reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

ja tez to stwierdzam a ponadto to mnie jakos nie krecą takie kaloryfery:eek: ani męski striptiz i tym podobne jakies to takie dla mnie nie męskie ....
mnie ogólnie też nie ale to pewnie dlatego ze nie raz sie przejechałam na facecie który miał taaaakie ciało ale pstro w głowie.. :-p

za to uwielbiam ciałko mojego M :rofl2:

reklama
może więcej;-)
sb.asp

sb.asp

sb.asp

sb.asp

sb.asp

Chyba musiałaś mu coś dosypać do herbaty;-):-D
hahahahahaahhahahh ja też na pczątku pomyślałam że mi sie to przyśniło ale w końcu on tak jak ja chce mieć dziecko tak że takie zaangażowanie to sie chwali musze mu to dzisiaj jakoś wynagrodzić wiecie jak:-) bo wczoraj nie zdążyłam:zawstydzona/y:

Chyba musiałaś mu coś dosypać do herbaty;-):-D
hahahahahaahhahahh ja też na pczątku pomyślałam że mi sie to przyśniło ale w końcu on tak jak ja chce mieć dziecko tak że takie zaangażowanie to sie chwali musze mu to dzisiaj jakoś wynagrodzić wiecie jak:-) bo wczoraj nie zdążyłam:zawstydzona/y:

wynagradzaj - połączysz przyjemne z pożytecznym;-)

reklama
Do góry