reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Lilunia czapla rewelacja :-)
CZARNA parasolka sliczna Tez bym sobie kupila Ale kolezanka ma mi dac dzis zolta W prawdzie mam niebieski wozio ale chyba beznadziejnie to wygladac nie bedzie :-)
Musze tylko ta parasolke jakos uprac i bedzie :-)

Obiecane foty

TA kurteczke kupila babcia Oliwi w lumpeksie :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402065123.jpg

Ta ja kupilam wczoraj w auchanie za 18,99 (polecam :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402122131.jpg

A tak sie w niej Oliwia prezentuje :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090402171014.jpg

Śliczna gwiazdeczka :-) kurteczki cudne.
full wypasik,superowsko:-)Sebcie to się teraz wystroi:-)

Nie,no Maksiu wygląda prawie jak Gołota:rofl2:Super!!My musimy też pomyśleć o jakimś szlafroczku niedługo;-)

lilunia dziękuję za linka czapeczek,ułatwiłaś mi niesamowicie sprawę,akurat wczoraj próbowałam poszukać czegoś już na święta i to sztruksowego,bo Miki dostał ostatnio fajną kurteczkę beżową zesztruksiku:rofl2:Już zamówiłam,M mnie zamorduje,bo już wczoraj widział jak siedziałam na allegro,a co tam,niech się pocałuje w d... yyyy w czoło:rofl2:

dorotko ale lala śliczna z Oli,śliczne kurteczki,zwłaszcza ta różowa:-)Ja muszę mieć córcię,ja też chcę taką lalę kochaną mieć,aaaa
wczoraj mnie teściowa zapytała o drugie dziecko,kumacie?:szok:
Ja też bym chciała córeczkę jeszcze :-) u mnie teściu zagaduje o drugie dziecko. i stale gada żebyśmy za długo nie czekali ;-)

Cudna Oli!!!sliczne zakupki.Dorotka ja mam tez taki jakby niebieski wozio a pasrasolke kupie zolta do niego wlasnie bo takiego samego turkusu nie znajde a jak bedzie troche inny to bedzie to gorzej wygladalo niz jakbedzie w kontrastowym kolorze.tylko mam problem.czy te parasolki pasuja do wozkow o plaskich rurach???bo Ta Czarnejmi sie bardzo podoba tylko nie wiem czy wejdzie na te rury...

CZARNA parasolka sliczna Tez bym sobie kupila Ale kolezanka ma mi dac dzis zolta W prawdzie mam niebieski wozio ale chyba beznadziejnie to wygladac nie bedzie :-)

Obiecane foty

Obie fajne ale ta różowa prześwietna. A Oli prezentuje sie jak modelka:-)

Obiecane foty

Zajebiscie wyglada w tej kurteczce!!!!!!!! co do parasolki ja lubie kontrasty tylko ze ja bym sie bała ż ółtej i potem tych czarnych robaczków:no::no::no::no::no:

Blondii ona jest regulowana na szerokosc zapiecia. Ja zamówie i ci zdam relacje;-)

Ja chyba zoltej bym nie kupila ale kolezanka ma mi dac zolta i po co mam bulic 30 zl a tak to przynajmniej w kieszeni bedzie 30 zl
Choc zobacze dzis w sklepie Moze skusze sie i kupie A co heheh Tamta od kolezanki jest brudna a jak ja ja wyczyszcze I chyba serio wole inna nic zolta Najwyzej powiem jej ze kupilam sobie hehehe Dzieki za komplementy

Super zakupy i prezenty. Mordka sama się śmieje.

Gdzieś pisałyście o kremach do opalania dla dzieci, a raczej do nieopalania. Ja mogę polecić Dax Cosmetics dla dzieci. Na pewno były dostępne w aptece super pharm. To są kosmetyki od 6 miesiąca i my je sprawdziliśmy dwa razy nad morzem, jak Martyna miała 8 miesięcy i w zeszłe wakacje. Jest filtr 40 i chyba 60. W zeszłym roku kosztowały koło 30 zł. Ani Martyna ani ja (bo w ciąży się smarowałam) nie miałyśmy żadnych podrażnień. Jak traficie, to według mnie warto.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dziś kupiłam małemu gryzak z TT Kupiłam normalnie w sklepie ale widziałam takie na allegro. Ale mały ma radoche nie chciał sie z nim rozstać
Gryzak DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 1 szt niebieski (601244724) - Aukcje internetowe Allegro

Superowy jest ten TT,Miki go molestuje ciągle i fajny jest,bo można go z dwóch stron gryźć i w rączce łatwo trzmać:tak:Włóż go do zamrażarki i daj Maksiowi,to dopiero będzie szalał,ulga na całego;-)

Do góry