reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
ależ nie szkodzi gapciuale nie kwiecień a maj! następny cykl powinien mi się zacząć około 25 kwietnia wiec początek maja mój P. będzie miał przechlapany!
![]()

W takim razie w maju: Do boju Eve!!!!!!

czesc dziewczynkitrodno za Wami nadgonic caly dzien
. co slychac?
![]()
gra gitara:-) a u Ciebie jakies nowe wiesci kochana?
buziaki!
Witam! Jak na razie mało sie udzielam na forum ale to dlatego że mam remont w mieszkaniu i ciągle muszę jeździć po jakieś materiały. Może i to lepiej bynajmniej nie myślę tyle o staraniach. Za 2 dni powinnam dostać @. Jak na razie zero objawów na to żeby nadchodziła. Ale nie nastawiam sie za bardzo.Spokojnie sobie poczekam. Która z dziewczyn testuje w najblizszym czasie????Miłego popołudnia wam życze
Nie pwoinnaś dostać@ i takiej wersji należe się tzrmać!!!
komus kawke? bo ja musze...zasypiam na siedzaco...a tak nie lubie pic sama kawusi....
A i mam pytanie z innej beczki-macie jakis dobry krem pod oczy do polecenia? jakich kosmetykow uzywacie?
Ja ostatnio znalazłam sposób na to, żeby dostawać dobre i wcale nie tanie koemtyki. Wysyłam do sklepu mojego męża, a on zawsze elegancko ubrany idzie do drogerii i prosi, żeby mu pani jakiś krem poleciał, a on się na tym zupełnie nie zna, nie wie ile takie rzeczy kosztują, więc dają mu dobre rzeczy (ale drogie) i w sumie to najbardziej jestem zadowolona z kremów lancome - rewelacja!! Ale sama nie dałabym tyle kasy za krem, dlatego tylko mój ostatnimi czasy kupuje mi kosmetyki, to jest naprawdę super sprawa

Jak dzionek mija?? mam takie pytanko czy która z was nie słyszała o jakim skutecznym sposobie na wyleczenie sie tego wstrętnego trądziku niby młodzieńczego a ja nie jestem już nastolatką a nadal mam problem z tym(
też miałam z tym przez pewien czas problem i używałam wtedy kosmetyków Vichy normaderm - POLECAM, skóra staje się po nich gładsza, nie świeci się i nie pojawiają się prychole...
Dobra jest masc PROPOLISOWAmi pomaga, tylko trzeba systematycznie smarowac
i najlepiej na noc bo masc jest zolta ;-) noi trzeba polozyc ciemny recznik na poduszke bo ja juz pobrudzilam sobie jedna posciel i sie nie spralo
a na dzien uzywam VICHY normaderm (anti-imperfection hydrating care )
Właśnie Vichy jest dobry:-)
Kobity ja się nie testuje teraz...chyba że nastąpi niepokalane poczęcieMówiłam Wam że Moje wyjechało. Ostatnie przytulanko było rano w 12dc.... Więc nie ma możliwości. Nie wycierałam się też ręcznikiem wujka ani nie prałam majtek w pralce z żadnymi męskimi majtkami
![]()
To następnym razem jak on będzie miał gdzieś wyjechać, to zostaw sobie kilka par jego majtek (oczywiście nie wypranych) i potem pierz je ze swoimi, albo może nie piezr tylko je noś, jak jego nie będzie

:-)
hej! Widze ze kolezanka ma podobne do moich dylematy:-) Ja przylecialam do Uk z jedna walizka a jak sie bede zwijala do kraju to ciezarowka chyba, hehe...obrasta sie w to i owo...
a 5 talerzy...jak dla mnie to o 5 za malo:-)
gdzie jestes?
Oj współczuję tym, którzy muszą wrócić skądś do Polski po dłuższym czasie, ja nawet wracając z wakacji mam problem ze spakowaniem się

ależ nie szkodzi gapciuale nie kwiecień a maj! następny cykl powinien mi się zacząć około 25 kwietnia wiec początek maja mój P. będzie miał przechlapany!
![]()
W sumie to maj jest fajny na zafasolkowanie, można gdzieś na jakąś majóweczkę wyskoczyć i na zielonej trawce podziałąć

A tak wogóle to się witam z wami - Hej!!
Ostatnio coś na nic czasu nie mam... Nie wiem co się dzieje z moją oraganizacją czas...???
w.kropeczka
Ja ostatnio znalazłam sposób na to, żeby dostawać dobre i wcale nie tanie koemtyki. Wysyłam do sklepu mojego męża, a on zawsze elegancko ubrany idzie do drogerii i prosi, żeby mu pani jakiś krem poleciał, a on się na tym zupełnie nie zna, nie wie ile takie rzeczy kosztują, więc dają mu dobre rzeczy (ale drogie) i w sumie to najbardziej jestem zadowolona z kremów lancome - rewelacja!! Ale sama nie dałabym tyle kasy za krem, dlatego tylko mój ostatnimi czasy kupuje mi kosmetyki, to jest naprawdę super sprawa
Właśnie Vichy jest dobry:-)
Oj współczuję tym, którzy muszą wrócić skądś do Polski po dłuższym czasie, ja nawet wracając z wakacji mam problem ze spakowaniem się
Ostatnio coś na nic czasu nie mam... Nie wiem co się dzieje z moją oraganizacją czas...???
hej Wikula-no to masz podstepny plan na kosmetyki:-) Ja z Lancome kocham kilka rzeczy-mam np super cienie, ktorych na nic innego w siwecie bym nie zamienila i fajny peeling a i krem na buzie tez stosuej z lancomu ale na noc -wiem ze jest tez wersja na dzien-polecam-pachnie tak ze .....odplywam... nazywa sie: LANCOME HYDRA ZEN (NEUROCALM)..ja mam wersje "nuit" na noc ale jest tez dzienny.
Moj M...niestety ale sie zna na kosmetykach i wie co ile i gdzie i za ile...ale on uwaza sie jak cos jest warte swoejej ceny to trzeba zaplacic i sie cieszyc:-) z tym ze mi czasem szkoda az tyle placic...tymbardziej, ze jednak nie zawsze za cena idzie jakosc...choc czesto....jak np w Lancome czy Clarins-te rzeczy so super.
w.kropeczka
U mnie bez zmian , brak @ nadal, temp 37,2 ,i sennosc . a moj 'ksieciu' dalej ma jakies odpały.
No ja bym nie wytrzymala i zrobila ta betke z krwi na Twoim miejscu zeby wiedziec czy to fasolka czy co...nie yslalas o tym?
A narzeczony...moze potrzebuje kilka dni zeby sobie w glowie to i owo poukladac? Nie mysl teraz o tym...co ma byc to i tak bedzie i jesi pisane jest wam byc razem to sie ulozy wszystko jak trzeba. Tymabrdziej ze jestescie oboje tacy jeszcze mlodzi...kupa czasu przed Wami kochani...na wszystko!
kinguś
Nie poddam się
Witam:-):-)

Super

A ja dziś kiepskawo się czułam muliło mnie przez cały dzień, myślałam że mdłości będą słabły a tu na odwrót
Dodatkowo tak mi brzuszek dziś wywaliło, że tylko czekałam aż ktoś się w pracy spyta...;-)
Chyba będę musiała bo nigdzie ich nie ma.A probowalas w jakiejs aptece online te witaminy dorwac?
Ja poroniłam w 8tc w październiku a teraz jestem w 12 tc. Nie miałam owulacji ale lekarz dobrał dobre leki i się udało.Witam Wszystkie przyszłe mamy!!mam 23 lata i jestem ze szczecina,w wieku 18 lat poroniłam w 11 tygodniu:teraz staram sie o małego dzidziusia,ale boje sie ze moge byc niepłodna
na dodatek mam strasznie nieregularne miesiączki!!!prosze o odp.cos na ten temat!!czy mam jakąs szanse na bycie mamą???Pozdrawiam
:
No pewnieSiemacie Lachonarium - tęsknił ktoś za mła???????

