reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a to Gabi kudłata :-D
piękne włoski i piękne oczka

tu bardziej widac i troche wcześniejsze zdjęcia n o i starszaki :-D
wszystkie są przesłodkie

Anka, fotkę skasowałam ku pamięci:sorry2:
Ale specjalnie dla Ciebie jeszcze raz :rofl2:

piękna ta fotka i pieknie jej w tej fryzurce

dziewczyny wyszedł po warzywa i wrócił po 3 h ;DDD
zdążyłyśmy coś już przegryźć bo obiad M szykuje się raczej na kolację :-D:-D:-D
na dodatek 1000 pytań do .. :tak:
:-D:-D:-D

w cor flakes są pyszne:-):-) a czy naprawdę te dada z biedronki są dobre?? ja zawsze kupowałam papmpersa i husteczki pampersa te z lawendą cztero paki:-):-)

Helenka jest sliczniusia i te piekne oczka:-):-)

jak prawdziwy facet wyszedł i wrócił już po obiedzie :-):-)

to i ja wyprubuje tych dada jak mi sie maluszek urodzi:-):-)
Dziewczyny kupiłam buciki jeszcze na allegro czy fajne???
ADIDAS MIDIRU 2 W WIOSNA 2009 nr. 39 1/3 od Jet (587015125) - Aukcje internetowe Allegro
fajne

Uciekam,bo muszę małego zaraz obudzić i leki mu podać.
Potem kolacja i do łozeczka chyba pójdę.
Słaba jeszcze jestem.:-(
Dobranoc dziewczynki.
Kolorówych snów.

Ostatnia edycja:
reklama
A moje maluchy mimo przesunięcia czasu poszły spać o 19.30, czyli o 18.30 starego czasu:szok::szok::szok:
Jutro pewnie wstaną o 5.00 :baffled:

Moje leza juz w łozeczkach po mleczku:tak::tak::tak:Zagnalam M zeby mi sprzatnal odkurzaczem i o dziwo sprzata wiec ja tylko umyje sobie podloge:-)
Dominik juz u siebie i tez pewnie zaraz usnie

Moje leza juz w łozeczkach po mleczku:tak::tak::tak:Zagnalam M zeby mi sprzatnal odkurzaczem i o dziwo sprzata wiec ja tylko umyje sobie podloge:-)
Dominik juz u siebie i tez pewnie zaraz usnie

a moje w ogóle nie myslą o spaniu Laura od prawie godz. w łazience " bo teraz dojrzewam i musze bardziej dbac o siebie":szok:
a Lenka po kaszce ani mysliżeby leżeć w łóżeczku taka rozbawiona:tak::tak:

a chcieliśmy zrobić sobie wieczór dla siebie przy winku :baffled:

a moje w ogóle nie myslą o spaniu Laura od prawie godz. w łazience " bo teraz dojrzewam i musze bardziej dbac o siebie":szok:
a Lenka po kaszce ani mysliżeby leżeć w łóżeczku taka rozbawiona:tak::tak:

a chcieliśmy zrobić sobie wieczór dla siebie przy winku :baffled:
To zrobicie później ;-)

reklama
Do góry