Mama Helenki
i Aniki :D
Czy lubi któraś pucowac kredensy kuchenne ,z wyciąganiem naczyń i myciem włącznie????jeżeli tak to zapraszam!!!!:-d:-d:-d

Moja córa już ciągnie na dwór
Cóż mam począć, zbieram sie 
Do później...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy lubi któraś pucowac kredensy kuchenne ,z wyciąganiem naczyń i myciem włącznie????jeżeli tak to zapraszam!!!!:-d:-d:-d

Cóż mam począć, zbieram sie 
To nie dla niegoheheheheh czarnucha
olej bogos....niech sobie sam cos ugotuje jak taki cwany![]()
jak nie zrobie to nie bede jesc, a to w sumei na swięta już mam zamiar zrobic bo potem nie bede miala kiedy..

od razu milusio

to wpadaj po mnie czekam

no a ty się zajmiesz dziećmi

miłego spacerku
Moja córa już ciągnie na dwórCóż mam począć, zbieram sie
Do później...

Najpierw zrobila co trzeba do swojego nocnika a pozniej przeniosla sie na Klaudi i tez zrobila
Moje pranie juz sie pierze ,jak skoncze to wstawie drugiePowiesze na balkonie i MOZE wyprasuje to co sciagalam wczoraj
Co robicie na obiadek bo ja nie mam zadnego pomyslu
Wczoraj jadlam Mc Donalds na miescie

dobra lecę ,bo usiadłam na minutke ,a siedze z 10 id ę sobie,nie nie powstrzymujcie mnie,naprawde muszę sprzątać:-) ,,,nie to nic nie da nie zarzymujcie ,ide ....:-)No to rzeczywiscie masz fajnieja mam z gotowaniem na święta spokój mama piotra właśnie dzwoni,la czego sobie jeszcze życzę do jedzenia bo ona chce nam podogadzaćod razu milusio
ale porządki robie tylko nazywam je wiosenne nie świąteczne
madziulanatasza ja mogę myć ten kredens swój już umyłamto wpadaj po mnie czekam
no a ty się zajmiesz dziećmi
![]()

To nie dla niegojak nie zrobie to nie bede jesc, a to w sumei na swięta już mam zamiar zrobic bo potem nie bede miala kiedy..