reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Zwracam honor - ja myślałam ty się całe dni opitalasz (i myslisz o penisach) a ty proszę. Biznesłoman fiu fiu. Pogratulować:-)
A propos penisów...lepiej teraz bo później jak będą same rosły to nie bedziemy miały siły ukucnąć:-D:-D:-D

Jadźka jaka praca??????
Muszę zarobić na swoje utrzymanie bo ta samcza męda nie daje mi ani grosza a leki trza brać i za macanie u obcego faceta też muszę bólić. Okrutny los.

pochwal się Hanka gdzie i co sprzedajesz, może któraś z nas coś dla sibie znjajdzie:-):-) uwielbiam kupować:-):-)

Większość damskie ciuchy z niemiec, włoch. Żadne firmówki ale większość i tak sprzedają przyczepiając tylko swoją metkę.
Wy wszystkie z dużych miast jesteście to ciuchów macie od cholery w sklepach.
Nauczyłam się nie sprzedawać znajomym bo więcej problemów i marudzenia niż to warte.

No to załapały popołudniowo smaka na peniska.
Batonika zjedz, zaciśnij nogi i na męża czekaj niewierna ladacznico.

reklama
To badziewie potrafi uzależnić, rozleniwić. Prędzej mąż ci neta odetnie jak w chałupie zaczną mu biegać dziwne stworki z brudu.

To nie taka wielka filozofia. Jak masz dojście w UK do ciuchów po w miarę niskiej cenie i masz kogoś, kto może na bierząco opychać ci towar w polsce to nie ma co się zastanawiać. Ja gdybym miała dojścia w UK to dawno bym ciągneła ciuchy.
Ale nie mam.

Hania-o stworki to ja sie akurat nie martwie, bo u nas to raczej wrecz przeciwnie...az czasem za czysto bywa, jak w museum....hehehe takie zboczenie mamy z mezem...pewnie jak sie pojawi dziecko to bedzie jak odwyk i sie nam wszystko to powywraca do gory nogami wtedy:-)

A z tymi ciuchami...u mnie troszke inaczej mialo to wygladac, ja pracowalam tu w londynie z kobieta, ktora jest wylacznym przedstawicielem w UK i Irlandii kilku marek-takich niszowych w sumie jak np. Antik-Batik...bohemian style-ale sa to fajne rzeczy i ona ma zawsze sporo samples to upchniecia -pojedynczych sztuk ktore sa calkiem nowe albo tylko uzywane byly do zdjec w magazynach (dostarczalismy je do In Style, Elle, Cosmopolitan itd...) i proponowala zebym sie tym zajela, z tym ze to mialo byc sprzedawane w UK, bo chyba by sie u nas nie przyjelo w kraju, raz ze to raczej rzeczy w cenie - a dwa taki specyficzny styl.

Niestety dojscia do tanich ciuchow w UK, ale popularnych, ktore by u nas szly jak z platka to nie mam:wściekła/y:

A jesli moge popytac-to jak to wyglada u Ciebie? rozumiem ze masz towar z Niemiec, ale sa to rzeczy nowe czy uzywane???? I co potem-robisz mu foto i co...?- czy wrzucasz na stronki takie jak allegro czy masz od tego ludzi? czy sprzedajesz do sklepow/ciucholandow? jesli jestem zbyt wscibska-przepraszam, ale tak z marszu pytam z ciekawosci.

Co do wlsokiej opieki zdrwotnej to szalenstw nie ma.:confused2: siedze tu juz prawie 2 lata i nie mam jeszcze ubezpieczenia nawet (no ale troszke tez z wlasnej winy bo zal mi wydac 500euro prywatnie). Tutaj generalnie nawet publiczna sluzba zdrowia jest czesciowo odplatna. :wściekła/y:Placi sie tzw "ticket" za kazde badania. Co do opieki nad kobietami ciezarnymi to z tego co sie zdarzylam zorientowac to mimo wszystko wyglada to lepiej niz w UK. kobieta nawet bez legalnego prawa pobytu i dokumentow ma prawo do lekarza prowadzacego ciaze i sa organizacje ktore robia to nieodplatnie. Kolejki tak jak w PL, na wszystko sie czeka:angry:. Ale np. wczoraj zaskoczono mnie pozytywnie gdyz badania na wszystkie p/ciala dla kobiet w ciazy lub starajacych sie sa nieodplatnie i nie trzeba byc nawet ubezpieczonym!!!:tak: Zaoszczedze chociaz na 2 pizze :-D

Makaronka-a czym sie w It zajmujesz? kochanie-mnie to zawsze dziwi jak ludzie sa za granica bez ubezpieczenia...kurcze to troche ryzykowne jest...? Rozumie ze wciazy mialabys ok opieke, ale np. jakby sie cos stalo w stylu zlamanie reki czy co...? To jak wtedy z zalatwianiem? bo prywatnie to pewnie krocie kosztuje?

Zwracam honor - ja myślałam ty się całe dni opitalasz (i myslisz o penisach) a ty proszę. Biznesłoman fiu fiu. Pogratulować:-)
A propos penisów...lepiej teraz bo później jak będą same rosły to nie bedziemy miały siły ukucnąć:-D:-D:-D

jezu Zajaczku-mnie juz na umysl poszlo albo na kojarzenie, ale nie rozumiem...o co chodzi z tym ze beda same rosly itd...????:baffled::laugh2::baffled:

Witam kochane!

