reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ide budzik moja krolewne bo spi ponad 2godz. i znow do 23 nie usnie

kochana i tak masz mniejszą ode mniepatrysiu ładne te buciki szkoda że ja mam stopę wielkoluda![]()
Mój rozmiar to 41-42 .Wczoraj mi D kupił adidasy,ale zwykłe czarne do chodzenia na stajnię.Patrzę w środek wkładki a tam rozmiar 42 +

Nadmienię,że buty są akurat

Darek tak na mnie spojrzał po czym skomentował:
"Wiesz ,ale do kajaków to jeszcze wiosła trzeba dokupić..."

taką stopę jak Ty to ma moja Klaudia ,a ona ma 12 lat.anabuba mi tez posta wczytuje powoli
tak patrysiu 37-38 a 40 -41 to nie łaska![]()

wcale a wcale antek nie chce spać a marudzi jak..........

adam odrabia lekcje julia rysuje a ja bym chciała mieć relaksik a tu maruder nie zasypia wcale

no nic nie można mieć wszystkiego;-)może nocką będzie spał lepiej jak ostatnio

adam odrabia lekcje julia rysuje a ja bym chciała mieć relaksik a tu maruder nie zasypia wcale

Mama Helenki
i Aniki :D
dziewczyny powiedzcie mi jakie buty najlepiej kupić żeby były wygodne jak pójde na prawko
Polecam wiązane, żebyś się nie zastanawiała czy ci bucik nie spadnie

My po drugim spacerku

Agnes fotki super,a ty chyba na szpilkach co?:-)
fajnei w takich jasnych kurteczkach:-)
Anabuba w balerinach :-):-):-):-):-)
Wiktoria widzę ze mąż wrócił i masz pełne ręce roboty![]()

wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka

My juz po szczepieniu

Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.
To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
reklama
bidulinka oliwka musieli ją kuć:-( a jak jej wymiary waga wzrost????Anabuba w balerinach :-):-):-):-):-)
zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysli
wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka
My juz po szczepieniuboziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.
To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
Podziel się: