reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Jestem troche podłamana !!!!

brzmi dziwnie ale w poniedzialek wyszlismy ze szpitala a dzień później bylismy tu spowrotem tym razem z wymiotami i okazało się że to rotawirusy cholera!!!!!!!!!:-(

reklama
Hej, pustki tu pewnie z racji pogody. Trzeba si nacieszyc wiosennym sloneczkiem i ciepelkiem:-).

Kadia wspolczuje bardzo. Jak juz mowilam, jesli potzrebujesz jakiejs pomocy to mozesz zawsze na mnie liczyc.

A ja wlasnie zaczynam walczyc z lekarzami. Nie wiadomo skad ( bo ani nie upadlam ani nic) boli mnie kolano, wyglada na to, ze moze mi sie tam zbierac plyn, jak kucam i wstaje to tak mi chrupie, ze szok. Jakis stan zapalny do tego, bo kolano jest duzo cieplejsze. I teraz zaczynam od rodzinnego po skierowanie na jakies rtg czy rezonans, pozniej prywatnie do ortopedy. Znacie jakiegos godnego polecenia?

Czy ktoras z Was tez miala taki mega nerwowy dzien? Bo ja wczoraj kog nie spotkalam byl jakis podminowany. Ja sama tak mialam.

brzmi dziwnie ale w poniedzialek wyszlismy ze szpitala a dzień później bylismy tu spowrotem tym razem z wymiotami i okazało się że to rotawirusy cholera!!!!!!!!!:-(
kadia współczuję bardzo Wam,te rotawirusy to straszna cholera.A co lezycie znowu w szpitalu??? trzymajcie się.

kadia - my mieliśmy identycznie - też w szpitalu podłapał ratowirusa - porażka - współczuję wam bardzo - wiem co przechodzisz :-(

Witam mamusie z Wrocławia i okolic:-)
Jak byłam w ciąży nie mogłam się doczekać kiedy dołączę do mam z Wrocławia i okolic, czyli swojego rejonu zamieszkania, a jak już zostałam upragnioną mamusią, to nie mogłam się zebrać i udało się w końcu po 5 miesiącach:szok::-).
Jednak macierzyństwo, to nie taki łatwy kawałek chleba, ale co ja będę Wam o tym pisać, przecież bardzo dobrze o tym wiecie.
Jestem z Wrocławia, a dokładnie z Nowego Dworu i mam 5 miesięczną córeczkę Maję i bardzo bym chciała dołączyć do Waszego forum o ile mi pozwolicie:confused:
Do tej pory udzielałam się tylko na forum przyszłych mam listopadowych 2008, bo miałam wyznaczony termin na ten właśnie miesiąc i mimo, że urodziłam ostatniego dnia października, to za bardzo zżyłam się z dziewczynami z listopada żeby przenieść się na październik i zostałam z nimi:-)
Ale, najwyższy czas, żeby dołączyć również do Was o ile jak już wspomniałam powyżej, przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie:-)

Witam mamusie z Wrocławia i okolic:-)
Jak byłam w ciąży nie mogłam się doczekać kiedy dołączę do mam z Wrocławia i okolic, czyli swojego rejonu zamieszkania, a jak już zostałam upragnioną mamusią, to nie mogłam się zebrać i udało się w końcu po 5 miesiącach:szok::-).
Jednak macierzyństwo, to nie taki łatwy kawałek chleba, ale co ja będę Wam o tym pisać, przecież bardzo dobrze o tym wiecie.
Jestem z Wrocławia, a dokładnie z Nowego Dworu i mam 5 miesięczną córeczkę Maję i bardzo bym chciała dołączyć do Waszego forum o ile mi pozwolicie:confused:
Do tej pory udzielałam się tylko na forum przyszłych mam listopadowych 2008, bo miałam wyznaczony termin na ten właśnie miesiąc i mimo, że urodziłam ostatniego dnia października, to za bardzo zżyłam się z dziewczynami z listopada żeby przenieść się na październik i zostałam z nimi:-)
Ale, najwyższy czas, żeby dołączyć również do Was o ile jak już wspomniałam powyżej, przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie:-)
Witamy Gabi :tak::tak::tak::tak: przyłączaj się do Nas,pewnie :-):-):-)
Z nowego dworu jestes?a dokłądnie skąd?bo ja Muchobór Mały-to rzut beretem :-):-):-):-)

My dopiero o 18.30 wrócilismy z palcu zabaw.jestem padnieta.

Byłąm dziś u dentysty na Krzyckiej,jeszcze 1 wizyta i ten ząb co mi go zpie..... będzie zrobiony.

jak szłam do dentysty to wypatrywałam Cie Pusia ,myślałam że będziesz może w parku ale Cie nie dojrzałam :no::no::no::no:

reklama
Dziękuję za przyjęcie:-)
Pogoda dziś super, więc czas się zebrać i wyjść z mieszkania, modlić się tylko, żeby święta też były takie słoneczne i cieplutkie.
Agnes mieszkam na ul. Zemskiej, zaraz na przeciw szkoły nr 113 i rzeczywiście na Muchobór Mały to rzut beretem, bo nie raz nawet zapuszczałam się w tamte rejony na spacerek:-), a Ty mieszkasz w bloku, czy należysz do tych szczęśliwców, co mają ogródki:-)?
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu:-)

Do góry