Witam!
Coś mały ruch tu wczoraj był

W dzień to rozumiem - wszystkie na spacerach, ale, że wieczorem tak szybko popadałyście! No ale Anabuby nie było

No dokładnie Malinka, raz dwa i już!

Wiem, że się powtarzam, ale Jula jest po prostu niesamowita! :-)
Masz rację - jak bez ręki. Nie wyobrażam już sobie życia bez komórki i zupełnie nie pamiętam jak kiedyś bez niej funkcjonowałam. Zresztą my nawet zrezygnowaliśmy z telefonu stacjonarnego i używamy tylko komórek.
Z tym kąpaniem to prawda. Piotruś też uwielbia wodę i do tej pory kąpaliśmy go codziennie i też chyba od tego krostek załapał (chociaż pani doktor stwierdziła, że musiał coś zjeść, co go uczuliło) no ale nie był kąpany 2 dni, natłuszczam skórkę Alantanem i jest bardzo duża poprawa!
Aniu ja grochówkę zaczynam gotować jak każdą inną zupę, a później dodaję taką w proszku, trochę wędzonego boczku i tyle. Bo normalnie to chyba trzeba dzień wcześniej groch namoczyć a i tak groch się długo gotuje, więc ja nawet nie próbuję takiej oryginalnej robić
My do mycia używaliśmy mydełka Bambino i szamponu Nivea, a ostatnio kupiliśmy taki płyn Nivea do mycia całego ciałka no i nie narzekamy. A jeśli chodzi o produkty Johnson's Baby to nigdy nie używaliśmy, ale pamiętam, że nasza położna nas przestrzegała przed nimi. Mówiła, że często podrażniają skórkę.
Współczuję nocki!
Malinka1, pieczarkowa jest po prostu rewelacyjna!

Na pewno często będę ją robić! :-)