reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki,
wczoraj miałam dostać @ i nie dostałam.Robiłam test i wyszedł negatywny.
Zawsze jak czytałam jak jakaś dziewczyna to pisała, to myślałam, że jakaś naiwna i głupia, ale teraz... sama mam nadzieję. Pewnie jutro dostanę @ lub pojutrze. Objawów nie mam żadnychn i wbrew wszystkiemu mam nadzieję.

I jak? Jest @? A moze to juz fasoleczka?:)

reklama
Witam się dziewczyny z rana:-D
U nas od rana piękne słoneczko, więc aż chce się żyć:tak:
Hehe dziś siostry mnie zaprosiły na "nocne margarity" (tak tylko mówimy, ale chodzi, że po prostu będę u nich spała:-p), bo rodzice mają na noc do pracy:-D a poza tym śmiały się, że to ostatnia może być taka noc, bo potem Narzeczonek wraca:-)
Ogólnie czuję się dobrze, tylko wczoraj strasznie mnie brzuch bolał:baffled: myślałam, że to przed zbliżającą się @, ale niestety nadal nic:baffled:

Nie uwierzycie, ale w Kościele od Narzeczonka na zapowiedziach przeczytali Wacek zamiest Wacław buhahahah:-D

Buziaczki:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!

Wczoraj rozpoczęliśmy z M sezon grillowy. Mało tego,spaliśmy na działce. :tak: Ziiiimno było niemiłosiernie. Ale przecież zawsze można napić się herbaty albo inaczej się rozgrzać. :-D:-D:-D

A mnie mimo braku owalacji ginekolożka nic nie przepisuje. W styczniu jak wzięłam na własną rękę od drugiego do czwartego dnia cyklu po pół tableteczki clostylbegytu to mnie nawet ochrzaniła, że mogłam sobie krzywdę zrobić. A to taka mała dawka. Jak za pierwszym razem nie mogłam zajść w ciążę to mi clo przepisał gin i miałam brać po jednej tabletce, ale monitorować jednocześnie owulację, a że to były wakacje i nie mogłam to powiedział żebym wzięła po pół. I wtedy zaszłam w ciążę. Teraz mimo tej samej dawki owulacji nie było bo miałam usg. Jak w tym miesiącu się nie uda to też bym chciała spróbować z clo.
Jak myślicie? Mogę tak bez kontroli lekarza? Ostatnio nie ufam swojej ginekolożce, słyszałam opinię, że jest dobra jedynie do wypisywania recept, ale ma usg i nie muszę długo czekać na termin wizyty, a to dla mnie ważne.

Mamo Stacha a może wpisz sobie w wyszukiwarce (np. google) imię i nazwisko lekarza i zobaczysz jakie ma opinie od innych dziewczyn. Ja po poronieniu stwierdziłam,że zmieniam lekarza i propozycji ginów miałam mnóstwo. Po wpisaniu w wyszukiwarkę okazywało się w większości,że tylko lecą na kasę. No i w końcu trafiłam na naprawdę cudowną gin. Jestem z niej zadowolona. Nie było gadania,że staramy się dopiero 4 miesiące i już chcemy się leczyć. Od razu się za nas wzięła. Tak więc może spróbuj sprawdzić jakie ma opinie Twj gin. Poydrawiam i powodzenia!

reklama
Gdzie Was wszystkie wywiało? :-) Maggie gdzie jesteś? Ola jak się czujesz? Ehhh.... u mnie dziewczyny też na razie brak @, ale jeżeli po lekach wyregulowałaby mi się @ to powinna u mnie zawitać dopiero na Święta. Zobaczymy. Nie nastawiam się na fasolkę bo tak jak Wam pisałam wcześniej mój M nie miał za dobrych wyników. Ale co ma być to będzie. dobrze chociaż,że w końcu wiosna!!!!

Do góry