Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
dobra ja spadam, milo bylo z wami znowu pogadac a na piwkowe ja zawsze chetna jestem![]()
oooo jak zawsze chetna to super...tylko wiesz...zapamietam to

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra ja spadam, milo bylo z wami znowu pogadac a na piwkowe ja zawsze chetna jestem![]()

jestem zaaaaaaa
no prawda....choc u mnie kobit duzo i musialabym pewno starszym ustapic![]()
myslisz ze dziadek by wytrzymal tle szczescia na raz najpierw babcia potem ty niecierpliwie czekajaca w kolejcejestem zaaaaaaa
no prawda....choc u mnie kobit duzo i musialabym pewno starszym ustapic![]()

byla fajna bluza z reeboka ale skulkowana troche i jeansy...ale jedne leżały tak sobie, a drugie bez strechu były

i postrzepione na dole

Anitka a ty kiedy się wybierzesz nas poznac co????

myslisz ze dziadek by wytrzymal tle szczescia na raz najpierw babcia potem ty niecierpliwie czekajaca w kolejce![]()

ja dzis znów na szmatolce zboczylam i kupiłam sobie takie zaslony..nawety nawet za 4 zeta:-):-):-)i sweterek granatowybyla fajna bluza z reeboka ale skulkowana troche i jeansy...ale jedne leżały tak sobie, a drugie bez strechu były
i postrzepione na dole
![]()