Marzenixx -no jak sie teraz czuje twoja doopa, co???? tak jej tylek obsmarowalas ze w baszych oczach jest jakims potworem:szok: A z tego co ja widze w twojej galerii kochana to prezentuje sie calkiem, calkiem i pewnie niejedno oko na niej sie zawiesza jak idziesz ulicą!:-)

Marzenixx-a ty przynajmniej na tej Italianskiej kwietniowej pogodzie skorzystalas o tyle, ze buty wloskie sa naprawde fajne!:-D

ty to jak juz naskrobiesz to normalnie szok!:szok:
moja doopa jest straszna i będę ja obsmarowywac cały czas dopoki nie przestanie sie poddawać grawitacji!!!:wściekła/y::wściekła/y:a wzrok to zawieszają na moich oczkach raczej -powiem nieskromnie hihihihihihi:-D

Normalnie uwielbiam Was i jak mnie kiedys los od neta odlączy to popelnie samoboja z zalu i tesknoty z bb.....
ja sie pod tym podpisuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

witaj Hanka , gdzie ty się szlajałas tyle czasu:crazy:

no a ja właśnie wrocilam z miasta, matko kochana jak sie nachodzilam ze ledwo zipie:eek::baffled:
ale widzialam piekną torebke dla siebie i nie moge przestan o niej myslec .....:confused2:

:-D:-D:-D oplułam monitor....

jezu Zajaczku-mnie juz na umysl poszlo albo na kojarzenie, ale nie rozumiem...o co chodzi z tym ze beda same rosly itd...????:baffled::laugh2::baffled:
Nie znacie tego kawału o babci???

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało.Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić.
Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja ***** nawet nie mogę przykucnąć!

:-)dzięki wikulaa za zaproszenie do przyjaciół. Myśle że razem damy jakoś rade wytrzymać to czekanie aż sie uda nam zafasolkować:-)

no tak ja to ciagle na gardło jestem chora a dwa lata temu doszło do tego ze przez 3 niesiace byłam non stop na antybiotykach i zastrzykach :angry:ale zmieniłam lekarza mnie podleczył troche i teraz jest lepiej, ale i tak łapie jakieś przeziębienia albo mnie gardło boli i na katar przechodzi ale jest lepiej jak było. a teraz mnie coś węzły chłonne zaczynaja cos boleć przy tym przeziebieniu strasznie tego nie lubie bo nie moge szyja ruszyć bo mnie boli. to mam nadzieję ze z kolaem będzie wszystko oki i szybko podejmiesz staranka :-)

Zaniepokojona, jak tak czytam co piszesz o tych antybiotykach to mam jedna mysl...moze my sie u tego samego lekarza leczymy, co??? Bo ja tez oryginalnie to z malopolski jestem:rofl2:
Wracaj do zdrowka!

Jadźka jaka praca??????
Muszę zarobić na swoje utrzymanie bo ta samcza męda nie daje mi ani grosza a leki trza brać i za macanie u obcego faceta też muszę bólić. Okrutny los.
Większość damskie ciuchy z niemiec, włoch. Żadne firmówki ale większość i tak sprzedają przyczepiając tylko swoją metkę.
Wy wszystkie z dużych miast jesteście to ciuchów macie od cholery w sklepach.
Nauczyłam się nie sprzedawać znajomym bo więcej problemów i marudzenia niż to warte.

Hania widze ostra zawodniczka i ma zasady-masz racje! W interesach z przyjaciolmi to tak, jak z rodzina...najlpeij sie wychodzi na zdjeciu, jeszcze trzeba sie z boku ustawic zeby w razie czego latwo sie mozna bylo odciąc:laugh2::rofl2::laugh2:

Znaczy kto te metki przylepia?
No te hasla Hania to masz na medal!!! ja jestem grzeczna, wiec zacisnelam nozki i czekam ...a jak! Tylko zamiast batonika zjem banana, bo batonika w domu brak:-D

Jeśli chodzi o wchodzenie i interesy... to wolałabym odwrotnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

posikam sie zaraz.....:-):-D:-)

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało.Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić.
Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja ***** nawet nie mogę przykucnąć!

ahahahahhaahha teraz to ja prawie oplułam monitor!!!!!!!!:-D

ja to już gdzieś słyszałam mam nadzieję że z nami nie będzie tak źle i damy rade przykucnąć a jak narazie to mój mężuś z pracy wrócił wiec mykam sie przywitać czule:-D

reklama
ty to jak juz naskrobiesz to normalnie szok!:szok:
moja doopa jest straszna i będę ja obsmarowywac cały czas dopoki nie przestanie sie poddawać grawitacji!!!:wściekła/y::wściekła/y:a wzrok to zawieszają na moich oczkach raczej -powiem nieskromnie hihihihihihi:-D
ale widzialam piekną torebke dla siebie i nie moge przestan o niej myslec .....:confused2:

Marzenixx-Ty mi tu nie sciemniaj...doopa jak jest kazdy widzi!:-)
A z nowa torebka bedzie jej napewno do twarzy!!!! kupuj i sie nawet nie zastanawiaj!
... ja dostalam wlasnie od M jak tu przylecialam takiego brazowego wielkoluda na dzien kobiet-fajna i uwielbiam duze, brazowe torby!

:-D:-D:-D Był sobie facet, który dbał o swoje ciało.Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić.

Az sie labedzie za oknem zerwaly jak buchnelam smiechem:-D:laugh2::-D

... a jak narazie to mój mężuś z pracy wrócił wiec mykam sie przywitać czule:-D

:rofl2:byle z przykucem:rofl2:

Wikulaa-dzieki za zaproszenie-buziaczek!

Ostatnia edycja:
Do góry