reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Cześć dziewczynki

Massiek - to sobie pogadałaś:-D:-D:-D
Anita - patrzyłam, patrzyłam bo przez park jechałam i NIC :baffled:
Karola - dobrze, ze chłopaki zdrowe :-)
Beti - ale szlejesz :-)

Moja Amelka wczoraj pojeździła na rowerku a ja miałam przymusowy aerobik bo za nia biegałam, wcześniej wysmarowała buzię danonkiem a później skrobała to łyżeczką w łazience i mówiła że się goli :-D więc i ja miałam trochę sprzatania po tym :-D

żadnego zwierza nie było??:-)

ta Twoja Amelka to niezła aparatka;-):-D mnie każdy mówi ze sobie dorobiłam dajac synkowi na imie Oskar bo to same łobuzy (chyba za duzo ich było w superniani:-D), w sumie to aniołem nie jest bo ma charakterek i straszny power ale moze nie bedzie zle;-)
Beatta
moze sie wypowiedziec na temat stereotypu Oskarkowego:tak::-)

i herbatka z miodem dla zdrowia (tylko filiżanka trochę niewypał:-))

tips_tea_honey.jpg

hej :-)
przyszłam na herbatkę :-)
Anita Oskarek Beatty to mały aniołek, więc chyba to się nie sprawdza ;-)
Agataxk niezła Amelka :-D Jak zacznie golić nogi to nie wyrobisz na danonki hehe :-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D

czestuj się Beti:tak:

miło wiedziec ze są tez grzeczne Oskarki:-)

a gdzie jest reszta śpioszków?? mojemu dziecku nie wiem co sie stało ale zasnal o 22.30 i wstal o 7..ostatnio zasypial juz po 20..chyba ta zmiana czasu na niego zle wpłynela:baffled:
ale zlapal taka głupawke o 21.30 ze pękał ze smiechu z byle czego:-) śmial sie tak głosno ze dobrze ze w bloku nie mieszkam bo by nas wzieli za wariatów:tak:

Do góry