anka26_x_07
Mama Laury :)
jeszce sie nie zdążyłam wybrac:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszce sie nie zdążyłam wybrac:-d:-d:-d:-d:-d
ja go chyba nie mam na kablówce:-na cyfrowym polsacie ten program leci czy on amerykański czy jaki nie wiem grunt ,że na polski tłumaczą:-):-):-)mają tam dużo świetnych i nowych seriali
ślicznotka ta Twoja HelenkaHelenka rozpoczęła sezon działkowy
![]()
Czytasz mi w myślach kobieto ,choć najgorsze mi przeszło ,to i tak dalej mnie drzazga to jego przekonanie o mamracji.Hej
Ale tu dzisiaj pustki, wszyscy świętują
Ja do narzekania na facetów się dołączam i podpisuję wszystkimi czterema kończynamisama miałam w tym tygodniu spięcie z m, nie odzywałam sie do niego i nie odbierałam od niego telefonu
a najlepsze jest to, że on mnie podejrzewał o zdradę
jakaś masakra normalnie
jak on mógł nawet pomyśleć o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale przecież oni mają małe móżdżki i trzeba im wybaczyć te trudnosci z myśleniem
![]()