reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie:-)
witajcie dziewczyny z samego ranka :)))). Dzis wynik betki <boi sie> ;OOOO. no i wynik konkursu o indeks.
Kciuki zaciśnięte:tak:

GRATULUJĘ:-):-):-)

A ja właśnie zauważyłam ze nasza Nenius urodzila juz 4 dni temu!!!!!!!! :-D:-D:-D
SUPER:-D:-D:-D

Dziewczyny nie macie pojęcia jak mnie korci zrobić test. Ale musze być twarda i poczekać do poniedziałku.A może to przesilenie wiosenne i dlatego @ mi sie spóźnia.Sama już nie wiem.
Czekamy do poniedziałku i trzymam kciuki za II;-);-);-)

A ja dziś się obijam w domku. Wzięłam urlop na żądanie. Na 13:30 pojadę do ginki nich sprawdzi czy wszystko ok i wezmę zwolnienie na tydzień.

reklama
Witajcie:-)A ja dziś się obijam w domku. Wzięłam urlop na żądanie. Na 13:30 pojadę do ginki nich sprawdzi czy wszystko ok i wezmę zwolnienie na tydzień.
no i dobrze Kochana zrobilas! :tak:
a ja z innej beczki nie moge sie zdecydowac ktore kupic! pomozecie?!!!!
ATMOSPHERE BALERINKI MALINOWE r 39 TANIA DOSTAWA (598414453) - Aukcje internetowe Allegro
ZAKRĘCONE BALERINKI-CUDEŃKO (3986-1) 3 kolory 40 (592367362) - Aukcje internetowe Allegro
chodzi o czerowne!

:-D planujemy wakacje chyba na Sycylji (moze Gracja) jakos tak w 1 tygodniu maja zalezy jak oferta sie trafi ale pewnie tak 1-2 maja wylot! :laugh2: ze znajomymi :laugh2: bedzie sie dzialo!!! bo to starankowy wyjazd! :laugh2: mam nadzieje ze owu akurat wypadnie! :laugh2:

Marzenixx ja mialam tak wczoraj!!!! normalnie 2 x mierzylam !!!! szok! ale mi sie wydaje ze to byl efekt po wczesniejszych wieczornych przytulankach!?
ja tam sie nie przytulalam wiec nie wiem:eek:

ale wyjazdu zazdroszcze:tak: przy pracy mojego męża moze na koniec wakacji uda nam sie wyskoczyc wkoncu gdzie w cieple kraje!!
kochana to napewno wrocisz zafasolkowana!!!!!!!
a co do balerinek to mi osobiscie sie podobaja Malinowe zdecydowanie!!!!!!!!!!
Witajcie:-)

A ja dziś się obijam w domku. Wzięłam urlop na żądanie. Na 13:30 pojadę do ginki nich sprawdzi czy wszystko ok i wezmę zwolnienie na tydzień.
i dobrze kochanie, odpoczywaj sobie ile sie da!!!!

dzieńdoberek w ten piękny słoneczny dzień :-D
ja dzisiaj mam wariatkowy dzień bo rodzice wylatują na tydzień do Egiptu, a My idziemy oglądać mieszkanie które prawdopodobnie będziemy wynajmować :-)

dzieńdoberek w ten piękny słoneczny dzień :-D
ja dzisiaj mam wariatkowy dzień bo rodzice wylatują na tydzień do Egiptu, a My idziemy oglądać mieszkanie które prawdopodobnie będziemy wynajmować :-)
Udanej transakcji :-) no i żeby rodzicom się urlop udał.

Uciekam leżakować. Odezwę się po wizycie. Buziaki

Ostatnia edycja:
Dziewczynki czy któraś z WAS miała jakiekolwiek skutki uboczne po luteinie?

Bo u mnie jakies zwroty głowy + bóle, otepienie ( wogóle na niczym nie moge sie skupić), nudności.............
FEEEEEEEEEEEEE.:baffled:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki czy któraś z WAS miała jakiekolwiek skutki uboczne po luteinie?

Bo u mnie jakies zwroty głowy + bóle, otepienie ( wogóle na niczym nie mohge sie skuić), nudności.............
FEEEEEEEEEEEEE.:baffled:
no ja ci niestety nie pomogę! ale pewna jestes ze to po luteinie?! :sorry::eek: ktory dc? wstaw suwaka .... :confused2:

a co do butkow to kupilam te malinowe!:sorry:

Dziewczyny wiecie może ile dni przed @ spada temperatura? Zawsze miałam przed @ taki biały śluz a teraz jest tam sucho jak na pustyni.Czy to normalne?

reklama
no ja ci niestety nie pomogę! ale pewna jestes ze to po luteinie?! :sorry::eek: ktory dc? wstaw suwaka .... :confused2:
U mnie 22 dc. Ale to raczerj nie jest ciąża.

a co do butkow to kupilam te malinowe!:sorry:

Evuniu - Suwak- juz kiedyś próbowałam i wstyd się przyznać ale NIE WYSZŁO:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zazdroszczę bucików ja tez sie wybieram na zakupy, mam nadzieję, ze zdąże przed swietami.:laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry