reklama
WitamBoję się uwierzyć tym bardziej że @ miała dopiero po weekendzie przyjść. Wczoraj rano zrobiłam pierwszy teścik - miałam nie testować przed terminem ale miałam jakieś przeczucie.
Dziewczyny czy to możliwe żeby to było maleństwo? Sorki za tło. Aaa, to są testy ciążowe, nie owulacyjne. Robiłam je już kiedyś ale zawsze była 1 krecha.
Zobacz załącznik 127468
Zobacz załącznik 127469
Takie same testy mam i ja kupiłam na allegro.Myślę że to na bank fasolka

W instrukcji na moich testach jest napisane że są bardzo czułe 10mlU i wykrywają ciąże już 4 dni przed @.:-)
Gratuluję pięknego świątecznego prezenciku:-)
Czy masz jakieś objawy?
maggie_f
Fanka BB :)
:-) No moje z apteki internetowej razem z owulacyjnymi nabyte. Używałam ich wcześniej i chyba raczej nie kłamią.Witam
Takie same testy mam i ja kupiłam na allegro.Myślę że to na bank fasolka
W instrukcji na moich testach jest napisane że są bardzo czułe 10mlU i wykrywają ciąże już 4 dni przed @.:-)
Gratuluję pięknego świątecznego prezenciku:-)
Czy masz jakieś objawy?
Co do objawów to strasznie chce mi sie spać. Poza tym czuje co jakiś czas coś dziwnego w okolicy prawego jajnika. A tak poza tym to chyba nie.
Na pewno nie kłamią,zrób jeszcze jutro rano dla pewności test:-) No moje z apteki internetowej razem z owulacyjnymi nabyte. Używałam ich wcześniej i chyba raczej nie kłamią.
Co do objawów to strasznie chce mi sie spać. Poza tym czuje co jakiś czas coś dziwnego w okolicy prawego jajnika. A tak poza tym to chyba nie.

kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Maggie cudowny prezent na święta! Rozmawiałaś już z M? Co do objawów to sen moim zdaniem potwierdza wyniki testów! 

maggie_f
No wypaplałam mu już na spacerze. Miałam poczekać do czwartku bo to taka mała rocznica nasza będzie ale ten skubaniec tak mnie za język ciągnął że nie wytrzymałam. ;-)Maggie cudowny prezent na święta! Rozmawiałaś już z M? Co do objawów to sen moim zdaniem potwierdza wyniki testów!![]()
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Cieszy się pewnie jak szalony! :-) Faceci też mają swoją intuicję.No wypaplałam mu już na spacerze. Miałam poczekać do czwartku bo to taka mała rocznica nasza będzie ale ten skubaniec tak mnie za język ciągnął że nie wytrzymałam. ;-)
maggie_f
No on ma wybitną intuicję. Ale narazie to do niego chyba jeszcze nie dotarło. Zresztą studziłam go bo chce tą betkę najpierw zrobić.Cieszy się pewnie jak szalony! :-) Faceci też mają swoją intuicję.

reklama
Ja też kupiłam 10szt. owulacyjnych i 8 szt. HCG testuję za 5dni a może i wcześniej;-)Chyba jeszcze mi ze cztery zostały to do wtorku wystarczy![]()
To jakiś znak

No i widziałam bociana nie dawno:-)
Raz jeszcze gratuluję.
Podziel się: