reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ale mnie kusi test jutro ale chyba sie boje rozczarowania:-(niby jestem wyluzowana ale ten cien nadzieji jednak jest,a jutro mnie czeka imprezka i nie wiem,czy sobie pozwolic na cos mocniejszego,czy sobie dac spokoj,doradzcie cos:zawstydzona/y:,brzuch nie boli,tempka 37 i do tego dzisiaj mi bylo troszke niedobrze ale to chyba z tego przejecia;-)

ale mnie plecy bolą, skończyłam z tą piep.... kuchnią. Wrrrrrrr ..... nie lubie sprzątać, pełno zakamarków, szpare i za cholere ich wyczyścić nie można

Wrócilam z wc ,bo poprzednim razem zauwazylam chyba lekki róz na papierze, wiec poszlam sprawdzic przy kolejnej wizycie, narazie nic. Troszke mnie pobolewa brzuch ale slabiutko.
I jak... i jak ...

wiesz nie jest rewelacja, ale jest szansa.. wiec super.. ma tez brac androvit.. bo wczesniej podawałam mu witaminy A E l-karnityne, beta karoten i cynk.
Najważniejsze że jest szansa :-)

ale mnie kusi test jutro ale chyba sie boje rozczarowania:-(niby jestem wyluzowana ale ten cien nadzieji jednak jest,a jutro mnie czeka imprezka i nie wiem,czy sobie pozwolic na cos mocniejszego,czy sobie dac spokoj,doradzcie cos:zawstydzona/y:,brzuch nie boli,tempka 37 i do tego dzisiaj mi bylo troszke niedobrze ale to chyba z tego przejecia;-)

Justyś, zatestuj i tyle. Taka niepewność nie pozwoli Ci sie dobrze bawić. A tak to poimprezujesz na pocieszenie albo z radości - mam nadzieję że to drugie. :-)

Madziass - już po?? Wejdź w swój profil, w ustawienia i "edytuj opcje" - na samym końcu będzie okienko "pozostałe opcje" i tam "interfejs edytora postów" - zaznacz tam do wyboru: podstawowy, standardowy i zaawansowany. Zrób żeby był zaawansowany i zapisz zmiany.

Kochana najlepiej zrób test i nie będziesz się stresować:-D

:-D:-D:-D
Postanowiłam zwabić bociany na nasze forum:

116.gif

116.gif

116.gif

116.gif

116.gif

:-D:-D:-D
Postanowiłam zwabić bociany na nasze forum:

O matko:-p teraz boćki nas zaaatakują:-p

Dziś u mnie mega masakra, bo Piast gra z Górnikiem i cała Policja i Straż Miejska została wysłana do zabezpieczenia:baffled: ciekawe co tam się będzie działo:baffled: dobrze, że ja szybciutko zmykam do domku po pracy:tak:

Nareszcie przywieźli mi mebelki do domku:biggrin2: już nie mogę się doczekać, aż skończę pracę i pojadę je zobaczyć:tak: już je widziałam w sklepie, ale u siebie to co innego:-D

Ostatnia edycja:
O matko:-p teraz boćki nas zaaatakują:-p

Dziś u mnie mega masakra, bo Piast gra z Górnikiem i cała Policja i Straż Miejska została wysłana do zabezpieczenia:baffled: ciekawe co tam się będzie działo:baffled: dobrze, że ja szybciutko zmykam do domku po pracy:tak:

Nareszcie przywieźli mi mebelki do domku:biggrin2: już nie mogę się doczekać, aż skończę pracę i pojadę je zobaczyć:tak: już je widziałam w sklepie, ale u siebie to co innego:-D
:-D:-D:-D a niech sie boćki zlecą, a co tam :tak:A te mebelki suuuper ale w mieszkanku i na żywo to pewnie obłędne będą.

Aniu - tęsknimy Kochana, odezwij się jak tylko będziesz mogła. A z tych Twoich pięcioraczków może coś wyjść po tym ataku bocianów :-)

A ja miałam niezłą akcje, siedziałam sobie przed kompem i nagle zalała mnie fala gorąca, wypieki na twarzy i kołowrotek w głowie. Teraz mnie boli głowa. Ciekawe co to było?

Dziewczyny,
u mnie masakryczny ból po lewej stronie, jak kolka, szyjkę zbadałam - otwarta.
Być może owulka, ale zastanawiam się czy pęcherzyk dojrzał i czy pęknie i czy w nim będzie jajeczko.
Najgorsze, że nie mam kiedy z M się poprzytulać, jesteśmy dziś u mojego brata.
No chyba, że na ogród w nocy skoczymy :-)

Jak myślicie czy jutro wieczorem nie będzie za późno na przytulanki?

reklama
Dziewczyny,
u mnie masakryczny ból po lewej stronie, jak kolka, szyjkę zbadałam - otwarta.
Być może owulka, ale zastanawiam się czy pęcherzyk dojrzał i czy pęknie i czy w nim będzie jajeczko.
Najgorsze, że nie mam kiedy z M się poprzytulać, jesteśmy dziś u mojego brata.
No chyba, że na ogród w nocy skoczymy :-)
Jak myślicie czy jutro wieczorem nie będzie za późno na przytulanki?
Ty sie Kochana nie zastanawiaj tylko działaj. Idzcie w nocy "pooglądać" ogródek a jutro popraweczka!!!! Nie ma sie co skradać tylko działać trzeba!!!! :-)

oj nawet nie wiesz jak sie ciesze..jeszcze tylko zebym mialam owulacyjne cykle.. i zobaczymy co po tej luteinie bedzie
a o to mój wykresik.. w kazdym razie 3 ostatnie kropki w paincie nanioslam bo nie chcialo mi sie drugiego kompa wlaczac by tempki na wykres naniesc
Nektarynko - krok po kroku i owulacyjne cykle też będą. Zobaczysz że już niedługo będziemy Ci gratulowały II :tak::tak::tak:

Dziewczynki, lubicie czekolade???

Mleczna: mediumk0bhld55481cfdd16e6b735762.jpg

czy może deserowa: Bez_tytuĹ‚u01.jpg ;-):-D???

Do góry