reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No tak właśnie myślałam, że na fasolę w postaci zarodka jeszcze zawcześnie :-)
Teraz dbaj o siebie !!!

A ja Was witam drogie koleżanki i życzę Wam przemiłego i ciepłego weekendu. U mnie we Wrocławiu dziś 22 stopnie !!! :tak::-D

Zmykam poza Wrocek na grilla, mniam mniam kiełbaska :-)
Podziel się z nami ta kiełbaską:-):-) Dietetyczną oczywiście;-)

reklama
Wczoraj mi takiej ochoty narobiłyście na piwko ze się skusiłam wieczorem... smakowało wyśmienicie... Na obiado-kolacje miałam miałam więc warzywka (próbuję walczyć) i popiłam browarkiem.Ładny rozum, prawda???:-D Ale co tam, czasem można:-) A Was gdzie wszystkie wywiało co??:crazy: człowiek ma chwilę żeby pogadać i nikogo nie ma. Ale wcale się nie dziwie, kto przy zdrowych zmysłach siedzi przed kompem w taką pogodę:-)

Wczoraj mi takiej ochoty narobiłyście na piwko ze się skusiłam wieczorem... smakowało wyśmienicie... Na obiado-kolacje miałam miałam więc warzywka (próbuję walczyć) i popiłam browarkiem.Ładny rozum, prawda???:-D Ale co tam, czasem można:-) A Was gdzie wszystkie wywiało co??:crazy: człowiek ma chwilę żeby pogadać i nikogo nie ma. Ale wcale się nie dziwie, kto przy zdrowych zmysłach siedzi przed kompem w taką pogodę:-)
ja jestem!!
Dzień dobry wszystkim choć raczej nas mało coś widze.
ja też tylko na chwilkę wypijam kawe przed komputerem i biegnę dalej sadzić te moje ukochane swierki:rofl2:

Ostatnia edycja:
ja też tylko na chwilkę wypijam kawe przed komputerem i biegnę dalej sadzić te moje ukochane swierki:rofl2:
ja już po kawce, siedzę tu jak kołek, nawet pies z kulawą noga nie zawitał. W sumie to dobrze - muszę PITy rodzince porozliczać.. Zazdroszczę Ci pracy na dworze w taki dzień. JA mam okna do umycia i nie mam kiedy. Po pracy idę do fryzjera a później do książek.:crazy:

ja już po kawce, siedzę tu jak kołek, nawet pies z kulawą noga nie zawitał. W sumie to dobrze - muszę PITy rodzince porozliczać.. Zazdroszczę Ci pracy na dworze w taki dzień. JA mam okna do umycia i nie mam kiedy. Po pracy idę do fryzjera a później do książek.:crazy:
O ja też bym sie chętnie do fryziera wybrała:tak::-(ale mi jakoś pod górkę bo c na czarnych włosach mozna zrobić chyba tylko rudawo zółte pasemka;-)
na mnie też reszta okien czeka bo wczoraj to tylko w jednym pokoiku wymyłam i reszta przede mna.

O ja też bym sie chętnie do fryziera wybrała:tak::-(ale mi jakoś pod górkę bo c na czarnych włosach mozna zrobić chyba tylko rudawo zółte pasemka;-)
na mnie też reszta okien czeka bo wczoraj to tylko w jednym pokoiku wymyłam i reszta przede mna.
:-D:-D:-D Skąd ja to znam:-) Tez mam czarne..tzn je farbuję. Od kilku lat na czarno. Niestety mam baaardzo duzo siwych włosów (genetycznie) i musze farbowac dość często odrosty. Teraz marzy mi się zmiana koloru, ale trzeba by było ten ściągnąć u fryzjera. Cała impreza jest dość droga, dlatego nie zdecydowałam się jeszce..ale chodzi to za mną. Chciałabym właśnie jakieś pasemka, ale na częste farbowanie odrostów wydałabym majątek. Musze to robić co 4/5 tyg. Teraz robię to sama, albo farbuje mnie mama:-)

A Was gdzie wszystkie wywiało co??:crazy: człowiek ma chwilę żeby pogadać i nikogo nie ma. Ale wcale się nie dziwie, kto przy zdrowych zmysłach siedzi przed kompem w taką pogodę:-)

ja jestem!!
ja jestem wyjątkowo, jakby ktoś nie zauważył:-):-):-)

:-D:-D:-D Skąd ja to znam:-) Tez mam czarne..tzn je farbuję. Od kilku lat na czarno. Niestety mam baaardzo duzo siwych włosów (genetycznie) i musze farbowac dość często odrosty. Teraz marzy mi się zmiana koloru, ale trzeba by było ten ściągnąć u fryzjera. Cała impreza jest dość droga, dlatego nie zdecydowałam się jeszce..ale chodzi to za mną. Chciałabym właśnie jakieś pasemka, ale na częste farbowanie odrostów wydałabym majątek. Musze to robić co 4/5 tyg. Teraz robię to sama, albo farbuje mnie mama:-)
ja właśnie też od paru lat farbuje na czarno i już mi sie trochę znudziło ale nie ryzykuję żadnych pasemek bo jak mi kolor ni podejdzie to potem znów farba i szkoda mi włosów, coś jest z tymi siwymi włosami bo ja majac teraz 24 latka też mam już trochę tych siwych ale w moim przypadku to chyba stres i charakter - a jestem nerwus - daja takie objawy w postaci siwych pasemek:-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry