reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hrudzia szalejesz widzę, a to Gepertka,a to łopera:szok:
Donka jak na 18 kuzynki dasz więcej to ile dasz na komunię,czy 18 chrześniaka/cy lub na jakiś ślub? Nie ma co szaleć.

Hruda znam tą opere :tak: czytałam w ogóle ksiązkę "Dama kameliowa" a to jak się nie mylę to samo :tak: ostatnia scena tzn scena śmerci tej kurtyzany???? Oj kobietko szalejesz szalejesz, ale w pozytywnym znaczeniu tego slowa :laugh2: i bardzo dobrze!!!

Agulka Ty szczęściaro!!!! Ale super, że ktoś ją kupił.

Donkat mam nadzieję, że jak już pojedziemy to Kuba będzie mega grzeczny :-p wczoraj byliśmy na cmentarzu u babci zaniosłam jej bukiecik kwiatów i zapaliłam wkład. Kuba szedł całą drogę na nóżkach co prawda były strajki "mama nie" i wyrywał rękę, ale jestem stanowcza i nie puściłam :no:

Moniu gra rewelka!!!! :tak:

Justynka ja to już nie pamiętam co to znaczy wypad ze znajomymi na piwko czy na disco :-p kiedy koleżanka z dawnych dobrych lat czyt imprezowych lat, odwiedziła mnie i zaczęła opowiadać co wyprawia jak i gdzie się bawi to doszłam do wniosku, że ja taka stara babcia przy niej jestem, po prostu nie chce mi się :sorry:

Co do ilości znajomych zgadzam się :tak::-( też mi tu ich niedostatek :-(

Witam i ja! Wczoraj dzień mi zleciał jak szalony do południa zakupy jak mała spała to sprzątanie a po tem pojechaliśmy do Kudowy do teścia na cmentarz i dziadków M porobić porządki na grobach. Przy okazji skoczyliśmy di Czech na zakupy przede wszystkim alkoholowe;-) ale i po serek smażony i masełko pomazankowe mnim mniam:tak: a wieczorem jak już obejrzałam moment prawdy i tylko miłość to sił zabrakło i padłam spać.
Co do zakupów to w sklepach typu l`eclerc itp mała zawsze jeździ w koszu albo w swoim wózku:tak: protestuje tylko przy kasie jak trzeba stać w kolejce:baffled: ale tu jej się nie dziwię:no: Natomiast w centrach handlowych biega sama tzn któreś z nas biega za nią ale nigdy jej nie spuszaczamy z oczu:no:
Co do braku znajomych to faktycznie po narodzinach małej nasze kontakty się ograniczyły ale wynika to z tego że większość znajomych też powiększyła swoje rodzinki. Teraz jak już coraz cieplej to życie towarzyskie wraca do normy;-) bo można z dzieciakami gdzieś posiedzieć przy piwku u nas na osiedlu są 2 lokale z ogródkiem i placem zabaw dla dzieci:tak: i często z nich właśnie korzystamy:-) ale tak na stałe to mamy tylko 2 rodzinki z którymi bardzo często się spotykamy można powiedzieć regularnie:tak: z tym że jedni są bedzietni a drudzy mają 5 letnią córeczkę.

Hrudzia szalejesz z tym wychodnym, ale się cieszę, że masz taka mozliwosc i nie ukrywam że troszeczkę zazdroszczę:sorry::tak:

Mały ma nadal lekki katarek i powoli zaczynam sie zastanawiac czy to nie alergiczne:sorry: wiosna juz jest więc może się zacznie:baffled: kichanie....... choć nikt u nas nie ma na nic alergii.

Małego staram się trzymac za rączkę na spacerze, ale jak jestesmy w parku czy na drodze już przy domu to biega sam

A nie pochwaliłam się. Mój syneczek dziś po raz PIERWSZY przespał cała noc bez pobudki, od 20 do 5:30 jednym ciągiem. Mam nadzieję, że będzie juz tak coraz częściej

Ostatnia edycja:
Hellouł!
No tak jakos wyszlo- kulturalny tydzien: gepert, areopag i wczoraj opera.Ale to na tyle...teraz siegnelabym cos z nizszej polki - jakas sensowna impreza mi sie marzy:-p:tak:
Od rana jezdze za watrobka wieprzowa :eek:- robie pasztet - pasztet bez watrobki - nie przejdzie a nigdzie nie ma:crazy::szok:...szkoda ze na allegro nie mozna zamowic:-p:laugh2:
A klimaty bez zmian...tzn ciche dni - jak dla mnie git bo przynajmniej nie dowiem sie paru nowosci na swoj temtat jak to ja do d...y jestem :nerd::baffled:

Przy okazji skoczyliśmy di Czech na zakupy przede wszystkim alkoholowe;-) ale i po serek smażony i masełko pomazankowe mnim mniam:tak: .
a Studencką kupiłaś Justynce??

Od rana jezdze za watrobka wieprzowa :eek:- robie pasztet - pasztet bez watrobki - nie przejdzie a nigdzie nie ma:crazy::szok:...szkoda ze na allegro nie mozna zamowic:-p:laugh2:
A klimaty bez zmian...tzn ciche dni - jak dla mnie git bo przynajmniej nie dowiem sie paru nowosci na swoj temtat jak to ja do d...y jestem :nerd::baffled:
Ja robię na drobiowej, jest delikatniejszy.
Pewnie,że przymknięty dziób jest lepszy niż ten bezsensownie ciafoczący:crazy: tylko te ich miny:-D

a Studencką kupiłaś Justynce??

Nie nie kupiłam:zawstydzona/y: bo sama jej niecierpię:baffled:

Ja za to od rana latam po sklepach na szczęście w mięsnym złożyłam zamówienie we wtorek więc tylko weszłam dałam kase i zabrałam co moje:-p przed chwilą zaliczyłam warzywniak i nie wiem czy wszystko kupiłam :eek: a przede mną jeszcze spożywka:crazy: ale tam to już drobne pierdoły;-) właśnie koleżanka mi przywiozła wsiowe jajeczka więc najważniejsze już chyba mam:tak:

reklama
Agulka właśnie oglądam czapeczke :laugh2: jest PRZEŚLICZNA!!!!!! Bardzo Ci dziękuje!!!! Jak będę miała okazje się zrewanzować jakimś zakupem to z miłą chęcią!!!! Szkoda że nie ma takiej emitonki, ale <przesyła ogromnego buziaka> :-D A katarek Adasia może go jeszcze trzyma po prostu???

Hruda oj już czuje smak tego pasztetu :tak: uwielbiam takie klimaty :tak:

Do góry