reklama
przyszła_mamusia - a ja też bym chciała Ciepłego Buziaka ...
a wedle życzenia...mmmmmuuuaaa :******
maggie_f
Fanka BB :)
a wedle życzenia...mmmmmuuuaaa :******
Zobacz załącznik 126813 hi hi dziękuję i Zobacz załącznik 126814
Nektarynka
kurczak musi Cie lekarz przyjac.. mozesz przeciez stracic przytomność na dłużej.. z mojej mamy kiedyss miesiac lecialo.. tak kapało.. wylądowala w szpitalu na czyszczeniu.. a dawno mieli juz to zrobic.. z racji menopauzy, no ale u Ciebie to inna sytuacja.. jak Cie pielegniarka nie przyjmie to i tak pojdz i zapytaj doktora..Pierwszy raz w życiu @ trwa już drugi tydzień.
Mam nadzieje, ze lekarz mnie przyjmie w czwartek bo miejsca już nie miał ale pani w rejestracji kazała przyjść.
Kuźwa, musi, to nagły przypadek, ciota dwutygodniowa to żadna norma a ja już taka osłabiona przez to jestem, że ledwo łażę. Wczoraj omal nie zemdlałam a śpię po 10 godzin i to mało. Dlaczego wcześniej dobrze funkcjonowałam pomimo większego zapierd.....u musi to osłabienie być przez @![]()
dziekuje bardzo..Ale na wszelki wypadek trzymam mocno kciuki..Może szykuje Ci się świąteczna niespodzianka?
Ciepły buziak dla Ciebie![]()
co do zelaza to nie badalam ale sama nie wiem.. pierwsze tabletki wziełam 38dc.. czyli koniec (ostatnia porcja) 47dc.. potem plus 5 dni max.. i powinna być @.. a jka nie bedzie to kolejny raz ide do lekarza, testy tobiłam w 35dc i dzies.. wydawalo mi sie ze to dosc dlugi okres czasuWiecie co dziewczyny, te @ są jakieś okropne w tym miesiącu. Zastanawiam się czy to cholerne przesilenie nie namieszało w Waszych organizmach. Nektarynka kiedy Ci sie kończy ta luteina? Badałaś kiedyś poziom żelaza. Jak jest mało to @ może się zatrzymać.
maggie_f
Maggie wiesz że można głosować na Mateuszka więcej niż raz dziennie? Ja ostatnio zagłosowałam i potem chyba za 3 godziny znowu i zagłosowało,to pewnie oni siedzą i co dwie,trzy godziny głosują
Eeeeeee, no to jakaś lipa z tym wszystkim, bo w regulaminie jest że tylko raz dziennie można.
Kurde, właśnie kliknełam i sie udało znowu
Madziaas
Już jesteś:)
Eeeeeee, no to jakaś lipa z tym wszystkim, bo w regulaminie jest że tylko raz dziennie można.
Kurde, właśnie kliknełam i sie udało znowu
No właśnie ;/
reklama
maggie_f
Nektarynka, to jak będziesz robić badania krwi to zrób sobie żelazo - nie jest drogie - a warto to sprawdzićco do zelaza to nie badalam ale sama nie wiem.. pierwsze tabletki wziełam 38dc.. czyli koniec (ostatnia porcja) 47dc.. potem plus 5 dni max.. i powinna być @.. a jka nie bedzie to kolejny raz ide do lekarza, testy tobiłam w 35dc i dzies.. wydawalo mi sie ze to dosc dlugi okres czasu

A Mateuszek znów spadł na 3 miejsce
Podziel się: