reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

:-)Natalka bardzo dziękuje za życzenia :tak::-):-):-)

WSZYSTKIM OŚMIO I DZIEWIĘCIOMIESIĘCZNYM KOLEŻANKOM I KOLEGOM ŻYCZYMY SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I DUŻO ZDRÓWKA :-)

reklama
Może rzeczywiście nie jest to dużo! Po prostu ja mało zarabiam;-) Ale co zrobić, raczej nie zapowiada się na zmiany!
Tosika - ja nie rozumiem, o co chodzi z tymi szczepieniami... My przeciw pneumokokom mieliśmy 2 serie i czeka nas jeszcze jedna po roku! Czyli inaczej niż u Was, bo z tego co zrozumiałam, Wy już zakończyliście?

Oliwka dziękuje za życzenia równocześnie składająć życzenia swoim koleżankom i kolegom z tego samego dnia :-)
Jakoś ostatnio nie mam veny do pisania, ale za to z czytaniem jestem już na bieżąco. Paradoksalnie jak wrócili rodzice mojego M, powinnam mieć trochę więcej czasu a jest na odwrót:confused:
U nas wiosna zbliża się wielkimi krokami,bo na dworze coraz cieplej i można dłużej na spacerku być :tak:
Niedawno na tapecie był temat depilacji, ja w zeszłym tygodniu przerzuciłam się na depilator, ale taka odważna jak Haszi to nie jestem ;-):-)
Widzę, że planowanie wakacji też już w pełni. My chyba wybierzemy się nad Bałtyk, najprawdopodobniej tam Domki letniskowe Sianożęty i domki campingowe,tanie pokoje w Sianożętach-Ustronie Morskie. spokój cisza i dużo ludzi z małymi dziećmi

No i my mamy małe sprostowanko dodajemy do naszych solnizantów:
Gabrysiu, Kurcacku, Michałku niech Wam słońce pięknie świeci, a Wasz uśmiech rozwesela rodziców, wszystkiego naj z okazji kolejnej miesięcznicy:-):-):-):-)​

Tosika - ja nie rozumiem, o co chodzi z tymi szczepieniami... My przeciw pneumokokom mieliśmy 2 serie i czeka nas jeszcze jedna po roku! Czyli inaczej niż u Was, bo z tego co zrozumiałam, Wy już zakończyliście?
Kaja pewnie co kraj (czyt. miasto) to obyczaj;-) Nie mam pojęcia z czego to wynika??:confused: Może z tego, od kiedy rozpocxzęto serię szczepień??:confused: My szczepiliśmy pierwyj raz przy pierwszej wizycie i serii tych obowiązkowych szczepień (jak jutro będę w domciu to zerknę do książeczki zdrowia i sprawdzę, ktorego dokładnie to było)

Beaa jesteś bardzo mądrą babeczką, i zapewne ta najlepsza i niepowtarzalna oferta pracy czeka jeszcze na Ciebie:tak:

a ja jestem wściekla :oo:bo moje postanowienia co do zaciekłego odchudzania i odmawia sobie wszelakich tucznych potraw szlag trafił, w momencie przekroczenia progu domu moich rodziców:wściekła/y: Kurcze ale jak tu nie jeść wędzonego węgorza, albo schabiku w jakimś pysznym sosie (chcecie przepis:-p:rofl2:??)

My się meldujemy po pierwszej nocy sam na sam z tatą:-) Było fantastycznie....całą noc spałam i nawet coś mi się śniło, co przy pobudkach co godzinę raczej się nei zdarzało:-p Świetna sprawa, tak spać i spać....aż do 5.40, bo wtedy się wyszkolona przez Młodą obudziłam:-p Tatuś twierdzi, że było spoko....co prawda poszedł spać w dresie na krawędzi łóżka, bo się bał cokolwiek zrobić, żeby Młodej nie obudzić, ale ta budziła się ledwie 3 razy na pięć minut, więc chyba w końcu zaczaiła, o co chodzi z tym spaniem w nocy:tak:Ech...mała rzecz a cieszy - szkoda, że nauk nie zaczęłyśmy 7 miesięcy wcześniej:-p:-p

A wiosny u nas nadal brak....gdzie te zapowiadane 23 stopnie??:wściekła/y:

my w tym roku jedziemy tam od 10-go do 26-go czerwca Ustka - Ośrodek Wczasowy ZACISZE zaprasza na wczasy nad morze, ustka najlepsza oferta na wakacje i lato

ewelink@ osrodek kapitalny byłam tam z Natalka jak miała roczek super dla dzieci i wogóle ale niestety o tej porze nie ma raczej szans na jakas rezerwacje, My jechalismy wtedy koncem sierpnia i wtedy jeszcze osrodek miał male domki i w nizszej cenie teraz jest tam luksusowo ale drogo. Polecam osrodek i miejscowosc malutka proponuje w sezonie jechac bo koncem sierpnia to polowa juz pozamykana zarówno w sianozetach jak i w Ustroniu.

Hej,
my dziś dopiero o 09:00 zwlekłyśmy się z łóżka:-) mała pięknie spała, tylko pobudka około 05:00 i spanko dalej. Ja juz się trochę lepiej czuję:-)
co do wakacji - my oprócz zjazdu bb chyba nigdzie nie pojedziemy - niestety z kasą kiepsko:-(
odbijemy sobie w przyszłym roku, albo w zimę gdzieś pojedziemy na zagraniczne wakacje, jak ja już do pracy wrócę i będzie druga pensja.

reklama
Witajcie z ziemi angielskiej;-)
Dziekujemy za zyczeniai innym malym jubilatom zyczymy wszystkiego co najlepsze:tak:
Mis droge zniosl bardzo dobrze jedynie przed startem krzczal bardzo ale wykupkal sie i juz bylo OK:-)Wczoraj troszke marudzil ale mysle ze to przez zmeczenie.Noc rowniez nie najlepsza budzil sie z 4razy ale dla niego tu wszystko nowe i pewnie potrzebuje czasu aby sieprzystosowac.Obudzil sie o 8 czasu polkiego i M go wzial na dol a ja spalam 10 czasu pl :-)
Musze nadrobic zaleglosci alenarazie z braku czasu nie mam jak :baffled:Zycze Wam milego dnia

Do góry