w.kropeczka
Fanka BB :)

co wy na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetny ten kawałJa już mam posprzątane zostały mi jeszcze okna do umycia ale to chyba zrobię jutro dzisiaj mi się już nie chce.
No nie mogę:-)![]()
co wy na to?
Niestety dojscia do tanich ciuchow w UK, ale popularnych, ktore by u nas szly jak z platka to nie mam
A jesli moge popytac-to jak to wyglada u Ciebie? rozumiem ze masz towar z Niemiec, ale sa to rzeczy nowe czy uzywane???? I co potem-robisz mu foto i co...?- czy wrzucasz na stronki takie jak allegro czy masz od tego ludzi? czy sprzedajesz do sklepow/ciucholandow? jesli jestem zbyt wscibska-przepraszam, ale tak z marszu pytam z ciekawosci.
ale posłodziłaś nam kochana:-) Ja jescze nie sprzątam. Muszę się uczyć (wymówka) Dzisiaj po pracy umówiłam się na zerwanie skalpu z bikini i pach... Boże - dla mnie katastrofa jest zapuścić kłaki pod pachami żeby można je było wydepilować....BrrrrrBeatko-teraz czas na odpoczynek w doborowym towarzystwie-czyli naszym:-)
o tym samym pomyślałam...że by mi się przydała kiedy M wyjeżdża;-)ja chce taką dłoń hahahahahahahahaha
O Boże - zwolnią mnie kiedyś![]()