reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja też kupiłam 10szt. owulacyjnych i 8 szt. HCG testuję za 5dni a może i wcześniej;-)
To jakiś znak:-D bo mam te same testy,jestem na wątku starania i wątpliwości do Was nie zaglądam a dzisiaj mnie coś podkusiło i odrazu przeczytałam twój post.
No i widziałam bociana nie dawno:-)
Raz jeszcze gratuluję.
No widzisz, to trzymam za Ciebie kciuki. :-) Może to jakiś znak :-) Daj koniecznie znać.

reklama
Boję się uwierzyć tym bardziej że @ miała dopiero po weekendzie przyjść. Wczoraj rano zrobiłam pierwszy teścik - miałam nie testować przed terminem ale miałam jakieś przeczucie.

Dziewczyny czy to możliwe żeby to było maleństwo? Sorki za tło. Aaa, to są testy ciążowe, nie owulacyjne. Robiłam je już kiedyś ale zawsze była 1 krecha.
Zobacz załącznik 127468
Zobacz załącznik 127469
jasne ze to fasoleczka.. miły prezencik na świeta i na tą mała .. :-)

Gratulacje

Maggie_f ty SZCZĘŚCIARO!!!!!! Gratuluję !!!!!

Mnie dalej cycuszki ciągną, mam nadzieję, że do Ciebie dołączę, w końcu stwierdziłyśmy, że mamy sporo wspólnego :-)

Dziewczyny nie uwierzycie, kupowaliśmy dziś Staśkowi rowerek i w szale zakupów kupiłam sobie rolki :-) Ale ja głupia jestem, mam frajdę jak ta lala.
Będę RollerMom :-)

Maggie_f ty SZCZĘŚCIARO!!!!!! Gratuluję !!!!!

Mnie dalej cycuszki ciągną, mam nadzieję, że do Ciebie dołączę, w końcu stwierdziłyśmy, że mamy sporo wspólnego :-)

Dziewczyny nie uwierzycie, kupowaliśmy dziś Staśkowi rowerek i w szale zakupów kupiłam sobie rolki :-) Ale ja głupia jestem, mam frajdę jak ta lala.
Będę RollerMom :-)
:-D:-D:-D RollerMom - super. Dołączaj do mnie, dołączaj - i jeszcze pare dziewczyn weźmiemy ze sobą.
Kurcze jak dziewczyny wklejały testy i nie mogły uwierzyć to pisałam że to naprawde fasolka i żeby się cieszyły. A sama sobie nie potrafie tak powiedzieć. Ech... no cóż, mam nadzieje że betka rozwieje moje wątpliwości.:tak:

Ja dopiero z moim M od czerwca dzisiaj czekam na @,powinna przyjść jeszcze jej nie ma ale od czasu do czasu boli mnie podbrzusze co pewnie przyjdzie:tak:

reklama
Do góry