reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Dziś byłam na targu i kupiłam Jasiowi z 50 ubranek (Cheerokki, George, Next itp) po 2 zł za sztukę. Mówię Wam super :tak:
U nas pogoda cudowna, aż nie chce się siedzieć w domu :-p Jasio szaleje u babci nad wodą w nowym rowerku a jak idziemy do domu to dostaje ataku szału - tak się mu spodobało, że teraz siedzimy całe dnie na dworzu :tak: a sprzątanie cóż ogarnę trochę, okien nie myję ponieważ i tak Święta spędzamy u rodziców więc nie mam co się szarpać.
Aerobic dodaje mi energii :rofl2: ale na efekty muszę jeszcze poczekać (dopiero byłam 4 razy) :tak:
Gratuluję dzieciaczkom kolejnych ząbków :-)
Asiowo rozm. 38 :szok: pozazdrościć kochana :tak: gratulki :-D
Chorowitkom zdróweczka :-)

życzę miłego dnia :-)

reklama
A ja muszę się pochwalic ze zamówiłam prostownice na allegro!!! Mam nadzieje że transakcja potoczy się pomyślnie ;-) ale się cieszę!!!!!!

Zaraz ide na zakupy z Bartem bo nic nie mam do jedzeniA:sorry:
Aniknulka fajnie ze chodzisz na aerobik :-)
Asiowo 38- gratulacje:tak::-)

Daria świetnie, mi prostownicę sprezentował brat na urodziny i jestem bardzo zadowolona, a jeśli chodzi o zakupy na allegro to powyżej 150 zł płacę przy odbiorze poza tym sprawdzam sprzedawcę (tak jak mogę tzn. ile ma komentarzy, od kogo i czy jest super sprzedawcą to daje mi trochę pewności - powtarzam "trochę")
zmykam życzę słonecznego i udanego dnia :-)

Dzień dobry :tak:

Wpadłam na chwilkę, korzystając z przerwy w pracy ;-)
Aniknulko - gratuluje takich zakupów :tak: ja jestem właśnie w trakcie polowania na allegro :-D
Bbakania - wypędźcie wreszcie z domu te wirusy :tak:
Daruunia - trzymam kciuki za udaną transakcję :-) ja prostownicę wyciągam od święta :zawstydzona/y:

Olcia dziś ładnie pospała prawie do 7, dostała mleczko i dała pospać dalej dziadkowi ;-) (bo ja do urzędu...), wskoczyłam do rossmana na zakupki (i durna dźwigałam wszystko :sorry:). Przed godziną wysłałam dziadka na spacerek z wnuczka i jestem już po myciu okien :-D robota mi się w rękach pali ;-) (uwielbiam pracować jak jestem sama w domu, muzyka na maksa i wio :-D) Zaraz startuje do łazienki, ale najpierw poraczę się kawką :-) Napije się ktoś ze mną? :confused:

Ja Asieńko chetnie się skusze :-):tak:
Pijesz czarną czy zabielaną mleczkiem ??
Bo ja z mleczkiem i 1 łyżeczka cukru lubię ;-)
Myślałam że żadna nie jest chętna :zawstydzona/y:
Właśnie zrobiłam - czarną (sypaną, dostałam od rodziców o smaku rumu :-p) bez dodatków ;-) Jeszcze do niedawna (przed dietą) piłam z mleczkiem i 2 łyżeczkami cukru... ale teraz jeszcze lepiej mi smakuje i chyba tak już zostanie :tak:
No to się delektujmy :-D

Załączniki

• tea_steaming_md_wht.gif
    tea_steaming_md_wht.gif
    12,2 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!

Takiego spokoju na wątku głownym dawno nie było!!!

Wczoraj razem z Ł i Bartem poszliśmy na spacer, Bart się huśtał na hustawce i miał z tego taką radochę że sami się dziwiliśy- więc dzisiaj znów pojdziemy :-)

Teraz Bart szoruje po podłogach, a ja znalazłam chwilkę żeby się odezwac ;-)

Miłego dnia!

reklama
Oj , dawno nie było takiego spokoju , pogoda piękna to i mamy nie siedzą w domkach tylko na dworze :-)
Mój M wczoraj wrócił a mała się tak śmiesznie wstydziła do niego że szok.
Chowała główke za mamą ale się śmiała :-)
Miłego dzionka :-)

Do góry