reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Patrysia foteczki piękne ,gdzie byliście na święta?Luna zagadki są odlotowe ja jestem na 10 poziomie ,ale już dziś się zaciełam robię 2 i 3 zagadkę .A jak tobie idzie?
madziulanatasza
Fanka BB :)
Musisz wpisywać co ci przyjdzie do głowy,w końcu trafisz z podpowiedzią .czytaj też podpowiedzi na forum, dużo szukaj w googlach.Wciąga jak cholera ,a jak człowiek coś rozwiąże to pęka z dumy Powodzenia Lunana 10 poziomie? no pięknie, gratuluje. Ja stoje na majach. Co zrobić zeby dostawac podpoiwedzi? dostalam jedna i nic wiecej

słyszałyście pewnie o tym pożaże w kamieniu pomorskim...............................
to straszne co tam się stało mój tata był przy tym bo to obok jego bloku słyszał tych ludzi krzyczących wołających o pomoc widział jak skakali pomagał łapać dzieci wysiadł jak jego kolega wyskoczył z okna a jego żona i 9 letnia córeczka nie spanikowały w ostatniej chwili spłoneły i jak wyciągneli je i on na tych tlących ciałach się położył moj tato nie dźwignoł tego rozpłakał się odszedł...........................zresztą już wtedy byli ludzie do pomocy.............[***]to taka tragedia...............................dla mojego taty tylu znajomych..................................6 dzieci.......................oglądam wiadomości i wyje z bezsilności........................
tak straszna tragedia,jak widzę to w telewizji to mo ciarki przechodzą.
dajcie mi adres tej stronki,też bym chciała ich podglądnąćAle z tego bociana macho ,no drugi raz dzisiaj....![]()

Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwiPozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos
Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde
Bidulka,to rzeczywiście nieciekawie.Jak będziesz po lekarzu to napisz co i jak
patrysia super fotki,a Ty wyglądsz jak modelkawrzucam fotki ze swiat
![]()
a tu nasza trojca
![]()

reklama
Moja łobuziara usnęła dziś o 20.00 

no tak właśnie taka była padnięta
ciekawe o której rano zrobi pobudkę

jutro idziemy na kontrolę do lekarza tak profilaktycznie bo tamtym wirusie,chce miec pewność że wszystko jest ok.
A ja oglądam teraz "M jak miłość":-)

ciekawe o której rano zrobi pobudkę

jutro idziemy na kontrolę do lekarza tak profilaktycznie bo tamtym wirusie,chce miec pewność że wszystko jest ok.
A ja oglądam teraz "M jak miłość":-)
Podziel się: