küçük
Fanka BB :)
http://republika.pl/blog_vo_1056869/2132951/tr/dziecko.jpg
wpatruje się w zdjęcie i wzdycham... ah... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak ja miesiac twemu zobaczylam toerbke i buty przez ktore nie moglam spac.... to teraz jej mam w domu!no a ja właśnie wrocilam z miasta, matko kochana jak sie nachodzilam ze ledwo zipie
ale widzialam piekną torebke dla siebie i nie moge przestan o niej myslec .....![]()
wlasnie przez to miedzy innymi oplułam monitor i obudzilam spiaca gadzine za ściana!!!![]()
co wy na to?
no to jutro sie bedzie działo!!!!betka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestem.
Z serii baba za kierownicą i pomocna dłoń męska.
stawiasz flache na stol i juz lody przelamane! ja sądze ze dalybysmy czadu!!!!Ciekawa jestem, jak byśmy wszystkie siebie mieszkały blisko i umówiły byśmy się na popijawę to czy dalej by nam się tak kleiło
taaaa..... ja ci dam mało realne!!!!!Moczymordy cholerne
Na bank byśmy sie dogadały, szczególnie po pół litra. Szkoda tylko że to mało realne no i ja będę już zafasolkowana![]()
ja teraz dostałam ALVESCO 160 sniakieś nowsiejsze! i podobno działa tylko na płuckach i jest bezpiecze! więc sie szprycuje co wieczor!Eve ja też mam astmę oskrzelową:-( Martwię się trochę jak to będzie w ciąży z lekami.Ja narazie biorę takie które nie są wskazane w ciąży.Porozmawiam o tym jak będę u pulmunologa.
a jaka niespodzianka?!?!?!?!?! pochwal sie!a własnie zjadłam jajko niespodzianke hhihiihih i zabawke mam!!![]()
ja sie ostatnio rozkoszuje karmi to kawowe ubustwiam!!! a tak w normalne dni to ja vodke preferowalam za danwych czasow bo i z browarkow zywca!a tak apropo piw, to jakie jest Wasze ulubione ?![]()
jesu, właśnie stwierdzam , że mi zęby zżółkłymoże macie jakies domowe sposoby na bieluskie ząbki? poza myciem, bo przesz myje codzień......
![]()
http://republika.pl/blog_vo_1056869/2132951/tr/dziecko.jpg
Wolę wódeczkę:-):-):-)Obyś wykrakała.
No nie denerwuj mnie przecież tylko brakuje moherowego beretu. Jadźka my cię nauczymy pić piwa BEZ SOKU.
Bo będziesz spała na ulicy na imprezie a nie na sianku.
hihiZ roku przed ograniczam do 2 miesięcy max. Z penisa śmigło na bank.
1. jak ja miesiac twemu zobaczylam toerbke i buty przez ktore nie moglam spac.... to teraz jej mam w domu!i juz lecze obtarcia na pietach!
2. stawiasz flache na stol i juz lody przelamane! ja sądze ze dalybysmy czadu!!!!
3. taaaa..... ja ci dam mało realne!!!!!chyba tylko i wyłacznie przez twoje pączkowanie!
4. a jaka niespodzianka?!?!?!?!?! pochwal sie!
5. ja sie ostatnio rozkoszuje karmi to kawowe ubustwiam!!! a tak w normalne dni to ja vodke preferowalam za danwych czasow bo i z browarkow zywca!a jak mam wene to i winkiem nie pogardze!
ja tak sie przyznajac malo ekonomiczna jestem!
![]()
widzisz Hanka jaki ladny przyklad z ciebie biorę!!:-)
Wolę wódeczkę:-):-):-)
Oj jak się nawale to będzie mi wszystko jedno gdzie polegnę![]()
hihipożyjemy, zobaczymy jak to mawia mój przyjaciel
![]()