reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobra ja ide...:-D bo sienie wybiore do 20 jak tak dalej pójdzie:-D:-D

zgłodniałam-pójde na rolade i kluski:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i lody na deser:-D:-D:-D
trzeba nadrobic wczorajsza głodówke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłęgo popołudnia dziewczynki:-D

Hej:-D:-D:-D
Ale tu dzisiaj pustki, wszyscy świętują:tak::tak::tak:
Ja do narzekania na facetów się dołączam i podpisuję wszystkimi czterema kończynami:-D:-D:-D:-D sama miałam w tym tygodniu spięcie z m, nie odzywałam sie do niego i nie odbierałam od niego telefonu:-p:-p:-p a najlepsze jest to, że on mnie podejrzewał o zdradę:szok: jakaś masakra normalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak on mógł nawet pomyśleć o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale przecież oni mają małe móżdżki i trzeba im wybaczyć te trudnosci z myśleniem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale dzisiaj jest już dobrze:tak: takie życie, raz jest dobrze a raz gorzej, ot proza życia:tak::-D

Mama Helenki widzę, że sezon naprawdę rozpoczęty, super zjeżdżlnię ma Helenka

Helenka rozpoczęła sezon działkowy :-D:rofl2:

:rofl2::rofl2::rofl2:
ślicznotka ta Twoja Helenka:tak::tak:

rzeczywiście dzisiaj tu pustki:szok: przez cały czas jak mnie nie było 3 posty:eek:

Dobrze, nie ma dużo nadrabiania:tak::-D:-D:-D

Ja jestem zmęczona, ide sie połozyc,
Jak byłam na spacerze, to mi się słabo zrobiło....:baffled: musiałam sobie usiąsc na chwile, bo mi sie ciemno przed oczami zrobiło i jeszcze troche i bym pewnie padła:eek::eek::eek::eek: podmuchałam sobie chustką, to mi przeszło, ale zalana potem byłam w sekunde:szok:
Nie wiem od czego to...:baffled:
Dobranoc dziewuszki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Hejka wieczorowo.dzień udany do połowy.Spacer,byliśmy w parku,na placu zabaw,Oliwka się wychasała.Porajdałyśmy sobie z teściową.Było ok.Az tu nagle,wróciliśmy z dworu po 18.00,Oliwka jakoś dziwnie ciepła,mierze jej temperaturę a ona ma 39,1C :szok::szok::szok::szok: normalnie niedowierzałam bo biegała ,bawiła się-nie było po niej nic widać.dałam jej szybko Nurofen.i przyjechalismy do domu.O 20.30 miała 38.3 ,myslę że cos jej za wolno spada ta temperatura.te wirusy panują,dzis u mojej chrześnicy było pogotowie bo miała 40stopni gorączki,też ten sam wirus.masakra.Oby noc była spokojna.Boje sie zeby znów jej nie skoczyło.
Teraz lezy w łóżeczku,ale nie chce spać,może dlatego że jak wracalismy to z 20min sie przespałą bo padła.Ale nie zachowuje sie jakby była aż tak bardzo osłabiona.gada,rozmawia sama ze sobą.Oby ta temperatura spadła.

reklama
Hej:-D:-D:-D
Ale tu dzisiaj pustki, wszyscy świętują:tak::tak::tak:
Ja do narzekania na facetów się dołączam i podpisuję wszystkimi czterema kończynami:-D:-D:-D:-D sama miałam w tym tygodniu spięcie z m, nie odzywałam sie do niego i nie odbierałam od niego telefonu:-p:-p:-p a najlepsze jest to, że on mnie podejrzewał o zdradę:szok: jakaś masakra normalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak on mógł nawet pomyśleć o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale przecież oni mają małe móżdżki i trzeba im wybaczyć te trudnosci z myśleniem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Czytasz mi w myślach kobieto ,choć najgorsze mi przeszło ,to i tak dalej mnie drzazga to jego przekonanie o mamracji.:eek:
Oliwce życzę ,żeby to nie wirus jednak ,taka piękna pogoda ,szkoda leżec w łóżku,a jak wirus Agnes to oby go szybciutko pokonała:happy:

Do góry