reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Martulek u nas też noc kręcona. Temperatura spadła całkowici, a trzymała go od wtorku . Nadal nie ma ani kataru ani kaszlu - co to było? Trzydniówka już za nami. A mieliśmy jechać do Gdańska - i chyba nici:(

Bbakania miłego spotkanka z Marlenką

Darunia rety rety ale szał cenowy. U nas normalne przedszkole kosztuje 240 zł. Do takiego chodził Olek. O prywatne nigdy się nie dowiadywałam a opiekunka pewnie koło 700 zł. Ale ja nie wracam do pracy. Zostaję jeszcze na wychowawczym.

Mejdia ja tez mam już kupiony projeek domu. Działki nawet dwie( pod Olsztynem). Ale nie wiadomo czy się pobudujemy bo m planuje zmiane pracy...i byc może będziemy się przeprowadzac. A żal...........

Zdrówka dla Naduni

reklama
Dzien Dobry
Siedze przy kawie i chyba za chwilke zasne, nocka okropna, nie pamietam kiedy Nadia miala taka ciezka noc. Wysoka temp. ponad 39 st, katar strasznie ja meczy, mam nadzieje, ze nie zejdzie niżej....
Teraz przysnela ale katar ja bardzo dusi i pewnie zaraz sie obudzi...

Bbakania Pozdrów Marlenke :-)

U nas przedszkole 260 zł( 3 posiłki) rany to u nas lepiej wziac opiekunkę

Miłego Dzionka

Cześć dziewczynki,
wczoraj wieczorkiem byłam na kursie prawka jazdy - pierwszą pomoc ćwiczyliśmy.
Kurczę teraz to już czuję się odpowiedzialna udzielić pomocy, chociaż na samą myśl o takim przypadku już się stresuje.:eek:

Darunia - super, że jedziecie nad morze,
my też planujemy jakiś tydzień chociaż popływać, bo potem oczywiście - budowa;)
Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś znaleźć?!
Napisz mi proszę jak to wygląda , czy miałaś już problem ze znalezieniem kwaterki itp.

Lilianko zdrówka dla Nadii !!!

Bbakaniu i Marlenko - udanego spotkanka!!!
Mam nadzieję, że nam też się uda kiedyś zobaczyć :-)!

Mejdia ja tez mam już kupiony projeek domu. Działki nawet dwie( pod Olsztynem). Ale nie wiadomo czy się pobudujemy bo m planuje zmiane pracy...i byc może będziemy się przeprowadzac. A żal...........

Trzymam kciuki Magdziarka, żeby kiedyś się jednak udało!!!

Dziewczyny w Warszawie do państwowego żłobka, który kosztuje ok. 350 zł nie ma szans się dostać :no:- czeka się ponad rok lub dłużej, a i tak miejsce nie jest pewne.
Prywatny kosztuje ok. 1000- 1300 zł, :szok:
a opiekunka to minimum 1500zł, a jak chce się z referencjami to 1700-1800zł. :szok:
Trzeba zacisnąć pasa bo wyjścia za bardzo nie ma!

Dzień dobry :-)

To mnie przyznam pocieszyłyście z cenami państwowych przedszkoli ;-) Powoli zaczynam dojrzewać do powrotu w gmach szkoły, muszę wyjść do ludzi... może uda mi się coś znaleźć na pół etatu :sorry: To raptem kilka godzin, ale mała miałaby możliwość kontaktu w żłobku z innymi dziećmi :tak:
My też mamy już plany wakacyjne - najpierw na tydzień w okolice spokojnego jeziorka koło Międzychodu, potem obieramy kurs nad morze - Gdańsk czeka :-D (trzeba trochę zaproszeń przy okazji porozwozić ;-))

U nas dziś spokojnie, mała chyba ucina sobie właśnie pierwszą drzemkę ;-) jest cisza, więc mam taką nadzieję ;-) Ja delektuję się kawusią :-)
Słonecznego dzionka!

Ostatnia edycja:
Witajcie:-) U nas nocka w miarę. Kuba budzil się dwa razy, ale wypił herbatkę i pospal do 7. Od dwóch dni ma katar, ale nie jest marudny na szczęscie. Pewnie jest to efekt tego, że w święta buszował po ogródku:tak::tak::tak: Kacper dostał quada od cioci i woziłam na nim Kubę jak próbowałam go zdjąć to awantura była na całą ulicę:szok::szok::szok:
Pogoda słoneczna, trochę wieje ale nawet jest ciepło:tak::tak::tak:
Ja za przedszkole razem z zajęciami dodatkowymi płacę ok 270zł. Niedawno otworzyli przedszkole prywatne i tam kosztuje 450zł. Niania to minimum 800zł

Widzę,m że już większośc palnuje powrót do pracy. Ja też dojrzewam do decyzji żeby zacząćszukać pracy. I myślę, że chyba niedługo zacznę się rozglądać:tak::tak:

Roczek będzie u nas kameralny. Nikt pewnie nie przyjedzie. Więc będziemy tylko my. A że Kacper jest z 4 czerca a Kuba z 6 czerwva to chyba zrobimy im w jednym dniu. Chyba, że Kacper będzie chciał zaprosić kolegów z przedszkola to będą 2 imprezki

Lilianko zdróweczka dla Nadusi. Msm nadzieję, że temperaturka szybkko minie i Nadinka dziewczynka szybciutko wróci do zdrowia

Joasiek gratuluję wytrwałoście w ćwiczeniach. A ja dalej zabrać sie za nie nie mogę

Daruunia widzę, że wakacyjne plany masz w moich okolicach:-):tak: Może uda nam się jakoś spotkać. Daleko byśy do siebie nie miały. JA w kazdym razie zapraszam:tak::tak::tak:

Zdróweczka dla wzystkich chorujących

dziewczynyciesze sie z emieszkajm w malej miejcowosci u nas niania max 600 zl Przedskzola sa tylko panstwowe zolbka nie ma jest tylko grupa złobkowa
Noo ale ceny sa przystepne

reklama
uaktualniam

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio
Antoś

Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek: