reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

kasiulek - na betke pójde zaraz po świętach.

Mam taki kołowrotek w głowie - no ale w sumie 3 testy zrobiłam (jeden wieczorem) i są II. Chyba nie mogą się mylić??

Narazie nie dziękuje. A uwierze dopiero po betce.

reklama
Boję się uwierzyć tym bardziej że @ miała dopiero po weekendzie przyjść. Wczoraj rano zrobiłam pierwszy teścik - miałam nie testować przed terminem ale miałam jakieś przeczucie.

Dziewczyny czy to możliwe żeby to było maleństwo? Sorki za tło. Aaa, to są testy ciążowe, nie owulacyjne. Robiłam je już kiedyś ale zawsze była 1 krecha.
Zobacz załącznik 127468
Zobacz załącznik 127469
Witam
Takie same testy mam i ja kupiłam na allegro.Myślę że to na bank fasolka:tak:
W instrukcji na moich testach jest napisane że są bardzo czułe 10mlU i wykrywają ciąże już 4 dni przed @.:-)
Gratuluję pięknego świątecznego prezenciku:-)
Czy masz jakieś objawy?

Witam
Takie same testy mam i ja kupiłam na allegro.Myślę że to na bank fasolka:tak:
W instrukcji na moich testach jest napisane że są bardzo czułe 10mlU i wykrywają ciąże już 4 dni przed @.:-)
Gratuluję pięknego świątecznego prezenciku:-)
Czy masz jakieś objawy?
:-) No moje z apteki internetowej razem z owulacyjnymi nabyte. Używałam ich wcześniej i chyba raczej nie kłamią.
Co do objawów to strasznie chce mi sie spać. Poza tym czuje co jakiś czas coś dziwnego w okolicy prawego jajnika. A tak poza tym to chyba nie.

:-) No moje z apteki internetowej razem z owulacyjnymi nabyte. Używałam ich wcześniej i chyba raczej nie kłamią.
Co do objawów to strasznie chce mi sie spać. Poza tym czuje co jakiś czas coś dziwnego w okolicy prawego jajnika. A tak poza tym to chyba nie.
Na pewno nie kłamią,zrób jeszcze jutro rano dla pewności test:happy:

Maggie cudowny prezent na święta! Rozmawiałaś już z M? Co do objawów to sen moim zdaniem potwierdza wyniki testów! :tak:
No wypaplałam mu już na spacerze. Miałam poczekać do czwartku bo to taka mała rocznica nasza będzie ale ten skubaniec tak mnie za język ciągnął że nie wytrzymałam. ;-)

reklama
Chyba jeszcze mi ze cztery zostały to do wtorku wystarczy :tak:
Ja też kupiłam 10szt. owulacyjnych i 8 szt. HCG testuję za 5dni a może i wcześniej;-)
To jakiś znak:-D bo mam te same testy,jestem na wątku starania i wątpliwości do Was nie zaglądam a dzisiaj mnie coś podkusiło i odrazu przeczytałam twój post.
No i widziałam bociana nie dawno:-)
Raz jeszcze gratuluję.

Do góry