A
Aleksia123
Gość
WIOSNA NA CAŁEGO-ZACZYNAMY SPACERKImów jaka ma byc pogoda??????? ile stopni????wiosna idzie całą parą????:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WIOSNA NA CAŁEGO-ZACZYNAMY SPACERKImów jaka ma byc pogoda??????? ile stopni????wiosna idzie całą parą????:-)
no i superowo:-):-)Oj idzie idzie i to szybciutko
Jutro do 11 stopni a od czwartku az przez te dwa tyg co pokazywali nawet okolo 20 stopni![]()
ja już sie doczekać nie mogłamno to super :-):-):-):-):-) oby się sprawdziła![]()
Oby,obyno to super :-):-):-):-):-) oby się sprawdziła![]()
trochę pozazdrościłam że Laura ładnie woła i że dziewczynki dowikli też
no cóż muszę poczekać troszkę aż moja zacznie wołać![]()
wiem wiem pospieszyłam sięKochana Oliwka ma 1rok i 5mc Laura 1 rok i 8mc a Dziewczynki maja 1 rok i 10mc wiec roznica jest![]()
dokładnie tak jak i ja :-):-):-) juz wizja i szał:-):-) Greti maja jeszcze czas Kochana:-):-)Oby,obyBo juz mam wizje jak bedziemy sie ubierac i ile czasu bedziemy na dworze
GRETI
Ale Twoje blizniaki sa tu najmlodsze z tych nocnikowych dzieci,wiec tez maja jeszcze czas;-):-)
Zazdroszczę wam tych wołających siusiu maluchów
Moje gamonie siedzą na nocniku 2 sekundy.
Oj chyba jeszcze to długo potrwa, tak jak u starszego brata![]()
No to odpoczywaj bo dzidzius ma jeszcze duuuzo czasuWitam wieczorowo,
i żegnam się od razu, leże w wyrku cos mam brzuszek za bardzo napięty
łykam nospe i odpoczywam...
Jutro na 14 do gina.
Do jutra![]()