reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I ja witam

u nas choroby ciąg dalszy, mała kaszle okrutnie, aż mi się dusi, do tego gęsty katar, co chwilę odciągam, a na widok fridy płacze... dzis znów do lekarza, chyba zmiana leków będzie

staram się podczytywać na bieżąco, ale pisać juz nie za bardzo mam kiedy

Darunia ale się cieszę, że wróciłaś :tak:

miłego dnia mamusie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień:-) Oświadczam, że mamy kolejnego trzeciego już ząbka:tak::-) Dzisiaj zastukał i od 3 ni próbował się wykluć i jest:-D:-D:-D Pranko zrobione wystawione do ogródeczka i się suszy. Posprzątane jeszcze tylko podłogi zetrzeć i luzik. Kuba zasnął i oby spał jak najdłużej:tak::tak:\

Kuba dziękuje za życzenia. Jeszcze 2 miesiące i nasze dzieciaczki będą miały roczek. Szok

Marta zdrówka dla Dobrusi. Bidulka się męczy. Może lepiej iś do lekarza i zmienić lekarstwa. Bo jak nie widać efektu to szkoda żebyście się męczyły:tak:

My wlasnie pospalysmy z Mania 2h,ale fajnie sie czuje,zaraz szykuje sie na miasto,pogoda straszna leje,wieje i jest zimno,pogoda ma sie poprawic troszke na Swieta i po Swietach ma juz byc znacznie ladniej:tak:

Dziewczynki czy moze wiecie czy ta pogoda w Polsce ma sie na dlugo utrzymac,czy zacznie padac wkrotce,bo ja mam takiego farta,ze jak przylatuje do Polski to deszcz zaczyna padac:-p

Zdroweczka dla Dobrusi

Marlenko dzisiaj zapowiadali, że do świa ma być ładnie. A dłuższej prognozy nie widziałam. Ale mam nadzieję, że jak przyjedziesz to pogoda Wam dopisze.
Udanego spacerku, szkoda tylko że w taką pogodę

Witajcie kobiety!:-)

Wszystkiego naj naj dla Martynki i Kubusia:-)

Mata-duuuzo zdrowka dla Dobrusi,niech juz i jej,i Tobie ulzy!
Joasiek-ja tez moglabym obejrzec kolejny sezon,ale cierpliwie ogladam po 2 odcinki w kazda niedziele:-)Lost nigdy nie widzialam.

My juz po spacerku.Teraz Maja siedzi za kare w lozeczku.No,wlasnie,nie wiem czy to nie za wczesnie na takie kary,ale ja juz nie wiem jak jej przetlumaczyc.Otoz ona wstaje w krzeselku do karmienia,mimo zapiecia w pasie (tym ikeowskim).Czesto w trakcie jedzenia wychyla sie i wstaje,ale tez kiedy ja zostawie-a to juz niebezpieczne.Boje sie,ze nie zdaze jej kiedys zlapac.Na ostre NIE nie reaguje,wrecz przeciwnie-spojrzy sie dziwnie i wstaje jeszcze bardziej:-(Tak wiec dzis,kiedy tak robi i nie slucha,zeby usiasc lub po posadzeniu jej znow wstaje kilka razy-bez slow zanosze ja do lozeczka.Najpierw jest placz,a potem wynajduje sobie jakas zabawe.
No i nie myslicie,ze to za wczesnie?

NAJLEPSZEGO Dla KUBUSIA I MARTYNKI
Ja po pracy , ciężka noc za mną bo gardło mnie bolało i nie mogłam spać a jak już przysnęłam to mała mnie wybudzała i tak w kółko . Myślałam, że dostanę zawału bo w nocy mała nagle w ryk tak jakby spadła z wyrka , ja jak oparzona wstałam a mała po chwili spała w najlepsze . Najważniejsze ,że rano nie miałam już temperatury i nocne psikanie tantum pomogło . Dziś kupiłam sobie jeszcze do ssania i mam nadzieję , że to będzie koniec mojej choroby .

Daria napisz co tam u Was ? Bartuś ma jakieś nowe umiejętności, może nowe ząbki ??

:zawstydzona/y: przepraszam, że nic nie pisze, ale miałam dzisiaj tyle na głowie że nawet kompa nie włączyłam, u nas ok, Bart raczkuje z prędkoscią ponad dźwiękową, mówi dużo i zaczyna mi stawac- przepraszam że na tym wątku :zawstydzona/y:

Zdrówka dla chorujacych!!!!

Mam nadzieje że znajdę czas żeby napisac więcej!!!

reklama
Witajcie!

Bardzo serdeczni dziękujemy cioteczkom za życzenia :-)

:-) Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i Martynki :-)

Jasiek nadal wstaje w nocy 4-5 razy i niestety o 4 muszę go brac do lóżka bo wyje jakby go obdzierano ze skóry :crazy:

My cały dzień spędziliśmy na dworze tzn. u mojej babci nad wodą (jutro takie same plany jeśli będzie pogoda) , potem szybko obiadek i teraz Jasiek szaleje na dywanie a ja na chwilkę wskoczyłam do Was.
Darunia fajnie że wróciłaś :-)
Mata zdrówka dla Dobrusi ;-)
Agusia gratulujemy kolejnego ząbka :-D

spokojnej nocy :-)

Do góry