reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mlena jak córka?????? może to dojrzewanie jak nie ma jeszcze miesiączki to może właśnie ją dostanie:tak::tak::tak::tak::tak:
mama helenki no 3 kobiety w domu to muszą mieć pokaźną garderobę:-D:rofl2:

reklama
Helena to juz się stroi :szok: Lubi np spódniczki nosić, na spacer wyciąga spódnice z szuflady :-D:rofl2:

Moje auto już lśniące :tak: Dobrze, że nie jestem jedynaczką :-D:rofl2:

moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara:szok::szok::szok:
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d

Kto to będzie jadł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale zaszalałaś :-):-):-):-):-)

moje starsze dzieci zażyczyły sobie zmiane suwaczków:szok::szok::szok::szok: ładne wybrały?????????
patrysia to wpadnij do nas na dłużej:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
suwaczki piękne:-D:-D:-D:-D mi została jeszcze podłoga i pufy do wyprania ,mam te pufy jasne takie beżowe skaranie boskie z nimi bo ciągle brudne ,nie wiem o czym myślałam jak je kupowałam.Ja mam 2 pokoje ,łazienke korytarzyk i salon połączony z kuchnia wszystkiego 45 metrów (około)Kończe salon,juto łazienka i korytarzyk,a od piątku idę do garnków(to poco ja sprzątam kuchnię ???

Mlode sie juz obudzily:tak:
Ziemniaki sie juz gotuja i jak zjemy to pedziemy na spacerek. Pogoda jest cudna:-);-)
A oto fatka w oczekiwaniu na obiad;-)

Załączniki

• SP_A0473.jpg
    SP_A0473.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
alez jestem umorodowana....:eek:
byłam w szkole,spotkałam kolezanke,pogadalysmy,potem do szkoły,jak wracałysmy to Weronika 1/3drogi szła na piechote(a mam 2,5km).no wiec wolno.w koncu na bule dala sie przekonac do wozka:rofl2: zanim sie doczlapalysmy w tym uaple to sie zeszlo.w koncu małe bydle padło:-D:-D:rofl2:
a ja wlasnie wypiłam druga kawke

i co zostałam sama?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ten wątek prywatny to już się robi pilna sprawa:tak:
to dobrze,niech sie robi:-)

o 12.35 leci powtorka na wspolnej, przypomnicie mi? bo ja jak zwykle zapomne:eek::eek::eek::eek:

nie umie sie przestawic z tej 8, bo o tej godz zawsze coś robie:baffled:
no wlasnie mi tez ta powtorka w południe ni w zab nie pasuje:no:

DZIEWCZYNY IDĘ POD PRYSZNIC I UBRAĆ SIĘ I JULCE DAĆ COSIK DO UBRANIA:tak::tak::tak::tak:ALE Z DOSKOKU JESTEM JESTEM BO NARAZIE NIGDZIE NIE WYCHODZE Z DOMCIU:tak::tak:A ZA OKNEM JUŻ 20 STOPNI:szok:
kurcze u nas to chyba ze 21jestplus slonce.normalnie lato!a jeszcze niedawno była zima:baffled:

hej

a ja wAS TROSZKE POCZYTALAM
nie chce miec za duzo zaleglosci :)
Zaraz wyruszaqm na wies wiec jeszcze 300km przede mna:tak:
Odezwe sie za tydzien:tak:

Dziekuje za zyczonka
wszytskiego dobrego!

Witam po południu :tak:

Przyjechał mój młodszy brat i moje auto właśnie się myje :-D:rofl2:

Helena z flaszką, pod kocykiem :tak: Dałam jej dzisiaj polatać po kałużach, ale miała frajdę :-D A że mieszkamy przy ruchliwym chodniku, ale się ludziska gapili na moje ubłocone dziecko :szok:

Na moim piętrze okien 6 i wszystkie brudne :baffled: i tak zostanie jeszcze pewnie do późnego lata, bo M pracuje za dużo. A jak ma jeden dzień wolnego w tygodniu to nie mam serca go gonić :sorry:

Pisząc tego posta zeżarłam słoik grzybków w occie :eek:
a gdzie Ty kaluze znalazłas?chyba koło samochodu?:eek:

Mnie się marzy mały domek na własnej działce i bez tłumu ludzi non stop kręcących się wokół.
przeprowadz sie do mnie:-)widziałas fotki.i konia byłoby gdzie wcisnac-u sasiada na dzialce:-):-):-)

melduję się z południową kawką :-):-):-)
Laura została dzisiaj w komu nie wiem czy jej jakiś wirus nie bierze bo 2 dzień boli ją brzuch :-:)-(
nic poza tym nie wiem może to nie wirus tylko jakies objawy przed pierwszą miesiączką dałam jej nospę chwilowopomaga ale i tak narzeka że ją boli więc jutro do lekarza bo dziś juz nie ma numerków:baffled:
to moze faktycznie byc na okres

moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara:szok::szok::szok:
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d

Kto to będzie jadł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Medeuska-to jak juz Ci sie ten bigos ugotuje to go takiego goracego zapakuj w słoiki,zakrec i postaw do góry dnem zeby sie zawekowało.potem jak ostygnie to w chłodne miejsce i nawet 2-3tyg moze posatc jak z kwasnej kapusty.

ja tak robiłam z zupkami dla Weroniki-nie cciało mi sie codziennie gotowac to gotowałam raz na 4-5dni i wsadzalam w słoiki:-):rofl2:

czyli ma byc ładnie i wiosennie:-)

hej dziewczyny
ja sie witam a zarazem zegnam
nie mam ostatnio na nic czasu normalnie nie wiem nawet co mi tak pochlania czas :eek:
ale obiecuje ze jak znajde chwile dla siebie to wpadne i poodpisuje
a jeszcze dzis urodzinki taty i znow mnie nie bedzie ... :baffled:
milego dnia Wam zycze :-D
miło ze zajrzałas.a co Cie tak zjmuje?

za pomysłem Medeuski u mnie dzis koperkowa.ide zajrze bo sie rozgotuje:-):rofl2:

Do góry