dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MOLI no dziewczynki mozna stroic i stroic :-)
No niezla masz tesciowa heheheh
No niezla masz tesciowa heheheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilunia czapla rewelacja :-)
CZARNA parasolka sliczna Tez bym sobie kupila Ale kolezanka ma mi dac dzis zolta W prawdzie mam niebieski wozio ale chyba beznadziejnie to wygladac nie bedzie :-)
Musze tylko ta parasolke jakos uprac i bedzie :-)
Obiecane foty
TA kurteczke kupila babcia Oliwi w lumpeksie :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402065123.jpg
Ta ja kupilam wczoraj w auchanie za 18,99 (polecam :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402122131.jpg
A tak sie w niej Oliwia prezentuje :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402171014.jpg
Ja też bym chciała córeczkę jeszcze :-) u mnie teściu zagaduje o drugie dziecko. i stale gada żebyśmy za długo nie czekali ;-)full wypasik,superowsko:-)Sebcie to się teraz wystroi:-)
Nie,no Maksiu wygląda prawie jak GołotaSuper!!My musimy też pomyśleć o jakimś szlafroczku niedługo;-)
lilunia dziękuję za linka czapeczek,ułatwiłaś mi niesamowicie sprawę,akurat wczoraj próbowałam poszukać czegoś już na święta i to sztruksowego,bo Miki dostał ostatnio fajną kurteczkę beżową zesztruksikuJuż zamówiłam,M mnie zamorduje,bo już wczoraj widział jak siedziałam na allegro,a co tam,niech się pocałuje w d... yyyy w czoło
dorotko ale lala śliczna z Oli,śliczne kurteczki,zwłaszcza ta różowa:-)Ja muszę mieć córcię,ja też chcę taką lalę kochaną mieć,aaaa
wczoraj mnie teściowa zapytała o drugie dziecko,kumacie?![]()
CZARNA parasolka sliczna Tez bym sobie kupila Ale kolezanka ma mi dac dzis zolta W prawdzie mam niebieski wozio ale chyba beznadziejnie to wygladac nie bedzie :-)
Obiecane foty
Obiecane foty
A ja dziś kupiłam małemu gryzak z TT Kupiłam normalnie w sklepie ale widziałam takie na allegro. Ale mały ma radoche nie chciał sie z nim rozstać
Gryzak DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 1 szt niebieski (601244724) - Aukcje internetowe Allegro