Puchatka
Majowe mamy'08
no Iwonka w sumie chyba dostępne są już tylko niebieskie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

. Na zdjęciu producenta wygląda jakby nie była za głęboka .

niech ktos zdecyduje za mnie
nie pomyslalam o tym kolorze
a przed wczoraj jak bylismy nad morzem G mial biala koszulke i go roj muszek obsiadl

ja juz sie zdecydowalam,koniec
nie chce juz mi sie przegladac tych stron
mam jeszcze tego graco wiec w razie czego bedzie na zime
niestety z wózkami tak jest ze jedni są nimi zachwyceni inni maksymalnie zniechęceni żebym miała gdzie obejrzeć wszystko na żywo to byłoby łatwiej coś wybrać ale we wszystkim sklepach tu są albo corrado albo baby design jakby innych wózków na świecie nie było albo jakieś parasolki noname które wyglądają jak jakieś zabawkowe
:-)
zaczela mi pokazywas szereg wozkow o'baby czy jakos tak ale nie powiedzialabym ze sa lepsze
takie male,plytkie wygladajano i te rureczki
nie wiem
widzialam zaciski przy nim
fajne to bylo ale nie wiem co to za wozek
nie chcialam za nia isc
G by mnie zabil chyba