reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
my tez bylismy na dworku,jest takie cieplo ze w krotkim rekawku siedzialam i czytalam gazete:-):-):-)
synek byl grzeczny tylko troszke spal.

karolka moze akcja sie rozwija i urodzisz jeszcze dzis:tak::-)

kaczuszka a moze to szwy jakos Cie tak sciagneły że ciało Ci wyszlo w postaci guzka? Ja miałam cos takiego ale zeszło wraz z tym jak szwy zaczeły puszczac (dopiero teraz rozpuszczalne)
dzięki za info mam nadzieję że to to - w czwartek będzie położna to mam nadzieję że coś wymyśli

jak zaczęłam szukać info w necie to spanikowałam - jakieś wypadanie macicy itd znalazłam... a co gorsza może wystąpić jak była zbyt krótka pępowina (tak było u mnie) i mogła pociągnąć w czasie porodu...masakra lepiej nie szukam tylko czekam na położną:sorry::szok:

A tak z innej beczki - nie widzę nigdzie VOLCAN - urodziła już?

Ostatnia edycja:
wpadłam się pożegnać odchodze z forum nie bede więcej pisac... mam doscyc powtarzania w kołko "u mnie nadal nic" więc nie bede pisac wogle wpadne jak juz bede z dzieckiem w domu. Powodzenia zyczę tym ktore mają to rownież przed sobą. I czekają na swoje kruszynki. Trzymajcie się ciepło

Nika81 wierze ze Ci ciężko. Koniecznie daj znac jak juz bedzie po i czy jestes zadowolona z Brodnowskiego. Jakbys miala jakies pytania o szpital pisz do mnie:)

Hej dziewczyny

Nika trzymam kciuki za Ciebie, dzecko Ci wszystko wynagrodzi jak już będzie z Tobą.

Kurcze ale zdzierstwo, byłam w TESCO i deficyt mlek jest. chciałam kupić HA i tylkojedna puszka NAN została. z ciekawosci popatrzyłam an cenę Bebiko 1 HA i było po 20,30zł wiec pojechalismy do Leclerka i tam oczywiscie mlek pod dostatkiem a Bebiko 1 HA po 16zł!! 4 zł roznicy na jednym mleku. wiec juz do tesco nie bedziemy jezdzic bo mozna zbankrutowac, co zakupy to 100zł 100zł 100zł a wychodzimy z jedną reklamówką.
Mały ladnie spi po poludniowym spacerze.
Smaruję mu twarzyczke linomagiem i od razu jakis spokojniejszy sie zrobil czyli go nie swedzą te smiany i jest dobrze.

No i bylam w aptece zamówic szczepionki Rotarix i Infanrix DTP. ciekawe ile bedzie kosztowalo. Jutro do odbioru

a teraz pytanie
dzisiaj za pomocą lusterka zajrzałam @ aby zobaczyć bliznę po nacięciu i .... z pochwy wystaje mi guzek RATUNKU CO TO :szok:
ja to bym od razu do lekarza poszła
wpadłam się pożegnać odchodze z forum nie bede więcej pisac... mam doscyc powtarzania w kołko "u mnie nadal nic" więc nie bede pisac wogle wpadne jak juz bede z dzieckiem w domu. Powodzenia zyczę tym ktore mają to rownież przed sobą. I czekają na swoje kruszynki. Trzymajcie się ciepło
to powodzenia trzymam kciuki aby Ci ten nastrój minął

reklama
Nika trzymam kciuki abyś jak najszybciej urodziła i wróciła do Nas na forum. Teraz to już naprawdę tylko kilka dni i będziesz miała maleństwo przy sobie. Ja nie wierzę że moja kruszynka ma już 8 dni :) ten czas tak szybko mija.

Do góry