reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
mój ciśnieniomierz to złom:baffled: wymieniłam baterię i od razu ciśnienie mi sie poprawiło:-D
:rofl2::rofl2::rofl2:

blue, kolorek wiosenny?;-)
blue, u nas ostatnio też mały koszmarnie marudny a smoczka ciumkałby cały czas najlepiej ale nic z tego
zauważyłyście, ze nasze dzieci stają się mistrzami manipulacji? :eek::sorry: na żadne szkolenia z technik manipulacji czy perswazji nie chodzą a idzie im z dnia na dzień coraz lepiej :oo:

Sandi, toś poszalała :tak:

my wczoraj cały dzień na dworku spędziliśmy ale coraz gorzej z tym moim dzieckiem się dogadać :angry: potrafi wyć w niebogłosy jak np. wczoraj nie pozwoliłam zjeżdżać z mega wysokiej zjeżdżalni po której szalały nastolatki , potem szedł obrażony do domy i wył :crazy:

Witam wiosennie!
roksi:))
ewelina: mój też wczoraj nie spał w dzień. Popłudnie ciężkie. Ale za to wieczorem około 20 już chrapał:) Michał też. Także jeden z nielicznych wieczorów prawie cały dla nas!

sandi: nie ma to jak udane polowanie:))
fredzik no u nas marudność też się zwiększa- falowo bym rzekła. CZasem histeria z "niewiadomo jakiego powodu" -ryk przez 20 minut a potem nagle świetny humor.
A manipulacja jest , że hej. CZasem jak go obserwuje to się od śmiechu powstrzymać nie potrafię. Co to wyrośnie z tych naszych dzieci? Jacyś spin-doktorzy chyba:)

Zapisałam Wojtka do przedszkola. Do trzech w zasadzie. Z jedną panią to żeśmy się prawie ścigały, która pierwsza będzie w następnym przedszkolu:) Bez sensu to jest. No ale cóż.
Zobaczymy czy sie dostanie gdziekolwiek bo rocznik nie ten. I czy da sobie radę. W odwodzie jest żłobek. Więc w sumie spokojna jestem jeśli chodzi o wrzesień:)

kaskada, też dostrzegłam ten pozytyw, o 20.00 juz spał:szok::-D, więc tylko muszę przeorganizować sobie dzień i bedzie ok;-),
ale dzis w południe i tak sprawdzę, czy pójdzie spać:rofl2:

soppana, ja tez pozwalam małemu oglądac bajki na 1, bardzo lubi strazaka Sama i małe zoo:tak:;-)

hejka

Blu - jaki kolorek? pochwal sie ;-)

Roksi - bootki ...kiedy to bylo:rofl2: juz o nich zapomnialam :zawstydzona/y::-D

u nas tez ostatnio mega marudno :eek: ja myslalam ,ze to moze "5" daja sie we znaki :nerd:

dzień dobry
Ja w końcu zamknęłam buty zimowe w szafie i chodzę w pantoflach:tak:
Mojej też muszę kupić pantofelki bo jesienne są na styk i pewnie będą ją cisnąć.

elahar, ja też kopnięta jestem jakaś od paru dni a do tego ciągle mam jakiś mętlik w głowie, za dużo chcę na raz spraw poukładać :eek:
ale przynajmniej słonko mnie pozytywnie nastraja a i okna przestały na mnie się drzeć i świat widać, ciekawe co następne wymyślę :sorry: ... mam parę typów;-)

Mi też koleżanka powiedziała, że za dużo sobie spraw na głowę wzięłam i dlatego nie wyrabiam. Ale przynajmniej i mi słońce trochę energii dodaje.:tak:

Dzwoniłam do dwóch przedszkoli ale poinformowali mnie, że wprawdzie można składać podania ale pierwszeństwo mają starsze dzieci.

dzień dobry :happy:

u nas mała chodzi wieczorami później spać, a rano wstaje też później co powoduje, że jestem znacznie później w pracy :dry: teoretycznie to nawet troszkę lepiej, ale już się przyzwyczaiłam do rytmu, że pracuję od 7 i mi dziwnie :baffled:

wróciłysmy:tak: oczywiście sobie kupiłam jedną bluzkę:baffled: a natuli buty, sukienkę, czapkę i taką chustkę z daszkiem na lato do sukienki:sorry::sorry::sorry: oczywiście wójcik:sorry:

pogoda jest super:tak: dziś po 3 nieobecnościach na muzyce idziemy w końcu:tak:

reklama
hej!

co za dzień:eek: rano do pracy, potem pogrzeb 100 km (wspominałam w podziemiach, że wujek jest w hospicjum:-(), potem kontrola z Zosią (już zdrowa:-)), potem do parku na spacer, do babci, na huśtawkę koło domu i jeszcze cały wypoczynek wyczyściłam:eek:
jutro za to do pracy i zaraz potem relaks u koleżanki (z Zosią rzecz jasna)

milokutylko drobny szczegół, gdzie nas tak zapraszasz?:-D

nasze plany wakacyjne znacie to nie będę się powtarzać;-)

roksiz tego co wiem to te nadgarstkowe nie są zbyt dokładne, zmierz sobie tradycyjnym:tak:
nio zapraszam do siemian :-D ponowie propozycje zjazdu marcowek:tak:
Witam po pracy:tak:
poczekam z tym ciśnieniem w piątek idę do lekarza:tak: zobaczymy co powie i pewnie najwiarygodniejszy pomiar będzie ciśnieniomierzem doktorowym;-)
ale było u nas ciepło dzisiaj:szok: młoda z tatą śmigali dzisiaj po parku:tak:
my jutro idziemy na zakupy;-)
trzymam kciuki
u nas tez wiosna na calego ,az chce sie zyc
a moje chlopaki hyrchlaja wrrr

hej :-) ja po kilku dniach pracy wkoncu dzis mam dzien (noc;-)) wolne :-)bylam na zakupkach i jestem mega happy :tak::-) tym razem siebie obkupilam troszke (bo ostatnio to sie rzadko zdarza:baffled:ide cos sobie kupic ,a wracam z czyms dla Niuni:nerd:) udalo mi sie "wyrwac" stroj "nike" za 4funciaki :szok::-) w promocji :tak::-) do tego spodenki jeszcze sobie kupilam i torebeczke :-) taka letnia - materialowa - sportowa tez tej firmy za przystepna cene wiec zadowolona chodze :-)
zakupy , zakupy ja tez chce
musze sobie wychodne zrobic i wkoncu sobei cos kupic :-)

wróciłysmy:tak: oczywiście sobie kupiłam jedną bluzkę:baffled: a natuli buty, sukienkę, czapkę i taką chustkę z daszkiem na lato do sukienki:sorry::sorry::sorry: oczywiście wójcik:sorry:

pogoda jest super:tak: dziś po 3 nieobecnościach na muzyce idziemy w końcu:tak:
ojoj skad ja to znam
chloapki ubrani od gory do dolu , lacznie z mazulkiem , a dla mnei nic :-:)-(
zawsze mowie ,z e ja puzniej puzniej , albo kiedyu indziej , bo nie chce mi sie mierzyc:eek::eek:

Do góry