reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
czy was zdrowo pogieło?!!?!?!....... zostawić was na jedno popołudnie i 11 stron do czytania!!!!! :crazy: pomijam fakt ze sie tak uśmialam ze monitor musialam przecierać! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no a ja właśnie wrocilam z miasta, matko kochana jak sie nachodzilam ze ledwo zipie:eek::baffled:
ale widzialam piekną torebke dla siebie i nie moge przestan o niej myslec .....:confused2:
jak ja miesiac twemu zobaczylam toerbke i buty przez ktore nie moglam spac.... to teraz jej mam w domu! :eek: i juz lecze obtarcia na pietach! :laugh2:
2b2c61045b.jpeg

co wy na to?
wlasnie przez to miedzy innymi oplułam monitor i obudzilam spiaca gadzine za ściana!!! :-D
betka zrobiona ;D jutro wynik. <boi się >;OOO. jakas nadzywczaj spokojna jestem :D.
no to jutro sie bedzie działo!!!! :rofl2:
Z serii baba za kierownicą i pomocna dłoń męska.

a to nastepny powod slinotoku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: popłakałam się!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ciekawa jestem, jak byśmy wszystkie siebie mieszkały blisko i umówiły byśmy się na popijawę to czy dalej by nam się tak kleiło
stawiasz flache na stol i juz lody przelamane! ja sądze ze dalybysmy czadu!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Moczymordy cholerne
Na bank byśmy sie dogadały, szczególnie po pół litra. Szkoda tylko że to mało realne no i ja będę już zafasolkowana:-D
taaaa..... ja ci dam mało realne!!!!! :eek: chyba tylko i wyłacznie przez twoje pączkowanie! :laugh2:
Eve ja też mam astmę oskrzelową:-( Martwię się trochę jak to będzie w ciąży z lekami.Ja narazie biorę takie które nie są wskazane w ciąży.Porozmawiam o tym jak będę u pulmunologa.
ja teraz dostałam ALVESCO 160 sniakieś nowsiejsze! i podobno działa tylko na płuckach i jest bezpiecze! więc sie szprycuje co wieczor! :sorry::confused2:
a własnie zjadłam jajko niespodzianke hhihiihih i zabawke mam!!:laugh2:
a jaka niespodzianka?!?!?!?!?! pochwal sie! :eek:
a tak apropo piw, to jakie jest Wasze ulubione ? :-D
ja sie ostatnio rozkoszuje karmi to kawowe ubustwiam!!! a tak w normalne dni to ja vodke preferowalam za danwych czasow bo i z browarkow zywca! :laugh2: a jak mam wene to i winkiem nie pogardze! :-D ja tak sie przyznajac malo ekonomiczna jestem! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
1. jak ja miesiac twemu zobaczylam toerbke i buty przez ktore nie moglam spac.... to teraz jej mam w domu! :eek: i juz lecze obtarcia na pietach! :laugh2:
2. stawiasz flache na stol i juz lody przelamane! ja sądze ze dalybysmy czadu!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

3. taaaa..... ja ci dam mało realne!!!!! :eek: chyba tylko i wyłacznie przez twoje pączkowanie! :laugh2:

4. a jaka niespodzianka?!?!?!?!?! pochwal sie! :eek:

5. ja sie ostatnio rozkoszuje karmi to kawowe ubustwiam!!! a tak w normalne dni to ja vodke preferowalam za danwych czasow bo i z browarkow zywca! :laugh2: a jak mam wene to i winkiem nie pogardze! :-D ja tak sie przyznajac malo ekonomiczna jestem! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

1. no ja chyba tez nie bede mogla dzis spac!!!!:laugh2:
2. wlasnie ty sciemniaro ty nie zmieniaj tematu tylko zaproszenia wypisuj!!!!! ty, ty, ty tyt ty!!!
3. wlasnie, nie pączkuj sie tyle!
4.jakis ufoludek na talerzu:eek:
5.tozż ty alkoholikiem zajeżdzasz kochana moja:szok::-D

widzisz Hanka jaki ladny przyklad z ciebie biorę!!:-)

Wolę wódeczkę:-):-):-)
Oj jak się nawale to będzie mi wszystko jedno gdzie polegnę:-D:-D

Spartańsko a jak, to mi się podoba

hihi :-D pożyjemy, zobaczymy jak to mawia mój przyjaciel :rofl2:

Oczywiście zaraz zobaczysz jak wszystkie zaczną krzyczeć tak nie można, to jest nieuczciwe. Moja rada,tylko musisz być pewna na 100%.
Czy on wie kiedy masz owulkę, czy on wie kiedy może zalać czy nie????????

Masz najbardziej potężną broń na świecie. Nikt ci nie udowodni, że dzialałaś z premedytacją.
Niby nie starasz się ale zachęcasz go do sexowania się właśnie w te dni. Pieniądze się znajdą, miłość jest to działaj mała.

reklama
taaa..... od razu mnie tu od alkoholikow wyzywają!!!! :eek: to moja wina ze łep po tatusiu odziedziczylam!!!!! :confused2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dobra lece do wyra .... co prawda tylko spac ale co tam zawsze to cieplej niz przy kompie! :-p ... no i po drodze Tofika zgarnac musze z podworka! :eek: a on bez zarelka nie wlezie do domu to i do kuchni musze zaleśc! matko jak ja sie nie pomyle w kolwjnosci to dobrze bedzie! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry