reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medeuska wszystkich okien jest 33 specjalnie liczyłam :-D:-D:-D,ale ja myję tylko 22.
Resztę myje teściowa i chwała jej za to.:tak::-D:-D

reklama
as a ja bym wolała własne 22 okna myć niż wynajmowane 4:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
malinka też tak na początku mówiłam,ale z czasem mi się znudziło.
Serio mówię,ze chętnie bym się stąd wyprowadziła.Dla mnie do sprzątania zdecydowanie za duży dom.A do mieszkania to ile by nie było to i tak będzie mało.
:-D:-D:-D:-D

wiem as domyślam się że sprzątania sporo:tak::tak::tak::tak:
a mi się marzy choćby mały własny domek co by mieć na dole dużą kuchnie salon łazienkę sypialnie a na górze pokoje dla dzieci 4 dla julci adama antka i jeden dla córki piotra jak by nas odwiedzała:tak::tak::tak:o takie mam marzenia maxymalne a te minimalne to choćby 3-pokojowe mieszkanie w bloku z balkonem julka by miała swój pokoik chłopaki swój my stołowy oj marzenia byle by własne:tak::tak::tak:

Witam po południu :tak:

Przyjechał mój młodszy brat i moje auto właśnie się myje :-D:rofl2:

Helena z flaszką, pod kocykiem :tak: Dałam jej dzisiaj polatać po kałużach, ale miała frajdę :-D A że mieszkamy przy ruchliwym chodniku, ale się ludziska gapili na moje ubłocone dziecko :szok:

Na moim piętrze okien 6 i wszystkie brudne :baffled: i tak zostanie jeszcze pewnie do późnego lata, bo M pracuje za dużo. A jak ma jeden dzień wolnego w tygodniu to nie mam serca go gonić :sorry:

Pisząc tego posta zeżarłam słoik grzybków w occie :eek:

malinka marzenia się spełniaja.
Ja kiedyś też nie wierzyłam.
Przez pierwsze 3 lata naszego bycia razem z Klaudią też wynajmowaliśmy.
Najpierw takie maleńkie 36 m ,ale 2 pokojowe,potem 38 też 2 pokojowe.Po 2 latach udało nam się wynając 3 pokojowe z dość dużym balkonem i to uważałam za pełnię szcześcia.
A jak trafiła się okazja ,żeby tanio wykupić teściów plac to już był szczyt marzeń.
Warunkiem postawienia domu było jednak wzięcie teściów do siebie i możliwość zrobienia studia Foto.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mieszkam niby sama a tak naprawdę z tłumem ludzi wokół.:wściekła/y::wściekła/y:.
Brama otwarta od 9 to 18 ,bo ludzie do zdjęć przychodzą :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Postawiliśmy dom tak,żeby każdy miał swoje piętro,by choć w ten sposób być oddzielnie.
Czasami duże też jest uciążliwe a z teściami mieszkam jak w bloku z sąsiadami ,bo klatka wspólna.
Jedyny plus to taki,że teściowa nie zaproszona nie przychodzi.
Prędzej ja tam pójdę niż ona do mnie przyjdzie.
Mnie się marzy mały domek na własnej działce i bez tłumu ludzi non stop kręcących się wokół.

melduję się z południową kawką :-):-):-)
Laura została dzisiaj w komu nie wiem czy jej jakiś wirus nie bierze bo 2 dzień boli ją brzuch :-:)-(
nic poza tym nie wiem może to nie wirus tylko jakies objawy przed pierwszą miesiączką dałam jej nospę chwilowopomaga ale i tak narzeka że ją boli więc jutro do lekarza bo dziś juz nie ma numerków:baffled:

moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara:szok::szok::szok:
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d

Kto to będzie jadł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
musze sobie zrobic kawe:-D:-D i jak wypije sie bede z nim dalej meczyc:-D:-D:-D musze go do czegos przelozyc bo nie bede miala jak pomieszac grzyby i koncentrat jak dodam

reklama
Do góry