Ja używam kremu po opalaniu kolastyny ;-);-)super nawilża mi skórę i nie ruluje się pod makijażemA i mam pytanie z innej beczki-macie jakis dobry krem pod oczy do polecenia? jakich kosmetykow uzywacie?

Maść propolisowa na noc, ja się tak wyleczyłam.Jak dzionek mija?? mam takie pytanko czy która z was nie słyszała o jakim skutecznym sposobie na wyleczenie sie tego wstrętnego trądziku niby młodzieńczego a ja nie jestem już nastolatką a nadal mam problem z tym(
Widzę, że stosujesz ;-);-):-)Dobra jest masc PROPOLISOWAmi pomaga, tylko trzeba systematycznie smarowac
![]()
A ja ;-);-) Buziaczek :-)szczegolne sciski dla lilu19, marzenixx, w.kropeczki..
u nas po staremu , kubus rozwija sie prawidlowo..
termin cesarki.. mysle ze bede ja miala ok 15 maja..no ale to sie z ginem umowi
Super

Ekstra :-):-)zerknij na moj nowy suwaczek!![]()
A ja dziś kiepskawo się czułam muliło mnie przez cały dzień, myślałam że mdłości będą słabły a tu na odwrót

Dodatkowo tak mi brzuszek dziś wywaliło, że tylko czekałam aż ktoś się w pracy spyta...;-)
hej Wikula-no to masz podstepny plan na kosmetyki:-) Ja z Lancome kocham kilka rzeczy-mam np super cienie, ktorych na nic innego w siwecie bym nie zamienila i fajny peeling a i krem na buzie tez stosuej z lancomu ale na noc -wiem ze jest tez wersja na dzien-polecam-pachnie tak ze .....odplywam... nazywa sie: LANCOME HYDRA ZEN (NEUROCALM)..ja mam wersje "nuit" na noc ale jest tez dzienny.
Moj M...niestety ale sie zna na kosmetykach i wie co ile i gdzie i za ile...ale on uwaza sie jak cos jest warte swoejej ceny to trzeba zaplacic i sie cieszyc:-) z tym ze mi czasem szkoda az tyle placic...tymbardziej, ze jednak nie zawsze za cena idzie jakosc...choc czesto....jak np w Lancome czy Clarins-te rzeczy so super.
ja wiem czy taki podstępny...

Mój tez uważa, że jak coś jest warte to trzba zapłacić i już, ale tą zasadę to stosuje np. do ciuchów ( dlatego zazwyczaj to z nim chodzę na zakupy) i jak mnie w czymś widzi i mu się podoba, to każe mi to kupować i ceną się nie przejmuje, oczywiście wszystko w ganicach zdrowego rozsądku:-)
reklama
Witam kochane skoro o cerze i kosmetykach to ja też lubię ten temat:-)
Trądziku nie mam ale mam cerę naczynkową już dwa razy zamykałam pajączki laserem ale one co jakiś czas się pojawiają szczególnie po zimie.
Używam kosmetyków z apteki Avene i Lierac(są super!)
Byłam dzisiaj na usg i moja torbiel zniknęła nie ma jej już hura
Oba jajniki prawidłowe,lewy z pęcherzykiem dominującym 19mm.
Mam się przytulać jutro i w sobotę wg.zaleceń gina.
Mam do was pytanie ile mają pęcherzyki jak pękają i w jakim czasie o ile prztrastają?
Trądziku nie mam ale mam cerę naczynkową już dwa razy zamykałam pajączki laserem ale one co jakiś czas się pojawiają szczególnie po zimie.
Używam kosmetyków z apteki Avene i Lierac(są super!)
Byłam dzisiaj na usg i moja torbiel zniknęła nie ma jej już hura

Oba jajniki prawidłowe,lewy z pęcherzykiem dominującym 19mm.
Mam się przytulać jutro i w sobotę wg.zaleceń gina.
Mam do was pytanie ile mają pęcherzyki jak pękają i w jakim czasie o ile prztrastają?
Podziel się: