reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

na maszynie, troche sie jeszcze douczam. Troche tez eksperymentuje i sciagam z internetu. Chciala bym pracowac z domu ale mam slomiany zapal i nie wiem jak dlugo bym pociagnela ta moja dzialalnosc. A jak sie traktuje to jako hobby to tez jest inaczej nie przymus.
a ja tak podczytuje i sie wtrące ze ja czasem robie sobie na szydełku serwetki ale ostatnio mi sie nie chce cosik :zawstydzona/y:

reklama
Zaniepokojona mi jeszcze sie nie udalo,ale czytalam,ze wielu dziewczynom po trzech miesiacach z testami sie udalo.a prawda jest tez,ze niektore z dziewczyn nie mialy dwoch mocnych kreseczek,a jednak im sie udalo.podsumowujac:przeciez to tylko testy tak samo jak ciazowe,raz sie udaja,a raz nie.

Ostatnia edycja:
Cześć, wpadam się pochwalić :zawstydzona/y:
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
nenius - gratulacje. W tym dniu sa tez moje urodzinki i zapewniam cie, ze to fajna data. Ja nie narzekam. Baran ze mnie pelna geba i uparta jestem ale za to przewaznie mam to co chce... a teraz to wazne... Ale po trupach do celu nie ide wiec ludzie mnie troche lubia:-):-):-) Wy chyba tez;-);-)
Gosia jak tam,okna wysmigane??
Karola ja tez niestety obrastam w tluszczyk :zawstydzona/y: od slubu przytylam juz 5 kg :-( musze sie za siebie wziac.Nawet chcialam sie zapisac na fitness,bo otwieraja u nas nowy,ale na stronce wyczytalam ze 8 wejsc w msc 190 zl!!! a karnet open 260!!!! chyba przegieli z tymi cenami.
Melduje, ze okna cztery umyte. Ale mylam dopiero pod wieczor bo rano bylo jeszcze dosc zimno i nie chcialam, zeby mnie przewialo. Jutro wysmigam jeszcze trzy i bedzie git.
Co do ceny karnetow to w krakowku jest podobnie w takich co lepszych fitnes a nie szemranych klubach osiedlowych:-)
:confused2:Kochane bo mi sie przypomnialo czy nie wiecie czasem czy przyczyna nie zajscia w ciaze moze byc to iz ja i moj małzonek mamy identyczne grupy krwi tzn 0+:szok: bo dzis mi kolezanka mowila ze to podobno jest jedna z powazniejszych przyczyn:wściekła/y: i ze tak niestety sie zdarza slyszalyscie moze juz o tym:confused2:

jezeli ktoras by sie choc troszke orietowala to bardzo bym prosila o odpowiedz dziekuje kochane:tak:i jeszcze raz milego dzionka zycze:-D
no ja tez sie dopisuje do prosby bo ja i moj malz tez mamy 0rh+
taak Gosia-latwo powiedziec...ja wczoraj poszlam spac przed 3cia:zawstydzona/y:
Jak tam okna, czyste juz?
Ja tez wczoraj krecilam sie po chacie do 3 wiec nie bylas samotna...
Okna j/w. 4 umyte - 3 na jutro:tak::tak::tak:
w.kropeczka a czemu miałabym być nie prawdziwa????? Wole poczekać z testem do jutra rano bynajmniej będę pewniejsza co do wyniku. Przez te dwa lata mam tyle testów narobione że teraz mogę spokojnie poczekać.A drugi powód że nie zrobiłam go dzisiaj bo po prostu jeśli nie jestem w ciąży to po co miałabym sobie psuć niedziele.
popieram, pewnie, ze tak. Po co zadreczac sie caly dzien jak i tak najpewniej bedzie zrobic test rano...
Siemacie Lachonarium
Zaliczyłam obiadek u rodziców i muszę sie brać za sprzątanie.
Przyjeżdża pierd..olnięta ciotka mojego (nienawidzę jej strasznie) i musze ogranąć chałupę. Już mam strasznego nerwa a co będzie jak ją zobaczę.
Podobnoć ma zostać tydzień ale miejmy nadzieję że będzie spała u brata mojego bo u nas nie ma gdzie, ale znając jaka jet wredna to mnie wypierdzieli na podłogę a sama położy się w łóżku.
Mama się ze mnie śmiała, że ciotka wyczuła, że się staramy o dziecko to przyjechała jako antykoncepcja.
Będzie dupe truc i życie obrzydzać. Jak się wqurwie to wyjede do rodziców aż babsztyl wyjedzie. Pierdole koneksje rodzinne.
Wspolczuje - nie ma to jak opdwiedzinki kogos za kim sie nie przepada... Jedz do mamy tylko nie przegap dni plodnych... Zlap jakiegos samca po drodze jak twoj bedzie wolal ciotke...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No to niezla...ale w sumie latwiej skakac na imprezie ze sztywna szyja, niz nogą:laugh2::rofl2::laugh2:
A co do zakupow...now lasnie tak kazdy zawsze szaleje przed swietami a to tylko 2 dni i tak szybko zleca...ale i tak wydaje mi sie ze przed Bozym narodzeniem jest większy szał pał niż przed Wielkanoca...prawda?
Tez tak uwazam. Normalny troche dluzszy weekend a ludzie czasem kupuja jedzenia jakby wojna miala nadejsc:confused2::confused2::confused2: Ja specjalnie nic nie kupuje bo moj jest na diecie - ja chce 2-03 kilo zleciec z wagi i ograniczam slodycze. ni ma nawet dla kogo gotowac:tak::tak::tak:
Kupie tylko jakies ladne dekoracje - upieke moj sernik i jakis mazurek co by sie nazywalo i styknie.
Zdecydowania przed Bożym narodzeniem jest większy szał, bo jeszcze ludzie mnóstwo prezentów kupują (ja to bardzo lubię), a teraz to raczej nie, u mnie nie ma czegoś takiego jak prezenty na "zajączka". A u was???
U mnie tez nigdy nie bylo "zajaczka" ale moj malz kocha lego i co rusz wynajduje okazje kiedy moze synkowi - sobie kupic jakis zestawik...:-D:-D:-D
U mnie ok, dzisiaj uczylam sie jezdzic samochodem manualem :nerd: ( umiem tylko automatem :confused2:) i cos kiepsko mi idze ruszanie :szok: myslalam ze bede miec problem ze zmiana biegow a to latwe jak pikus :sorry: tylko to ruszanie cholerne :wściekła/y:
a ja nawet prawa jazdy nie mam i nie chce mi sie robic ale chyba sprobuje bo czasem sie by przydalo, zwlaszcza ze bum bum jest.
U mnie też nie ma prezentów na zająca jak byłam mała to coś zawsze dostawałam.
Nie mam zamiaru się kosztować na te Święta jeden dzień u jednych rodziców jemy a drugi u drugich i tyle:-)
Oszczędzamy bo prawdopodobnie 22 sierpnia odbędzie się nasz ślub i przyjęcie weselne.Dostaliśmy potwierdzenie z restauracji o wolnym terminie więc jeśli w kościele będzie wolne to zmienię stan cywilny.:-D:-D
Popieram z tymi swietami a z okazji planowanego slubu gratuluje!!!!
Z przemęczenia wczoraj cienie na teście widziałam a od nocy męczy mnie wredna czerwona @.

Miłego wieczorka wam panie życzę.
Przykro mi ale za to kolejny cykl staran przed toba... Badz dzielna...

Olesia a Ty z zawodu krawcową jesteś? bestyjka to zdolna widze z Ciebie jest! A w Londynie pracujesz jako krawcowa?
A fakt ze aby pracowac z domu to trzeba bardzo duzo samomobilizacji...a nie jest to latwe...fakt:-(

A Ty widze we wtorek testa sikasz...masz juz kupiony, czy jeszcze cie nie korci?
Nie ja taki samouk ale mysle o jakims kursie szycia na maszynie. Mnie ciagnie bardziej do szycia jakis poduszek, zaslon lub dodatkow a nie ubran.
Ma 2 testy-kusi-ale poczekam, i wcale nie jestem cierpliwa, jakos nie moge w to uwierzyc ze moze sie wreszcie udac.
a ja tak podczytuje i sie wtrące ze ja czasem robie sobie na szydełku serwetki ale ostatnio mi sie nie chce cosik :zawstydzona/y:

dzisiaj widzialam super koszyki na pierdolki robione na szydelku i mam ochote sprobowac je zrobic, tylko musze znalesc sztywna nitke/wloczke a moze nawet sznurek.

Olesia - talentu nie mozna marnowac a jeszcze przy tym jak zarobisz troche to byloby super.
Ja kiedys tez robilam rozne rzeczy na drutach ale jakos teraz zarzucilam.
Moze my z Hanka jakis klub dziergatek:-):-):-):-)
ona kocyki robila, nieprawdaz??

Moze sie uda Karola???? Kiedy ty testa sikasz?
Jeszcze trochę dopiero była owulacja tak za 10 dni najwcześniej testuję.
Ale nie nakręcam się bo pewnie wredna małpa będzie sprytniejsza.
A z ślubem to tak mało mi się chcę tyle roboty ojej no i to tylko formalność bo jesteśmy razem 10lat:szok:...i te nauki przedmałżeńskie mnie czekają.Na szczęście to tylko przyjęcie dla najbliższej rodziny dla 30osób.

reklama
Olesia
Z tymi zasłonami to świetny pomysł naprawdę jeśli masz takie zdolności manualne to powinnaś z tego zrobić pożytek.
Moja szefowa jakiś czas temu zamawiała piękne firany i zasłony do swojego apartamentu i zapłaciła 18 tyś :szok: może byś takie dziane klientki trafiła:-D

Do góry