)
massiek dobrze, że Adik zdrowy
agawa to się mały rozszalał :-)
agunia Ty jak zwykle masz już wszystko zrobione
ja jeszcze nie zaczęłam nawet sprzątać - dobrze, że obiad "się robi" ;-)
m w pracy, Igor śpi z babcią
a Regina nudzi - żeby jej gry włączyć
kupiłam dla ciotki komplet pościeli na imieniny ;-)
wniosę im trochę egzotyki do sypialni

dzięki Agata - pysznie było ;-):-)
parafianki spisały się na medal
a pan mąż Agatki świetnie podaj kawkę
;-)ania dzięki - kupiłam flavamed - może lepiej zadziała
z przychodnią się zastanawiam bo jednak rzadziej kaszlą ;-)
massiek dobrze, że Adik zdrowy
agawa to się mały rozszalał :-)
agunia Ty jak zwykle masz już wszystko zrobione
ja jeszcze nie zaczęłam nawet sprzątać - dobrze, że obiad "się robi" ;-)
m w pracy, Igor śpi z babcią
a Regina nudzi - żeby jej gry włączyć

kupiłam dla ciotki komplet pościeli na imieniny ;-)
wniosę im trochę egzotyki do sypialni

reklama
Są imprezowiczki
Fajnie ze sie wam spotkanko udalo:-) moj gosciu maly padl
Aniu masz racje moze w koncu cos zmieni takie dopytywanie sie o te rozmiary..kiedys sie przejde i przymierze tam gdzie mowilas;-)
Zdrowka dla chorowitkow i oby teraz kolejne dzieci nie zlapaly czegos bo pogoda zdradliwa troche i duzo chorych ludzi na ulicach..

Fajnie ze sie wam spotkanko udalo:-) moj gosciu maly padl

Aniu masz racje moze w koncu cos zmieni takie dopytywanie sie o te rozmiary..kiedys sie przejde i przymierze tam gdzie mowilas;-)
Zdrowka dla chorowitkow i oby teraz kolejne dzieci nie zlapaly czegos bo pogoda zdradliwa troche i duzo chorych ludzi na ulicach..